Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
abla ben zaten ilk sayfadada yazdım ama bence baktin varsa zaten vucudun taş bence sende zayıflarken sıkılaşma programnda verdiğim videolardan yap 2 hafta sonra başka 2.seviye videoları vericem

İlk bir haftada yapacagım hareketlerin fotosunun ve videosunun olduğu sayfa linkini ver bana ,arattırma şimdi ugraşmiyim :)) ikinci hafta programını sonra verirsin bana haa,ne dersin Yarın başlıyorum bende inşallah.Hadi hayırlı olsun

YAZ GELSEDE HAVUZA GİTSEK OJE SÜRSEK HER DENİZE HAVUZA BAŞKA BİKİNİ ALSAK SAÇLARA SPREY SIKSAAK, KAYDIRAKTAN KAYMAK İÇİN, BOT ARASAK, HAVUZDA KESİŞSEK (SONUNCUSU OLMAYADA BİLİR AMA OLUYOR )

TAMAM İYİSİN HOŞSUNDA ARKADAŞ BİZ BUKADAR KİLO ALSAK VERSEK ÇATLAKTAN GEÇİLMEYİZ HATUN MAŞŞALLAH

hay alla razı olsun kardeeeş! :))
yalnız bir şey soracağım:squats da kalkarken zıplıyormuyuz yoksa eğilip kalkıyoruz muyuz?
benim bilgilerim ise 165 boy 72 kio yani durum kötü ben şimdi 25. sayfadakileri mi yapayım yoksa ekstra çalişayımmı.2 günde 1 leslie 3 mil yapıyorum ve evde bisikletim var.açıkcası bu popoyla squatsdan çekinmiyor değilim bayır gülü gibi olmiyim sonra

Kızlar bende basenlerimi eritmek istiyorum , gidermi baldırlarımı eritmek istiyorum öneri bekliyorum

CANIMM hoşgeldin tekrar :) squatsda şuan lık sadece eğilim kalkıyoruz yazdıgım gibi yaparsen faydasını görürsün , Canım ben seni sadece squatsa mı yazayım yoksa bence zayıflarken sıkılaşmayada yazalım oda çok gzel etkisi avr yapabilirmisin ?

ooooyyyyyyyyyyyyyy yoruldummmmm öldüüümmmm bittiiiimmmmmmmmmm videolari bitirdim ama ben de bittiiimmmmm

oy sevgili örtmenim otobuslambasi canim benim biz bunu hergün mü yapiyorduk yaaa ben su an acayip yorgunum

merr: canım sayfa 25te herşeyin açıklamasını yaptım ordan okuyabilirs,n.

Kızlar bende basenlerimi eritmek istiyorum , gidermi baldırlarımı eritmek istiyorum öneri bekliyorum
tatlım hoşgeldin senide bölgesel programına yazalım? haftanın 3gunu belirle kendine verdiğim hareketleri yap 3 hafta sonra guncellenicekç

ooooyyyyyyyyyyyyyy yoruldummmmm öldüüümmmm bittiiiimmmmmmmmmm videolari bitirdim ama ben de bittiiimmmmm

oy sevgili örtmenim otobuslambasi canim benim biz bunu hergün mü yapiyorduk yaaa ben su an acayip yorgunum
hayır kuzucugum haftada 3 gun

Öğretmenim Otobuslambası Şimdi ben ilk gün 50 kez squats hareketi yapıyorum,başkada birşey yapmıyorum demi :44: Dogrumu anlaışım acaba??:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…