tamam canım inşallah yarın başlıyorum sabah erkenden kalkıp yapayım ki kociş sonra gıcıklık yapmasın ay heyecanlandımmm inşallah işe yarar gerçi uzun bir çalışma sonucu incelip sıkılaşabilirim sanırım vücudun en zor eriyen yeri baldırlarmış hiç eritemeyecekmişim gibi geliyor ama bu sefer azimliyim yapacağımmm incecik bişey olcammmmmm
teşekkür ederim canım şimdi videoları izledim biraz ay heyecan bastı inşallah temmuz ayına en azından farkı görerek girerim ay inşallahhh
ben şimdi çıkmalıyım yine görüşmek ümidiyle teşekkür ederim seni gece gece yordum
Sağol canım dediğin şekilde denicem :)
Benim tek sorunum bacak kaslarımın belirginleşmesi normalde belli olmuyor ama sıkınca biraz çıkıyor dahada çok spor yaparsam normaldede belli olmasından korkuyorum
Birde topuklu ayakkabı giyince alt bacak kaslarım çıkıyorYuh dedim düzensiz ve 5-10 dklık sporla bunlar çıkıyorsa vay halimize:)
Bu arada kızlar yarın foto çekicem eklerim o zaman :)
Selam kızlar ben geldim foto merak edenler ekledim fotoları :)
Ama çok iç açıcı değil tabiki ama buda büyük bi ilerleme yani:)
Arkadaşlarına görünüyor sanırım fotoğraflar sadece canım, istek gönderdim.. (;
Yogaya başladım ve inanılmaz derecede herkes boyun uzamış demeye başladı.. Kızlar yoga içindemi program hazırlasak
yaptııımzorlanmadım ya fazla,ama hareketi doğru yaptığıma eminim,aynadan baktım kendime.
topiğin eski sahibesi ^kedi de ^ben idim. Sorusu olan varsa tekrardan cevaplamaya hazırım. Program isteyen vs.
Sağolsun kız arkadaşlarım yardımcı oldu topiğimize hepsini çook seviyorum
Yogaya başladım ve inanılmaz derecede herkes boyun uzamış demeye başladı.. Kızlar yoga içindemi program hazırlasak
Albümü yapıyorum kızlar birazdan cevp vereceğim. feronina kuzm ben plates yapamıyorum baya dır ama yoga yapıyorum 1 haftadır platese de başladım tekrar.. zatenbirazdan görürsünüz