Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Kızlar Topikte tekrar listeler yapılacak. Yoga listeleri eklenecek ama topik sahibesi değilim şuan. KAZEN ' e bildiğim

kadarıyla mesaj atıp topik sahibesini kim istiyorsanız yazıp gönderiyormuşsunuz. Tekrar liste yapabilmem adına topik

sahibesi olmam lazım. KAZEN e özel mesaj atıp adımı verip topik sahibesinin değişmesini istiyorum derseniz değişecektir diye umuyorum.

Atarız canım sıkıntı değil.. Ancak epey sayfamız birikti acep yeni topic mi yapsak? Buradaki egzersizleri de direkt ilk sayfalara döşersin, daha derli toplu olur sanki.. Tabii nacizane bir fikir..
Burdan devam etmek de sıkıntı değil benim için, hepsini okudum çünkü..

O türkan yok mu o türkan..

Azcık eylenelim yahuu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bunu düşündüm ama .. Bilmem ki akşam kızlar gelsin de bi oylama yapalım.. Burrada mı devam edelim yoksa buşlık benzeri bir yeni topik mi açayım

Bende bunu düşündüm ama .. Bilmem ki akşam kızlar gelsin de bi oylama yapalım.. Burrada mı devam edelim yoksa buşlık benzeri bir yeni topik mi açayım

Tamam canım, oylama sonrasında karar verelim, bana hepsi uyar.. (;
Bu arada arka sayfada bir sorum kaldı, göz atar mısın tatlım.. (;

Tamam tatlım bunları kaydedeyim..
Bir de aç karna yapınca mı zayıflatıyor yoksa öğün yedikten sonra mı zayıflatıyor?
Hangisi direkt yağ yakıyor veya direkt kas için iyi?
k
Yemek yedikten sonra yapılan spor kas yapar. kilo verdirmez kas yapımına yardımcı olur Yemekten önce yapılan spor ya

vucudnu koruru yada zayıflatır ve ince ince kaslı yapıya sahip olursun ..

k
Yemek yedikten sonra yapılan spor kas yapar. kilo verdirmez kas yapımına yardımcı olur Yemekten önce yapılan spor ya

vucudnu koruru yada zayıflatır ve ince ince kaslı yapıya sahip olursun ..

Anladımm, tam tok yapmamak lazım yani..
Aşırı kas istemediğimden mütevellit dikkat edeyim ben buna.. (;

[QUOTE=melissadan;30739457]eee kedim ne diyosun tozlara?[/QUOTE]
SAdece proteyin öneririm ben ikisi çok ağır gelir kas kütlesi olama ihtimalin var..

Kızlar şimdi çıkmam lazım gelcem gene

ama kedim diyorum ki ikisini 1 ay falan kullanırım

sonra sadece proteine devam ederim 1 ay daha...

sonuç = taş gibi bacak ve popo

Kızlar şimdi çıkmam lazım gelcem gene [/B][/QUOTE]

Kedii yardımın lazımm yan simitlerim içinn:) diyet ve spora devam ediyorum ama o bölgede hiç oynama olmuyor bi yol gösterebilirmisin:)

Squat 2. gün chek.. (;

48ve58 nerdesiiin, yaptın mı squatsııııı???
Cevabı yapıp yaz.. (;

Kedim ya bu squat kas ağrısı gibi ağrı yapar mı?
Ben ikinci günü yaptım fakat ağrı konusunda tık yok..
Spor yaptığım için mi acep?? :/

48ve58 aklımdasın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…