Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Evet yoga içinde program yapalım :)
sottile gibi benimde duruşum bozuk :26:
Kendimi salınca kambur duruyorum galiba :KK4:

Bende öyleydim ama seneler önce fark ettim ve her an aklımda dik durmak. . Yoga hakkında 4 aydır sesli eğitim alıyorum yerli yabancı biraz daha bilgi edinip 1 -2 haftaya program hazırlayacağım. Bilgisiz hiç birşey yapılmamalı
:KK76:

Bende öyleydim ama seneler önce fark ettim ve her an aklımda dik durmak. . Yoga hakkında 4 aydır sesli eğitim alıyorum yerli yabancı biraz daha bilgi edinip 1 -2 haftaya program hazırlayacağım. Bilgisiz hiç birşey yapılmamalı

Valla 5 dk dik dursam sonra hemen fosss salıyorum kendimi :KK4:Birinin her seferinde sırtıma vurması lazım :KK1:
Yalnız pilates yaptığım zamanlar dik duruyordum bel ve sırt ağrımda yoktu hemde 1 haftalık pilatesle olmuştu bu ama bırakınca yine ağrı geldi yine bozdum duruşumu :26:

Valla 5 dk dik dursam sonra hemen fosss salıyorum kendimi :KK4:Birinin her seferinde sırtıma vurması lazım :KK1:
Yalnız pilates yaptığım zamanlar dik duruyordum bel ve sırt ağrımda yoktu hemde 1 haftalık pilatesle olmuştu bu ama bırakınca yine ağrı geldi yine bozdum duruşumu :26:
Ben topuklu küçükkende giyerdim belkide ondan bu aralar giymiyorum ama bu da çok etkili.. Ve plates topunda belimi yuvarlıyorum.. Buda rahatlatıyorr

Programı beklemedeyiz tatlım..
Duruş meselesi çok önemli, benim omurilikte yamulma da var maalesef..
Bu sebepten pilates yoga tarzı şeyler yapmak zorundayım ama nerdee..
MTV pilatesi yapmayı düşünüyordum ben de sporuma takviye olarak..
Haftada 4 gün spora gidiyorum, 3 gün de pilates yapayım diyorum..

Programı beklemedeyiz tatlım..
Duruş meselesi çok önemli, benim omurilikte yamulma da var maalesef..
Bu sebepten pilates yoga tarzı şeyler yapmak zorundayım ama nerdee..
MTV pilatesi yapmayı düşünüyordum ben de sporuma takviye olarak..
Haftada 4 gün spora gidiyorum, 3 gün de pilates yapayım diyorum..
​Evet bel için müthiş bir sihir plates.. Vallaha spora gittiğin hocalarına sor kuzum şimdi ne yaptgını bilmediğim için..

​Evet bel için müthiş bir sihir plates.. Vallaha spora gittiğin hocalarına sor kuzum şimdi ne yaptgını bilmediğim için..

Onlara kalsa bana hiçbir şey yaptırmayacaklar.. :-)
Kondisyonum iyi ama kaldırıyorum çok şükür bir sürü hareket..
Pilates ekleyeceğim bir de..
Duruşu en etkileyen spor pilates kesinlikle..
Yoga da iyi diye duydum ama denemedim..

Ben topuklu küçükkende giyerdim belkide ondan bu aralar giymiyorum ama bu da çok etkili.. Ve plates topunda belimi yuvarlıyorum.. Buda rahatlatıyorr

Plates topunda belini yuvarlamak gerinmek vs çok iyi geliyor gerçekten rahatlatıyor insanı:)
Bi aralar pilates topuna belimi dayayıp tv yada film izliyordum uzun süre öyle durunca çok ama çok iyi hissediyordum kendimi :)

Sollit : kuzum o zaman ekle.. kondisyonun iyiyse.

Fero: onu bende yapıyorum bazen hata bezen topa oturup zıplıyorum ahhaha çok iyi geliyor ya
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Kızlar ara ara resim koyacağım bakarsınız. değişmlere. Solite evet gitti kasmı kaldı anam 63 oldu karnım ya belim hala incede göbekten cm atıyor..
:KK31:

Sollit : kuzum o zaman ekle.. kondisyonun iyiyse.

Fero: onu bende yapıyorum bazen hata bezen topa oturup zıplıyorum ahhaha çok iyi geliyor ya
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Kızlar ara ara resim koyacağım bakarsınız. değişmlere. Solite evet gitti kasmı kaldı anam 63 oldu karnım ya belim hala incede göbekten cm atıyor..
:KK31:

Doğrudur canım, ben de bu ara yiyorum yemek, iştahım açıldı nedense.. Epey hareketliyim ondan zannedersem.. :-)
Gene halledersin karnı takma kafana, hem kötü duruyor demedim, sen kas istediğin için gitmiş dedim, yoksa hafif çizgi daha fit görünüyor bana göre.. (; bu şekilde de gayet düz ve iyi anlayacağın.. (;

tumblr_mnys1lLZ4G1rmiy5vo1_500.jpg

:KK16::KK16:

tumblr_mnv2pk4TNp1rmiy5vo1_400.jpg

tumblr_mntsbyiuB51rkf5hqo1_500.jpg

tumblr_mehru9vcCF1qie250o1_500.jpg

woooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww:2::2::2::2::2::2::2::2:

Kızlar yatıyorum bende hadi öpüyorum çok :KK16::KK16::KK16:
Kimse canını sıkmasın hep destçisiyiz birbirimizin. :KK12:

X