Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Sabah'ın küçük küçük motivasyonlar

--

--

--

Bunu nedir arkadaş yaaaaa sımsıkı tas gibi yahu ama bak bende bu sene olmasa bile veya ağustosa kadar veya seneye böyle olucam

Gene hemen hemen aynı fotoları koydum ama bu sefer gün ışın da koydum daha net Daha ne t löbürtü görüntüler

ben sürekli başlayıp bırakıyordum sporu ama düzene soktum artık sanki. bir buçuk aydır düzenli pilates yapıyorum kilo olarak çok farketmedi ama beden olarak biraz incelme oldu. buraya takıldıkça hırslanıyorummm

Çok iyi, ben de iki haftadır düzenli yapıyorum.. (;
Pilates ekleyeceğim aynı zamanda.. MTV pilatesi düşünüyorum.. (;
Duruşu çok etkiliyor, bacakların duruşunu bile düzeltiyor ya, pilates bir mucize..
Haftada kaç gün yapıyorsun?

Günaydın hanımlar!
Kediii ben de sımsıkı olmak istiyoruuumm!
Ve olucam! (;
Allammmm yaaa Taş gibi göbeği var kesin poponda öyledir Kızlar unutmayın ÖNCE SAĞLIK sonra vucud için yapıyoruz sporlarımızı ve kendimizi ölçülü şekillerde zorluyoruz

Allammmm yaaa Taş gibi göbeği var kesin poponda öyledir Kızlar unutmayın ÖNCE SAĞLIK sonra vucud için yapıyoruz sporlarımızı ve kendimizi ölçülü şekillerde zorluyoruz

Göbek şükür öyle de inan popo öyle değil ya, rahatsızlığımdan bahsetmiştim ya tatlım birden kilo verdim diye, çook gevşeğim o sebepten..
Çün en gitmez dediğim bacaklarım ve popomdan da zayıfladım geçen sene hastalığım yüzünden..
Haliyle inanılmaz yumuşaklar..
Ama fit olunca, adı üstünde `fit` o zaman taş gibi olacaklar zaten inşAllah..

bn bunlara başladım şimdi kaslarım tekrar ortaya çıknca sürekli makas ve flutter kıck yapacağım

ben her gün yapıyorum

[video=youtube;gZQDf1OfGvE]http://www.youtube.com/watch?v=gZQDf1OfGvE[/video]

Bu video ya başladım kızlar. İnanılmaz etkisi var popoya ve arka bacak ön bacak. sexy bacaklar için go goo!

[video=youtube;xsrCv3OktCs]http://www.youtube.com/watch?v=xsrCv3OktCs[/video]

Bunuda yapıyorum sabahları müthiş bir şey yahuuu

ben her gün yapıyorum

Hergün de yapınca beni sıkar sanki ya, haftada 3 gün yapayım ben en iyisi, 4 gün spor salonuna gidiyorum çünkü..

Bu video ya başladım kızlar. İnanılmaz etkisi var popoya ve arka bacak ön bacak. sexy bacaklar için go goo!

Bunuda yapıyorum sabahları müthiş bir şey yahuuu

Tamam tatlım bunları kaydedeyim..
Bir de aç karna yapınca mı zayıflatıyor yoksa öğün yedikten sonra mı zayıflatıyor?
Hangisi direkt yağ yakıyor veya direkt kas için iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…