Evet yoga içinde program yapalım :)
sottile gibi benimde duruşum bozuk :26:
Kendimi salınca kambur duruyorum galiba
Bende öyleydim ama seneler önce fark ettim ve her an aklımda dik durmak. . Yoga hakkında 4 aydır sesli eğitim alıyorum yerli yabancı biraz daha bilgi edinip 1 -2 haftaya program hazırlayacağım. Bilgisiz hiç birşey yapılmamalı
Ben topuklu küçükkende giyerdim belkide ondan bu aralar giymiyorum ama bu da çok etkili.. Ve plates topunda belimi yuvarlıyorum.. Buda rahatlatıyorrValla 5 dk dik dursam sonra hemen fosss salıyorum kendimiBirinin her seferinde sırtıma vurması lazım
Yalnız pilates yaptığım zamanlar dik duruyordum bel ve sırt ağrımda yoktu hemde 1 haftalık pilatesle olmuştu bu ama bırakınca yine ağrı geldi yine bozdum duruşumu :26:
Bende öyleydim ama seneler önce fark ettim ve her an aklımda dik durmak. . Yoga hakkında 4 aydır sesli eğitim alıyorum yerli yabancı biraz daha bilgi edinip 1 -2 haftaya program hazırlayacağım. Bilgisiz hiç birşey yapılmamalı
​Evet bel için müthiş bir sihir plates.. Vallaha spora gittiğin hocalarına sor kuzum şimdi ne yaptgını bilmediğim için..Programı beklemedeyiz tatlım..
Duruş meselesi çok önemli, benim omurilikte yamulma da var maalesef..
Bu sebepten pilates yoga tarzı şeyler yapmak zorundayım ama nerdee..
MTV pilatesi yapmayı düşünüyordum ben de sporuma takviye olarak..
Haftada 4 gün spora gidiyorum, 3 gün de pilates yapayım diyorum..
​Evet bel için müthiş bir sihir plates.. Vallaha spora gittiğin hocalarına sor kuzum şimdi ne yaptgını bilmediğim için..
Ben topuklu küçükkende giyerdim belkide ondan bu aralar giymiyorum ama bu da çok etkili.. Ve plates topunda belimi yuvarlıyorum.. Buda rahatlatıyorr
Sollit : kuzum o zaman ekle.. kondisyonun iyiyse.
Fero: onu bende yapıyorum bazen hata bezen topa oturup zıplıyorum ahhaha çok iyi geliyor ya
Kızlar ara ara resim koyacağım bakarsınız. değişmlere. Solite evet gitti kasmı kaldı anam 63 oldu karnım ya belim hala incede göbekten cm atıyor..
Solit senin vucudunu çok merak ediyorum. Lütfen bir özel albüm yapar mısın.Vee bu saat de olsa 50 squats tamamdır.. (;
Solit senin vucudunu çok merak ediyorum. Lütfen bir özel albüm yapar mısın.
uymuyorum bekliyorummmHatta az sonra koyabilirim uyumazsan.. (;
Kızlar yatıyorum bende hadi öpüyorum çok
Kimse canını sıkmasın hep destçisiyiz birbirimizin.
Kızlar yatıyorum bende hadi öpüyorum çok
Kimse canını sıkmasın hep destçisiyiz birbirimizin.