Yaptım canım ama 30 günlük programın 20. gününde falan bıraktım :)
Ama bunun yanında ufak egzersizler yaptım yine :)
Bacaklarımda kaslar belirginleşmeye başladı buna pek sevinmedim.
Ama bacaklarımda sıkılaştı biraz popomda kalktı birazcık ve toparlandı :)
Senin dediğin hangi hareket ben anlayamadım yada kaçırdım mı o hareketi:26:
squats hareketi işte, öyle değil mi, dizlerini kırıyosun biri önde biri arkada, yukarı zıplayıp aynı pozisyona dönüyosun, şekiller öyleydi, onu yapamıyorum tam olarak, birden zıplayıp yere inerken baştaki hale dönemiyorum :) dengem bozuluyor. sen o hareketi yapmıyo musun, programların olduğu sayfada o vardı...
hmm kas oluşması iyi gene, benim bacaklar mıngıl mıngıl ıyy..
ama kimse bana cevap vermiyor bende küstüm kendimi yemege vercem
squats hareketi işte, öyle değil mi, dizlerini kırıyosun biri önde biri arkada, yukarı zıplayıp aynı pozisyona dönüyosun, şekiller öyleydi, onu yapamıyorum tam olarak, birden zıplayıp yere inerken baştaki hale dönemiyorum :) dengem bozuluyor. sen o hareketi yapmıyo musun, programların olduğu sayfada o vardı...
30 gün squatsın doğru yapılışı budur canım..
Popo geriye gidecek, arka bacağınızı ve poponuzu sıktığınızı eğilirken hissetmeniz gerek.. (;
çok sağol canım,zahmet verdim sana da gece gecehmm e basitmiş bu, ben de haftalardır başlamıyordum zormuş diye, başıyım bari yarın,beraber başlayak mı
Estağ. canım ne demek, hem sayfaya ara ara bakan arkadaşlara da hatırlatmış olduk.. (;
Evet basit ama hiç ara vermeden yapılıyor hepsi, yani ilk gün 50 tane, o 50`yi araya dinlenme süresi vermeden peş peşe yapıyorsun.. O zaman kasıyor işte..
Bak hareketi yaparken üst bacağa yüklenmemeye çalış, popo geriye gidecek, arka bacağın gerildiğini ve poponu sıktığını farkedeceksin.. (;
Bir de benim şuan spordaki hocalarım ayakları dışarı baktırarak yaptırıyor, o zaman iç bacağı daha çok çalıştırıyor, sanırım bayan olduğum için üst bacak kasları coşmasın diye o şekilde yaptırıyorlar..
Herşey bu hatunun yaptığı gibi, tek fark ayak uçların dışarı bakıyor.. Düz durmuyor.. (; O zaman iç bacak da çok iyi çalışıyor..
Düz olduğunda ön bacak kasları çok belirginleşiyor gözlemlerime göre.. Onlar çok belirgin olduğunda da çirkin duruyor açıkçası.. :/
Bana uyar tatlım başlayalım.. (;
Şuan düzenli spor yaptığım için takviyeler beni bozmaz..
Günlük çizelgesini biliyorsun değil mi, 30 günün de?
hmm tamam bunlara dikkat ederek yapmaya çalışırım, teşekkürler, iyi oldu söylemen, yanlış yapılınca bi anlamı olmaz sonuçta.
tabi art arda yapınca görcem ben zor mu değil mi
iç bacaklar çok fena benim, her yeri kötü bacakların off, neyse hiç bişey yapmamaktan iyidir, bari popo düzelir azcık.
sen başlamak istiyodun da ondan teklif ettim, spor da yapıyorsun vaktin falan olmazsa ya da yorucu olursa sorun değil, takılırız kafamıza göreben yarın başlamak istiyorum, inşallah bırakmam bunu
evet o çizelgeyi gördüm, popo resmi vardı ortasında,günlük arttırıyorsun, 3 günde bi restler vardı, google dan bulurum ben onu yarın, ya da topikten
Msjının hemen üstüne ekledim canım çizelgeyi.. (;
Hayır ben de başlamak istiyordum, sıkılaşmaya gerçekten ihtiyacım var çünkü..
Spor hacalarım da şuan rutin programın dışına çıkarmıyor ama ben yapıyorum farklı şeyler de çünkü yorulmuyorum, bünyemi hiç zorlamıyor..
Ben de squatsa başlayayım diyordum bugün-yarın isabet oldu.. (;
1 ay sonra tamamen isteğime göre program verilicekmiş..
Fakat spor salonuna gidince saatlerce de dursa yorulmuyor insan, şunu da yapayım bunu da yapayım oluyor..
Yarın başlayalım o vakit.. (;
Ben de düzenli başladım canım, geçen hafta 3 gün gittim, bu hafta dört gün gittim..
Şaka maka yapıyorum ya Hû!
Güzel gidiyor ama henüz bir numara yok..
Devam etmeyi düşünüyorum ama, hakimliğe tekrar hazırlanacağım için yoğun bir çalışma temposuna girmek durumundayım, spora sabah saatleri için yazılıcam bu durumda muhtemelen..
Şuan bayan saati ama günümün tamamı ölüyor nerdeyse..
Artı olarak haftada 3 gün de pilates düşünüyorum, MTV pilates güzelmiş duyduğum kadarıyla..
Bende son durumlar bunlar tatlımm.. (;
Canım önce istediğin kiloya gelip-incelip sonra sıkılaşmayı deneyebilirsin, squatta doğru yere yüklenmeyince üst bacak kaslarını çıkarıyor (şahsi gözlemim)..
Ben de basen yapılı biriyim, önce sayfa 25teki bölgesel programının tamamını yap, haftada 3 veya 4 gün yap onları..
Düzenli yaptığın herşey işe mutlaka yarayacaktır! (;
Ben zayıfım ama sıkılaşmaya ihtiyacım var.. O sebepten spora yazıldım, evde istikrar sağlayamadım maalesef..
Squat programına başlamayı artık düşünüyorum ama.. (;
Sormak istediğin bir soru varsa kedi gelene kadar yardımcı olmaya çalışırım canım..
Bir de 25.sayfada zayıflarken sıkılaşma programında 3 video var, çok iyi ter attırıyor, zayıflamak da istiyorum diyorsan o 3 videoyu+Bölgesel programının tamamını öneriyorum nacizane.. (;
Canım arkadaş benden önce cvp vermiş:)
Senin yaptığında squat ama daha ileri seviyesi:)
Bi ara foto yüklicem göbiş popo ve bacak olmak üzere :)
.
.
.
Kızlar bu arada bacak kaslarını çalıştırmadan popoya nasıl yüklenebilirim bi fikri olan varmı :)
Canım arkadaş benden önce cvp vermiş:)
Senin yaptığında squat ama daha ileri seviyesi:)
Bi ara foto yüklicem göbiş popo ve bacak olmak üzere :)
.
.
.
Kızlar bu arada bacak kaslarını çalıştırmadan popoya nasıl yüklenebilirim bi fikri olan varmı :)
hmm salona göre devam et tabi sen, fazla mal da göz çıkarmaz herhalde, nolcak sanki takviye yapsan :) bende üşengeçlik olmasa zamanım bol da, üşeniyorum yaa. kız beni zorla tamam mı ?ben bırakıveririm falan, huyumdur her gün yazmaya çalışıyım ben,gireyim topiğe , rapor vereyim burda :13:
Fotoğrafları merakla beklemedeyiz canım.. (;
Bacaklarım istediğim gibi olsun ben de koyacağım ah ettim..
Squatı benim tarif ettiğim şakilde yapabilirsin, ayak uçların dışarı bakacak, bu şekilde çömelik kalktığında iç bacak kaslarını da çalıştırırsın -ki orası vücutta en zor çalışan kaslardan biridir..
Bacaklarını squat hazırlık pozisyonun gibi açacaksın, ayak uçların dışa dönük olacak..
Bunlar ayakların olsun misal, bu şekilde bakacaklar, \\ // dışa doğru, hatta daha da dışa baktırabilirsin.. (;
Bir de köprü hareketi vardı:
Bu hareket de kalçan için işe yarayacaktır.. (;
Tamam hergün burada sorucam sana tatlım.. (;
Ben de yapıp yapmadığımı yazıcam.. (;
Teşvik edici olalım arkadaşlar!
Umarım güzel sonuçlar alırız.. (;
ben son dönemde acaip kilo aldım canım doğru söylüyorsun önce kilo vermem lazım tek korkumda bu zaten incelmeden üzerine kas yaparsa mahvolurum zaten kocaman olan bacaklarım hepten gorile döner herhaldeal kocişe bir alay konusu daha iyi mi
Dans videosundan bahsediyorsun dimi canım hoşuma gitti o zaten onu deneyeyim o zaman ay çok korktum şu annn:18:
hemen incelemeye gidiyorum 25.sayfayı çok teşekkürler canım sağolasınnn
O hareketler benim üst bacaklarımı eritmeye faydalı olacak mı canım gerçi squats da ilk başta basitmiş gibi geldi ama ilk gün 50yi zor bitirmiştim
Peki o söylediğin gibi squatsı ayaklar dışa bakarak yaptığımda nereleri çalıştırıyor canım
Verirsin canım hiç olumsuz düşünme, önce kafanda hallet, herşey böyledir, kafanda hallettikten sonra gerisi çok daha kolay gelir.. (;
Psikolojik engeller koyma kendine..
Azimle sporunu yaparsan sütun gibi bacaklara neden sahip olamayasın?? (;
Orada pump it videoları var 3 tane, güzel ter attırıyor (zayıflarken sıkılaşma programı o)
artıdan da bölgesel zayıflama-sıkılaşma hareketlerini yapabilirsin, vakit almıyor zaten o egzersizler pek..
İstikrarla yapınca hepsi işe yarayacaktır emin ol.. (;
Kaslar pek erimiyor canım, üst ön bacak kasları hemen hortluyor özellikle..
Kedi de ondan şikayetçiydi..
Benim dediğim şekilde ayaklarını yana doğru açarsan yaptığın squat poponu, arka bacağını ve üst iç bacağını çalıştırır (ki burası en zor çalışan yerlerdendir, orayı çalıştırmak için debeleniyorum ben)..
Şuan sporda yaptığım squatta (düşük sayılarda yaptırıyor hoca) sanırım ayaklarımı yana açtığım için ön bacak kaslarıma hiç yük bindirmedim, sıkıntı olmadı..
Ama sopa gibi aşağı imeyeceksiniz çok dikkat edin, poponuz dışa gidecek inerken.. (;
Üst üste yapmak zor olur cidden..
Ama yine de vücudu toparlar düşüncesindeyim.. (;