Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

squats hareketi işte, öyle değil mi, dizlerini kırıyosun biri önde biri arkada, yukarı zıplayıp aynı pozisyona dönüyosun, şekiller öyleydi, onu yapamıyorum tam olarak, birden zıplayıp yere inerken baştaki hale dönemiyorum :) dengem bozuluyor. sen o hareketi yapmıyo musun, programların olduğu sayfada o vardı...
hmm kas oluşması iyi gene, benim bacaklar mıngıl mıngıl ıyy..

Canım sanki sen diğer aşama squatsı yapıyorsun ya.. :/
30 gün programı olan squat çömelip kalkıyorsun.. O şekilde oluyor..
Zıplamalı olan diğer aşama.. Daha zor çünkü..
Benim bacaklar da çok gevşek, sinir oluyorum, spora yazıldım ben de..
Squatsa da başlayacağım yakında.. (;

ama kimse bana cevap vermiyor bende küstüm kendimi yemege vercem

Sorun neydi canım, cevaplamaya çalışayım.. (;

yok canım yapamadım ki zaten, bi 2 kere denedim olmadı, iyi ki yapamışım :) ilk sayfalara da baktım ama göremedim öyle bişey, bakayım bi daha,sadece çömelip kalkmak mı ? sağolasın canım, kolay gelsin sana da, salona yazılmak bi nevi insanı zorlar iyi yapmışsın...

tuğçe ne sormuştun ben de görmedim.

30 gün squatsın doğru yapılışı budur canım..
Popo geriye gidecek, arka bacağınızı ve poponuzu sıktığınızı eğilirken hissetmeniz gerek.. (;

30 gün squatsın doğru yapılışı budur canım..
Popo geriye gidecek, arka bacağınızı ve poponuzu sıktığınızı eğilirken hissetmeniz gerek.. (;

çok sağol canım,zahmet verdim sana da gece gece hmm e basitmiş bu, ben de haftalardır başlamıyordum zormuş diye, başıyım bari yarın,beraber başlayak mı

çok sağol canım,zahmet verdim sana da gece gece hmm e basitmiş bu, ben de haftalardır başlamıyordum zormuş diye, başıyım bari yarın,beraber başlayak mı

Estağ. canım ne demek, hem sayfaya ara ara bakan arkadaşlara da hatırlatmış olduk.. (;
Evet basit ama hiç ara vermeden yapılıyor hepsi, yani ilk gün 50 tane, o 50`yi araya dinlenme süresi vermeden peş peşe yapıyorsun.. O zaman kasıyor işte..
Bak hareketi yaparken üst bacağa yüklenmemeye çalış, popo geriye gidecek, arka bacağın gerildiğini ve poponu sıktığını farkedeceksin.. (;
Bir de benim şuan spordaki hocalarım ayakları dışarı baktırarak yaptırıyor, o zaman iç bacağı daha çok çalıştırıyor, sanırım bayan olduğum için üst bacak kasları coşmasın diye o şekilde yaptırıyorlar..
Herşey bu hatunun yaptığı gibi, tek fark ayak uçların dışarı bakıyor.. Düz durmuyor.. (; O zaman iç bacak da çok iyi çalışıyor..
Düz olduğunda ön bacak kasları çok belirginleşiyor gözlemlerime göre.. Onlar çok belirgin olduğunda da çirkin duruyor açıkçası.. :/
Bana uyar tatlım başlayalım.. (;
Şuan düzenli spor yaptığım için takviyeler beni bozmaz..
Günlük çizelgesini biliyorsun değil mi, 30 günün de?

Son düzenleme:

Squat günlüğümüzü yerleştirelim yeniden.. (;
Başlamak isteyen arkadaşlara hatırlatma..

hmm tamam bunlara dikkat ederek yapmaya çalışırım, teşekkürler, iyi oldu söylemen, yanlış yapılınca bi anlamı olmaz sonuçta.
tabi art arda yapınca görcem ben zor mu değil mi
iç bacaklar çok fena benim, her yeri kötü bacakların off, neyse hiç bişey yapmamaktan iyidir, bari popo düzelir azcık.
sen başlamak istiyodun da ondan teklif ettim, spor da yapıyorsun vaktin falan olmazsa ya da yorucu olursa sorun değil, takılırız kafamıza göre ben yarın başlamak istiyorum, inşallah bırakmam bunu
evet o çizelgeyi gördüm, popo resmi vardı ortasında,günlük arttırıyorsun, 3 günde bi restler vardı, google dan bulurum ben onu yarın, ya da topikten derken eklemişsin :)))

Son düzenleme:

Msjının hemen üstüne ekledim canım çizelgeyi.. (;
Hayır ben de başlamak istiyordum, sıkılaşmaya gerçekten ihtiyacım var çünkü..
Spor hacalarım da şuan rutin programın dışına çıkarmıyor ama ben yapıyorum farklı şeyler de çünkü yorulmuyorum, bünyemi hiç zorlamıyor..
Ben de squatsa başlayayım diyordum bugün-yarın isabet oldu.. (;
1 ay sonra tamamen isteğime göre program verilicekmiş..
Fakat spor salonuna gidince saatlerce de dursa yorulmuyor insan, şunu da yapayım bunu da yapayım oluyor..
Yarın başlayalım o vakit.. (;

Canım arkadaş benden önce cvp vermiş:)
Senin yaptığında squat ama daha ileri seviyesi:)
Bi ara foto yüklicem göbiş popo ve bacak olmak üzere :)
.
.
.
Kızlar bu arada bacak kaslarını çalıştırmadan popoya nasıl yüklenebilirim bi fikri olan varmı :)

hmm salona göre devam et tabi sen, fazla mal da göz çıkarmaz herhalde, nolcak sanki takviye yapsan :) bende üşengeçlik olmasa zamanım bol da, üşeniyorum yaa. kız beni zorla tamam mı ? ben bırakıveririm falan, huyumdur her gün yazmaya çalışıyım ben,gireyim topiğe , rapor vereyim burda :13:

ben son dönemde acaip kilo aldım canım doğru söylüyorsun önce kilo vermem lazım tek korkumda bu zaten incelmeden üzerine kas yaparsa mahvolurum zaten kocaman olan bacaklarım hepten gorile döner herhalde al kocişe bir alay konusu daha iyi mi
Dans videosundan bahsediyorsun dimi canım hoşuma gitti o zaten onu deneyeyim o zaman ay çok korktum şu annn:18:
hemen incelemeye gidiyorum 25.sayfayı çok teşekkürler canım sağolasınnn

sağolasın canım, zaten yapamadığım iiçin başlayamadım,zor geldiydi :)))bekliyorum fotoyu hadi bakalım...
kedinin verdiği 8 min but hareketi popo için ama bacağı çok çalıştırmıyor olabilir, bilemiyorum, tecrübeliler cevap verebilir :)

Fotoğrafları merakla beklemedeyiz canım.. (;
Bacaklarım istediğim gibi olsun ben de koyacağım ah ettim..
Squatı benim tarif ettiğim şakilde yapabilirsin, ayak uçların dışarı bakacak, bu şekilde çömelik kalktığında iç bacak kaslarını da çalıştırırsın -ki orası vücutta en zor çalışan kaslardan biridir..
Bacaklarını squat hazırlık pozisyonun gibi açacaksın, ayak uçların dışa dönük olacak..
Bunlar ayakların olsun misal, bu şekilde bakacaklar, \\ // dışa doğru, hatta daha da dışa baktırabilirsin.. (;
Bir de köprü hareketi vardı:

Bu hareket de kalçan için işe yarayacaktır.. (;

Tamam hergün burada sorucam sana tatlım.. (;
Ben de yapıp yapmadığımı yazıcam.. (;
Teşvik edici olalım arkadaşlar!

Umarım güzel sonuçlar alırız.. (;

O hareketler benim üst bacaklarımı eritmeye faydalı olacak mı canım gerçi squats da ilk başta basitmiş gibi geldi ama ilk gün 50yi zor bitirmiştim
Peki o söylediğin gibi squatsı ayaklar dışa bakarak yaptığımda nereleri çalıştırıyor canım

Verirsin canım hiç olumsuz düşünme, önce kafanda hallet, herşey böyledir, kafanda hallettikten sonra gerisi çok daha kolay gelir.. (;
Psikolojik engeller koyma kendine..
Azimle sporunu yaparsan sütun gibi bacaklara neden sahip olamayasın?? (;
Orada pump it videoları var 3 tane, güzel ter attırıyor (zayıflarken sıkılaşma programı o)
artıdan da bölgesel zayıflama-sıkılaşma hareketlerini yapabilirsin, vakit almıyor zaten o egzersizler pek..
İstikrarla yapınca hepsi işe yarayacaktır emin ol.. (;

Kaslar pek erimiyor canım, üst ön bacak kasları hemen hortluyor özellikle..
Kedi de ondan şikayetçiydi..
Benim dediğim şekilde ayaklarını yana doğru açarsan yaptığın squat poponu, arka bacağını ve üst iç bacağını çalıştırır (ki burası en zor çalışan yerlerdendir, orayı çalıştırmak için debeleniyorum ben)..
Şuan sporda yaptığım squatta (düşük sayılarda yaptırıyor hoca) sanırım ayaklarımı yana açtığım için ön bacak kaslarıma hiç yük bindirmedim, sıkıntı olmadı..
Ama sopa gibi aşağı imeyeceksiniz çok dikkat edin, poponuz dışa gidecek inerken.. (;
Üst üste yapmak zor olur cidden..
Ama yine de vücudu toparlar düşüncesindeyim.. (;

tamam canım inşallah yarın başlıyorum sabah erkenden kalkıp yapayım ki kociş sonra gıcıklık yapmasın ay heyecanlandımmm inşallah işe yarar gerçi uzun bir çalışma sonucu incelip sıkılaşabilirim sanırım vücudun en zor eriyen yeri baldırlarmış hiç eritemeyecekmişim gibi geliyor ama bu sefer azimliyim yapacağımmm incecik bişey olcammmmmm

teşekkür ederim canım şimdi videoları izledim biraz ay heyecan bastı inşallah temmuz ayına en azından farkı görerek girerim ay inşallahhh
ben şimdi çıkmalıyım yine görüşmek ümidiyle teşekkür ederim seni gece gece yordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…