Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Otobüslambası beni listeye ekledi mi bilmiyorum ama ben artık düzenli burdayım.

tamam canım hoşgeldin o zaman

ya tatlım ben de oynuyorum hani gerdan kırmak olsun efenim poponu sallamk olsun iyi hoş, bel hareketlerine gelince arıza çıkıyo bende mideme kramp giriyo kalıyorum öyle

Birazdan altıma taytımı geçirip başlicam egzersizlere
Benim plates topum yok, terabantım yok vs. yok ama 3 kiloluk dambılım var
Elimdekilerle yapmaya çalışıcam artık.
benimde yoktu ama bi ara çok para geçti elime ozman hepsini aldım benmde yere serck şeysim yok ama 2tane carşaf üst üste seserimom
Herkese Selam

Bugün Squat hareketi programında 1.günümdü

50 squats hareketi yaptım 1. gün tamam

Ayrıca 30 dakika kadar da yürüyüş yaptım

Yalnız squat hareketi beni çok yordu
ay sorma benimde şimdi bitti hareeketlerim anam bacaklarım titriyor
canım benim dambılım da yok saf kas gücüyle çalışıyorum
bak dambılın yoksa evde 2,bucuk kiloluk şişen varmı 1litrede olur > doldur içine suyu al sana dambıl

Otobüslambası beni listeye ekledi mi bilmiyorum ama ben artık düzenli burdayım.
tatlımm seni hangisine ekliyorduk squats programı ve bölgselmii
çok çok felaket ama nezman çaymaya çalışsam ışıgı açıp bacaklarıma bakıorum korkup geri kapatıyorum sonra devam diyorum

bak dambılın yoksa evde 2,bucuk kiloluk şişen varmı 1litrede olur > doldur içine suyu al sana dambıl

yaptığım program gerektirmiyor tatlım şimdilik onun için hani yoksa var yurtta spor salonu orda çalışabilirim istediğim kadar

canım önceki sayfada da yazdım fazla yapmam da bi sakınca olur mu squats 70 tane yaptım ?

teşekkür ederim canım

arkadaşlar az önce bu hareketleri yaptım ama öldüm çok hamlamışım bizi harekete geçiren konu sahibi arkadaşım allah razı olsun kızlar akşam sporumu yaptım yapmayan kalmasın hareketlenelim yağları yakalım. istediğimiz şekle gelelim birbirimize motivasyonumuzu arttıralım arkadaşlar halen oturuyormusunuz kızlar

Son düzenleme:
merhabalar tatlım çok faydalı bir konu açmıssın çok teeşekkür ediyorum. Tam aradığım hareketler göbek ve bel inceltme ; üst bacak inceltme ve popo şekillendirme :) harikasın harika :))

ben de aynacı kızın poposunu istiyorum hadi herkes istediğini söylesin

kedi notlarına öyle yazmış da ben de güldüm komiğime gitti, aynen herkes istediğini yazsınn:13::13:
ben jennifer lopez kadar olmasa da seksi bi popo istiyorummmm

kedi notlarına öyle yazmış da ben de güldüm komiğime gitti, aynen herkes istediğini yazsınn:13::13:
ben jennifer lopez kadar olmasa da seksi bi popo istiyorummmm

evet çok güzel yorumlar yapmış ben de güldüm baya melissanın 150 cm olayına da kopuyorum zaten
herkes istediğini yazarsa daha motive edici olur hadi kızlar gelin bağırın ne istiyorsanız

ahahhah süpersin bende yaptım squatsımı ve egzersizlerim
merhabalar tatlım çok faydalı bir konu açmıssın çok teeşekkür ediyorum. Tam aradığım hareketler göbek ve bel inceltme ; üst bacak inceltme ve popo şekillendirme :) harikasın harika :))
hiiiiiiiiiiiiiiiiii nedemek kuzumm bildiklerimi paylaşmak çook güzel birşey yabancılar yaparda bizim neyimiz eksikk
yasemin poposu kalksın istiyorrr
hahahahahah

evet çok güzel yorumlar yapmış ben de güldüm baya melissanın 150 cm olayına da kopuyorum zaten
herkes istediğini yazarsa daha motive edici olur hadi kızlar gelin bağırın ne istiyorsanız

aynen , hayal etmek bedava ama hayallerimiz gerçek olucakk bu kadar sıkı çalışırsak benim şu an her yerim ağrıyor zor yürüyorum ama mükafatını fazlasıyla alıcamı biliyorummmm

hahahahahha kızlar okuyunca bende koptum burda napayım unuturum diye deidklerinizi yazdım
benim istediğim popo

aynen , hayal etmek bedava ama hayallerimiz gerçek olucakk bu kadar sıkı çalışırsak benim şu an her yerim ağrıyor zor yürüyorum ama mükafatını fazlasıyla alıcamı biliyorummmm

canım ben şimdi hastayım yapmıyorum ya nasıl rahat konuşuyorum başlayınca ben de ağrıdan ölürüm galiba ama vazgeçmek tabiki yok

canım ben şimdi hastayım yapmıyorum ya nasıl rahat konuşuyorum başlayınca ben de ağrıdan ölürüm galiba ama vazgeçmek tabiki yok

olsun , iyileşince yaparsın şimdi yorma kendini zaten insan ham olunca bi de hiç dayananmıyor ama geçer bi haftaya heralde bu hamlıkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…