bu kızın süper videoları var onlara sardım 1 haftadır bende
Kızlar Topikte tekrar listeler yapılacak. Yoga listeleri eklenecek ama topik sahibesi değilim şuan. KAZEN ' e bildiğim
kadarıyla mesaj atıp topik sahibesini kim istiyorsanız yazıp gönderiyormuşsunuz. Tekrar liste yapabilmem adına topik
sahibesi olmam lazım. KAZEN e özel mesaj atıp adımı verip topik sahibesinin değişmesini istiyorum derseniz değişecektir diye umuyorum.
Bende bunu düşündüm ama .. Bilmem ki akşam kızlar gelsin de bi oylama yapalım.. Burrada mı devam edelim yoksa buşlık benzeri bir yeni topik mi açayımAtarız canım sıkıntı değil.. Ancak epey sayfamız birikti acep yeni topic mi yapsak? Buradaki egzersizleri de direkt ilk sayfalara döşersin, daha derli toplu olur sanki.. Tabii nacizane bir fikir..
Burdan devam etmek de sıkıntı değil benim için, hepsini okudum çünkü..
Bende bunu düşündüm ama .. Bilmem ki akşam kızlar gelsin de bi oylama yapalım.. Burrada mı devam edelim yoksa buşlık benzeri bir yeni topik mi açayım
kTamam tatlım bunları kaydedeyim..
Bir de aç karna yapınca mı zayıflatıyor yoksa öğün yedikten sonra mı zayıflatıyor?
Hangisi direkt yağ yakıyor veya direkt kas için iyi?
k
Yemek yedikten sonra yapılan spor kas yapar. kilo verdirmez kas yapımına yardımcı olur Yemekten önce yapılan spor ya
vucudnu koruru yada zayıflatır ve ince ince kaslı yapıya sahip olursun ..
Bunuda ben haftada 3 gün veya 2 gün yapıyorum 2gün mola sonra gene 2gün yapıyorum
Basen eritmede 1'e biiiiirrr
[video=youtube;CLv-l42x9tY]http://www.youtube.com/watch?v=CLv-l42x9tY[/video]Ya ben bunu indiremiyoruuumm..
İDMAN var ama inmiyor.. ;s
youtube halini buldum:26:
ama kedim diyorum ki ikisini 1 ay falan kullanırım
sonra sadece proteine devam ederim 1 ay daha...
sonuç = taş gibi bacak ve popo
Yan simitler için güzel bir videom daha var birazdan paylaşacağımm