Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
cnm beni hatırlarsın hani bana pump it up ı önermiştin şimdi yaptım felaket terletiyo tatlım çok harika bi egzersiz ya bu:KK52::KK52:
jillian da sıklaşmıştım bunda da kilo verip vücudumu şekillendirim uamrım
ben listeye girmicem ama 2 hafta sonra ki kilom ve ölçülerimi yazıcam muhakkak ara ar agelir yazarım buraya :KK34:

GÜNAYDIN KIZLARR VALLAHİ BU SAATE KALKTIM ÇOK SİNİRLİYİM REGL ZAMANIM MİSKİNLİK VAKTİ :KK53:

afiyet olsun canım can boğazdan gelir ye canım ye :KK1:bizde vucudumuzun ağrılarından duramıyoruzki yemek yiyelim:2:
canım canım ya bakın squatsda yapmadan azcık hoplayın sızplayın bacaklarınız ısınsın özlelikle belirtmiştim ısının diye..
yalnız benim sorunum bacaklarımda belim incecik bacaklarım kalın sadece bacaklara calışmak istiyorum basene bir de. hangi hareketleri yapmalıyım topik sahibi :)
canım senin içinn ennn tikili bölgesel rpogram inceltir sıkılaştırır.. yazıyorum senide 1.sayda yazıyorum ismini orda link var hareketlerin link ide o yazıyı oku zaten anlarsın.:KK34:
Günaydınlar ben bişey sorcam şimdi bu sguat tam olarak ne işe yarıyor kalçayı mı dikleştiriyo kaldırıyo yoksa bacaklar ve kalçayı sıkılaştırıyo mu benim kalça yeterince kalkık sadece sıkılaşsın istiyom bacak ve kalça bu hareketide yapacak mıyım bölgesel hareketleri yapın demiştiniz ama bunu da yapacak mıyım
canım dün yazmıştım keşke 1-2 sayfa geriye gidip geçmişi okusaydın.. Squat hareketi vücut geliştirme için 1 numaralı egzersiz sayılabilecek kadar önemlidir. Bu durumun sebebi, bir çok adaleyi birden çalıştırması ve kuvvet gelişimini maksimum yönde etkilemesidir. Bu egzersiz, quadriceps femoris, biceps femoris, gluteus medius, gluteus maximus, abdominals, lumbar, kaslarını, yani ön bacak, arka bacak, kalça, karın ve bel kaslarını yoğun şekilde çalıştırır. Yardımcı olarak ise, baldır, sırt ve omuz kaslarını çalıştırır.
otobüs lambası beni squata yazdın mııı ?? :KK3: Dünden önce 50 tane yaptım dün yapacaktım fakat hastahane olayı çıktı yapamadım bugün tekrardan 50 ile başlayacağım :KK16:
tatlım senide yazmayı unutmuşum şmdi yazıyorum, 50den başlama 55ten devam et kuzum :KK12:
cnm beni hatırlarsın hani bana pump it up ı önermiştin şimdi yaptım felaket terletiyo tatlım çok harika bi egzersiz ya bu:KK52::KK52:
jillian da sıklaşmıştım bunda da kilo verip vücudumu şekillendirim uamrım
ben listeye girmicem ama 2 hafta sonra ki kilom ve ölçülerimi yazıcam muhakkak ara ar agelir yazarım buraya :KK34:
senide ekleyeyim kuzum programa unutuyorum gözümden kaçıyor kızlar kusura bakmayın.. bendde yapıyorum hafta 1gun bu kızlar çok sveiyorum herr tarafınız çalışıyor.:KK14:

merhaba kızlaaaar :)) dün fotoğrafı koyduktan sonra öyle bir moral verdiniz ki açıp açıp popoma bakıyorum :)

Son düzenleme:
Yaa kızlar,ben hem squats ve bölgesel zayıflama,sıkılaşma egzersizlerini ikisini bir arada yapamayacagım galiba :26: Oturup kalkamıyorum bile,bacaklarımın gücü gitti yıgılıp kalıcam vallahi :KK37: Şimdilik squats ile devam edecegim,kedicigimm...Bilgine :80:

Yaa kızlar,ben hem squats ve bölgesel zayıflama,sıkılaşma egzersizlerini ikisini bir arada yapamayacagım galiba :26: Oturup kalkamıyorum bile,bacaklarımın gücü gitti yıgılıp kalıcam vallahi :KK37: Şimdilik squats ile devam edecegim,kedicigimm...Bilgine :80:
tamam taşş hatunumm taş ablam taş heykelim benimmmmmmm:KK1::KK62::KK71:

tumblr_mjm4b0fVFL1renm70o1_500.gif
hahahahahahahah:KK9:

Ben de bugün başlayacağımmmm.Çömelip kalkarken dizlerin acımasındaki en büyük neden ağırlığı dizlere vermiş olmak arkadaşlar.Ağırlığınızı dize değil popoya verin ve çömelirken popoyu geriye atın bacaklarınızın üstüne çömelmeyin.

Ben de bugün başlayacağımmmm.Çömelip kalkarken dizlerin acımasındaki en büyük neden ağırlığı dizlere vermiş olmak arkadaşlar.Ağırlığınızı dize değil popoya verin ve çömelirken popoyu geriye atın bacaklarınızın üstüne çömelmeyin.

ve bu tür hareketlerde dizlerinizin parmak uçlarınızın önüne geçmemesine dikkat edin! çok önemli! :)

Ben bacağımın sıkı halini ölçtüm, 5-6cm sıkılaşmam gerekiyo.. (:-) nassı yapıcam ben bunu.. :-) Bu arada merhaba hanımlar nasıl gidiyo?? :-)

Ben bacağımın sıkı halini ölçtüm, 5-6cm sıkılaşmam gerekiyo.. (:-) nassı yapıcam ben bunu.. :-) Bu arada merhaba hanımlar nasıl gidiyo?? :-)

başlayalı daha 1 hafta falan oldu ama ben de dayanamadım ölçtüm tekrar.hiçbir değişiklik yok henüz :/

Benim dizlerim degilde üst bacak etlerim agrıyor :KK4: Sanırım en çok o bölge çalışıyor,acaip kaslı bacaklarım olacak bu gidişle,pop kaba etlerinde hiçbir agrı yok,popo yapacız diye kaslı bacaklar olacak :KK53: Gerçi bacak şekillendikçe popoda düzelecek,şekillenecek :KK23:
Bekleyip görecegiz,ortaya ne çıkacak :KK31:

başlayalı daha 1 hafta falan oldu ama ben de dayanamadım ölçtüm tekrar.hiçbir değişiklik yok henüz :/

Ben daha ölçmedim normal halini tatlım, 1 ay sonra ölçücem.. Ama cidden bacaklarım inanılmazz gevşek.. pump it up videosuna bi bakayım dedim hatunların bacakları taş gibi.. Ben o şekilde sıkılaşsam 5-6cm`den daha sıkı olucam sanırım.. :-) 1 ayda da hemen netice vermeyebilir, azimle bırakmıycaz.. (; O zaman güzel bi sonuca ulaşırız.. (;

Benim dizlerim degilde üst bacak etlerim agrıyor :KK4: Sanırım en çok o bölge çalışıyor,acaip kaslı bacaklarım olacak bu gidişle,pop kaba etlerinde hiçbir agrı yok,popo yapacız diye kaslı bacaklar olacak :KK53: Gerçi bacak şekillendikçe popoda düzelecek,şekillenecek :KK23:
Bekleyip görecegiz,ortaya ne çıkacak :KK31:

Aynen benim de ağrılar full bacaklarımda, kalçada hiçç ağrı yok.. :-)

X