- 26 Şubat 2011
- 1.099
- 2.052
benim hedef de 60...
çünkü boy 1.65 ama daha uzun duruyo..kimse 1.65 olduğuna inanmıyor..
benim hedef de 60...
çünkü boy 1.65 ama daha uzun duruyo..kimse 1.65 olduğuna inanmıyor..
yalnız benim sorunum bacaklarımda belim incecik bacaklarım kalın sadece bacaklara calışmak istiyorum basene bir de. hangi hareketleri yapmalıyım topik sahibi :)
hosbulduk :) inşallah bakalım artık şu kalın bacaklarımdan kurtulmak istiyorum. sen hangi bölgeye calışmak istiyosuntopik sahibi uyumaya gitti sabah görür yardımcı olur canım sana, hoşgeldin
ne güzel bi gün bende insallah o moda gelebilirimdeniyorum yawaş yawaş
ne güzel bi gün bende insallah o moda gelebilirimgerçi zayıflamak için ugrasırken cok zor geliyo. ama spor yaparken daha da zayıflamazmısın
yok ben sadece popoya çalışıcam ...zayıf olmama rağmen vücüt hatları yerinde sadece popo yok...
spor yaparak hem zayıflanır hem de kg alınır...duruma göre sadece beslenme değişir...
bu arada hoş geldin...
hosbulduk canım :) yalnız anlamadıgım bişi var benmde basen var popo büyük inceltmek istiyorum senn yaptıgın hareket inceltmiyomu
inceltme olmaz toparlama olur...
ben proteine yükleniycem ki popm büyüsün..
sen ise mümkün olduğunca hafif sebze bazlı yemek yiyip sabah 8-9 gibi yapmalısın ki metabolizman yaksın...
siz aynı kişimisiniz yoksa tesadüfmusunuz
sagol canım önerdiğin gibi yaparım ben o zaman
aaa, evet blume90 ile profıl resimlerimiz aynı...ben üye oldugumdan bu yana bu avatarı kullanırım.