Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
günaydııın kedi sana bi program göstericem sence yapsam nasıl olur ? benim sıkılaşmam lazımda .biraz da göbeğim var :26:

ben hergün bunları yapıcam ilaveten squat ve tiffanynin yan yağlar için videosu var onu üst üste 2 kere yapıyorum bu attığım resimlerdeki programa bugün başladım sence nasıl 1 ayda etkisini görür müyüm ? Bu arada squata 2.kez başladım çünkü biraz daha şekillenmesini istiyorum

Ben geldimm..
Sporum düzenli gidiyor.. Henüz bi numara yok ama..
Hocaların verdiği hareketler dışında da yapıyorum, yorulmuyorum çünkü..
O kadar ağır şeyler yapmışım ki şuan yaptıklarımı vücut tınlamıyor..
Yalnız kimse yok buralarda!
Nerelerdesiniz ahalii!!!

Ayy benim sevgili konum seni birakir miyim hiiiiccc..bu topikle spora basladim...valla henüz bir faydasini görmedim sporumun ama en azindan kilo almiyorum..su kizlar gibi olabilecek miyiz acaba?

Olcaz tabi :)))
Hatta benim göbeğim sıkılaşsın biraz ve belimin yanlarından 1 er cm gitti mi oldu bu iş :)
Düzensiz spor yapttığım halde ben baya yol katettim :)

hadi yaa ben daha yeni başladım leslie ve bu topicte bulduğum squat ve bir kaç kaç hareketi yapıyorum inşallah faydasını görürüm
bende sendenim hergün hepsini yapamıyorum maalesef ama benim kilo sorunumda var 7kilo vermem lazım anam gözüme ne kadar çok gözüktü o 7kilooooo

7 kilo dediğin nedir ki canım verirsin çabucak biraz ekmeği kes biraz spor ve gün içinde 2-3 bardak yeşil çay tamamdır:)

7 kilo dediğin nedir ki canım verirsin çabucak biraz ekmeği kes biraz spor ve gün içinde 2-3 bardak yeşil çay tamamdır:)

inşallah yaa şimdiden 500gr. vermişim azmetmem lazım yoksa üstesinden gelemem ekmek çok yemem zaten bir sabah kahvaltısında benim asıl aburcuburları ve tatlıyı kesmem lazım şimdilik yemiyorum ama tamamen değil arada ufacık bi parça atıyorum yoksa diyet bittiği anda bir anda uzun süre yemediğin şeye hücum ediyorum gayem hiçbirşeyden mahrum kalmadan azar azar yemek tabi abur cubur dışı sağlıklı şimdi karatay diyetine heves ettim kitabını okuyorum çok sağlıklı gözüküyor inşallah yaşam biçimimi değiştiririm bu bahaneyle
yeşil çaya da başladım aslında doğalını içmem gerek ancak çok ağır geliyor içince midem bulanıyor gerçi sallaması bile bulandırıyor ama geçiyor sonra günde 2fincan içmeye gayret ediyorum

selam kızlar, kaç gündür giremiyorum sınavlarım var.
elimden geldiğince spor yapmaya çalışıyorum.
bir ay izin verin bana temmuzda buralardayım

Güzel günleerr! (;
Bebaa sporunun hesabını ver bebeğimm..
Nasıl gidiyor? (;

canım yapmaya çalışıyorum boş vakitlerimde
senin nasıl gidiyor?

gelinde yardım edin bize cahil cahil her bulduğumu yapabilirim yaniii

anlat derdini canım, yardımcı olmaya çalışayım

bacaklarımı inceltmek istiyorum basenlerim mevcut çok fazlaaa nasıl yapcam bilmiyorummmm
senin sınavların varmış galiba inşallah çok çok güzel geçer hepsini verirsin

bacaklarımı inceltmek istiyorum basenlerim mevcut çok fazlaaa nasıl yapcam bilmiyorummmm
senin sınavların varmış galiba inşallah çok çok güzel geçer hepsini verirsin

evet sınavlarım var, teşekkür ederim
squats yaptın mı canım? önce inceltir sonra kas yapmasını sağlar.
ama yok onu yapmam diyorsan 25. sayfada bölgesel incelme programı var o çok yardımcı olacaktır.
köprü duruşu filan var onları bir dene derim

hehe doğru yerden başlamışım demek ki ben 5gündür yapıyorum squats gerçi popo için işe yaradığını söylediler bacağa işe yaramaz dediler ama ben inandım yaptım köprü hareketini de yapıyorum cahil mahil doğru hareketleri yapıyormuşum demek ki ama sadece köprü ve squats yapıyorum bi de bunun yanında yürüyorum ya da leslie yapıyorum ama günde ortalama 5km yürüyorum sanırım inşallah işe yarar squats 30günde gösterir mi kendini canım:

evet doğrularından başlamışsın
popo ağırlıklı ama bacaklara da etkisi var tabi ki, hatta fazla kalori yaktırdığı için genel olarak kilo vermene yardımcı olur.
baya bacak ağırlıklı çalışıyorsun, etkisi olacağına eminim canım.
yalnız kas istemiyorsan dikkat et bacakların erimeden kas yapmaya başlarsa ara ver biraz daha uygun bi program bulalım sana
ben şimdi çıkıyorum gene gelirim konuşuruz tamam mı.

tek korkumda o canım önce erimesi gerekli erimeden kas yaparsam hepten şişerim valla utanarak söylüyorum ama baldırımın teki 60cm şu anda:26:
tamam canım sabırsızlıkla bekliyor olacağım
ay inşallah işe yarar yaa:18:

Ben de düzenli başladım canım, geçen hafta 3 gün gittim, bu hafta dört gün gittim..
Şaka maka yapıyorum ya Hû!
Güzel gidiyor ama henüz bir numara yok..
Devam etmeyi düşünüyorum ama, hakimliğe tekrar hazırlanacağım için yoğun bir çalışma temposuna girmek durumundayım, spora sabah saatleri için yazılıcam bu durumda muhtemelen..
Şuan bayan saati ama günümün tamamı ölüyor nerdeyse..
Artı olarak haftada 3 gün de pilates düşünüyorum, MTV pilates güzelmiş duyduğum kadarıyla..
Bende son durumlar bunlar tatlımm.. (;

gelinde yardım edin bize cahil cahil her bulduğumu yapabilirim yaniii

Canım önce istediğin kiloya gelip-incelip sonra sıkılaşmayı deneyebilirsin, squatta doğru yere yüklenmeyince üst bacak kaslarını çıkarıyor (şahsi gözlemim)..
Ben de basen yapılı biriyim, önce sayfa 25teki bölgesel programının tamamını yap, haftada 3 veya 4 gün yap onları..
Düzenli yaptığın herşey işe mutlaka yarayacaktır! (;
Ben zayıfım ama sıkılaşmaya ihtiyacım var.. O sebepten spora yazıldım, evde istikrar sağlayamadım maalesef..
Squat programına başlamayı artık düşünüyorum ama.. (;
Sormak istediğin bir soru varsa kedi gelene kadar yardımcı olmaya çalışırım canım..
Bir de 25.sayfada zayıflarken sıkılaşma programında 3 video var, çok iyi ter attırıyor, zayıflamak da istiyorum diyorsan o 3 videoyu+Bölgesel programının tamamını öneriyorum nacizane.. (;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…