Otobüslambası beni listeye ekledi mi bilmiyorum ama ben artık düzenli burdayım.
yok cnm dans kursuna gitmedim bebeğim ben direk ritme uyduruyorum yani eglenerek içimden gelerek ve zayıfladıgımı dusunerek oynuyorum illa bilmen gerekmio ac netten bir müzik ve hosuna giden müzikte basla içinden geldiği gibi yani enerjı sarfettte ne sekilde olursa olsun bide karın için biberiye yagı duydum onu sürüp oynayacakmısın eritiyormus ben onu denemedim ama en yakın zamanda onuda denyecem cnm bence hiç bilmeye gerek yok bugun basla derim hem eglenirsin hemde zayıflarsın cnm.
benimde yoktu ama bi ara çok para geçti elime ozman hepsini aldım benmde yere serck şeysim yok ama 2tane carşaf üst üste seserimomBirazdan altıma taytımı geçirip başlicam egzersizlere
Benim plates topum yok, terabantım yok vs. yok ama 3 kiloluk dambılım var
Elimdekilerle yapmaya çalışıcam artık.
ay sorma benimde şimdi bitti hareeketlerim anam bacaklarım titriyorHerkese Selam
Bugün Squat hareketi programında 1.günümdü
50 squats hareketi yaptım 1. gün tamam
Ayrıca 30 dakika kadar da yürüyüş yaptım
Yalnız squat hareketi beni çok yordu
bak dambılın yoksa evde 2,bucuk kiloluk şişen varmı 1litrede olur >canım benim dambılım da yok saf kas gücüyle çalışıyorum
tatlımm seni hangisine ekliyorduk squats programı ve bölgselmii
Otobüslambası beni listeye ekledi mi bilmiyorum ama ben artık düzenli burdayım.
çok çok felaket ama nezman çaymaya çalışsam ışıgı açıp bacaklarıma bakıorum korkup geri kapatıyorum sonra devam diyorumAnammmmmm dersim vardı bütün gün bakamadım topiğe bayaga birikmiş sayfalar. İnsallah kaçırdığım bişey yokturotobuslambasi canimmmmm bugun de tamam hareketler ama bayaga yorucu bu is :) vazgeçmek yok orası ayrı
Öpüyorum bütün azimli hatunlari
bak dambılın yoksa evde 2,bucuk kiloluk şişen varmı 1litrede olur >doldur içine suyu al sana dambıl
canım programda ne yazıyorsa o program dışında bir sayı yapma derim zaten yeterince yorulcaksın ilerki gunlerdecanım önceki sayfada da yazdım fazla yapmam da bi sakınca olur mu squats 70 tane yaptım ?
teşekkür ederim canım
yasemin poposu kalksın istiyorrr
ben de aynacı kızın poposunu istiyorumhadi herkes istediğini söylesin
kedi notlarına öyle yazmış da ben de güldüm komiğime gitti, aynen herkes istediğini yazsınn:13::13:
ben jennifer lopez kadar olmasa da seksi bi popo istiyorummmm
ahahhah süpersin bende yaptım squatsımı ve egzersizlerimarkadaşlar az önce bu hareketleri yaptım ama öldüm çok hamlamışım bizi harekete geçiren konu sahibi arkadaşım allah razı olsunkızlar akşam sporumu yaptım yapmayan kalmasın hareketlenelim yağları yakalım. istediğimiz şekle gelelim birbirimize motivasyonumuzu arttıralım arkadaşlar halen oturuyormusunuz kızlar
hiiiiiiiiiiiiiiiiii nedemek kuzumm bildiklerimi paylaşmak çook güzel birşey yabancılar yaparda bizim neyimiz eksikkmerhabalar tatlım çok faydalı bir konu açmıssın çok teeşekkür ediyorum. Tam aradığım hareketler göbek ve bel inceltme ; üst bacak inceltme ve popo şekillendirme :) harikasın harika :))
hahahahahahyasemin poposu kalksın istiyorrr
canım ne istiyorsun ? kaç klosun boyun nedir daha önce neler yaptın son 1 aydır spor yaptınmı?
evet çok güzel yorumlar yapmış ben de güldüm baya melissanın 150 cm olayına da kopuyorum zaten
herkes istediğini yazarsa daha motive edici olur hadi kızlar gelin bağırın ne istiyorsanız
hahahahahha kızlar okuyunca bende koptum burda napayım unuturum diye deidklerinizi yazdım
benim istediğim popo
aynen , hayal etmek bedava ama hayallerimiz gerçek olucakk bu kadar sıkı çalışırsakbenim şu an her yerim ağrıyor zor yürüyorum ama mükafatını fazlasıyla alıcamı biliyorummmm
canım ben şimdi hastayım yapmıyorum ya nasıl rahat konuşuyorumbaşlayınca ben de ağrıdan ölürüm galiba ama vazgeçmek tabiki yok
eBasen kalça ve kolum orasını sıkılaştırmak istiyorum