Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Hiç de zor değil, ben bacak inceltemem diyordum, birden zayıfladım ve o bacaklar bile gitti.. (;
Tabii rahatsızlıktan kaynaklandı benimki ama neticede gitti..
Sizler sağlıklı bilinçli bir şekilde vereceksiniz, eminim ki gitmez dediğin bacakların istediğin gibi olacak canım.. (;
Önyargıları direkt uzaklaştır o sebepten kafandan.. (;
Spora başlamadan önce ölçülerini mezura ile al yaz bi kağıda 1 ay sonrasında karşılaştırma yaparsın..
Rakamlar karşılaşınca daha somut şeyler oluyor elde..
Hayırlı uğurlu olsun canım istediğin fiziğe kavuşmanı umuyorum, yılmadan devam et! (;

Estağ. tatlım ne demek.. Kafanıza takılan şeyleri cevaplayabildiğim ölçüde cevaplamaya çalışırım..
Azmedince insanın göremeyeceği şey yoktur, istikrarı sağladıktan sonra tamamdır.. (;
Hayırlı geceler canım..

Sağol canım dediğin şekilde denicem :)
Benim tek sorunum bacak kaslarımın belirginleşmesi normalde belli olmuyor ama sıkınca biraz çıkıyor dahada çok spor yaparsam normaldede belli olmasından korkuyorum
Birde topuklu ayakkabı giyince alt bacak kaslarım çıkıyor Yuh dedim düzensiz ve 5-10 dklık sporla bunlar çıkıyorsa vay halimize:)
Bu arada kızlar yarın foto çekicem eklerim o zaman :)

Son düzenleme:

O üst bacak kası bende de var canım ama orayı sıfır çalıştırarak kalça düzelten bir hareket olamaz zannetmiyorum.. Sadece minimum seviyede olanı yapmalısın.. Ben öyle yapıyorum.. (;
Topuklu ayakkabı giyince alt bacak kasları herzaman çıkar, çünkü alt baldırları çıkaran bir duruştur, normal o, takma sen.. (;
Hem aşırı kasın olması çok vakit istiyormuş, ben de detaylıca sordum hocama ancak yine de dikkatli yapıyorum.. (;
Fotonu bekliyoruz.. (;

Selam kızlar ben geldim foto merak edenler ekledim fotoları :)
Ama çok iç açıcı değil tabiki ama buda büyük bi ilerleme yani:)

ay ben de merak ettim fotolarını şimdi....

sottile,ben daha yapmadım yaa bugün sahile indik gezdik biras, şimdi yapıcam sööözzz

yaptııım zorlanmadım ya fazla,ama hareketi doğru yaptığıma eminim,aynadan baktım kendime.

Kızlar selam birazdan özel albüm yapıp gene fotolarımı paylaşacağım artık dersiniz değişim varmı yokmu

topiğin eski sahibesi ^kedi de ^ben idim. Sorusu olan varsa tekrardan cevaplamaya hazırım. Program isteyen vs.

Sağolsun kız arkadaşlarım yardımcı oldu topiğimize hepsini çook seviyorum

Selam kızlar ben geldim fotoları merak eden arkadaşlar olmuş arkadaşlık gönderebilirsiniz:)

Yogaya başladım ve inanılmaz derecede herkes boyun uzamış demeye başladı.. Kızlar yoga içindemi program hazırlasak

Yogaya başladım ve inanılmaz derecede herkes boyun uzamış demeye başladı.. Kızlar yoga içindemi program hazırlasak

Pilates gibi oda kemikleri esnetip boyu uzun mu gösteriyor süper :)
Ama bana pilateste yapmak zor geliyor :)Yogayı mı denesem ne yapsam :)
Bacak boyum kısa biraz kısa duruyorum :) (Hoş zaten boyumda 160 )

yaptııım zorlanmadım ya fazla,ama hareketi doğru yaptığıma eminim,aynadan baktım kendime.

Benim bugün o kadar işim vardı ki ancak eve geldim ve yemek yiyebildim canım.. Nasıl yoruldum anlatamam.. );
Az sonra yapacağım ben de 50 squatsımı.. (;

topiğin eski sahibesi ^kedi de ^ben idim. Sorusu olan varsa tekrardan cevaplamaya hazırım. Program isteyen vs.

Sağolsun kız arkadaşlarım yardımcı oldu topiğimize hepsini çook seviyorum

H.g tatlım, ne demek her daim arkadaşlara yardımcı olmaya hazırız.. (;

Evet kesinlikle yoga için de yapalım bir program..
Ben varım.. (;
Duruşumu düzeltmem gerek çünkü..
Bekliyoruz programı ona göre! (;

Albümü yapıyorum kızlar birazdan cevp vereceğim. feronina kuzm ben plates yapamıyorum baya dır ama yoga yapıyorum 1 haftadır platese de başladım tekrar.. zatenbirazdan görürsünüz

Albümü yapıyorum kızlar birazdan cevp vereceğim. feronina kuzm ben plates yapamıyorum baya dır ama yoga yapıyorum 1 haftadır platese de başladım tekrar.. zatenbirazdan görürsünüz

Evet yoga içinde program yapalım :)
sottile gibi benimde duruşum bozuk :26:
Kendimi salınca kambur duruyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…