abla ben zaten ilk sayfadada yazdım ama bence baktin varsa zaten vucudun taş bence sende zayıflarken sıkılaşma programnda verdiğim videolardan yap 2 hafta sonra başka 2.seviye videoları vericem
BAKLAVADA PEK Bİ GÜZEL DADLI OLUR
​AZİMM!!
BURDA DADLIM http://www.kadinlarkulubu.com/spor-g...ylasim-25.html (Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım) HADİ HAYIRLI OLSUNİlk bir haftada yapacagım hareketlerin fotosunun ve videosunun olduğu sayfa linkini ver bana ,arattırma şimdi ugraşmiyim :)) ikinci hafta programını sonra verirsin bana haa,ne dersinYarın başlıyorum bende inşallah.Hadi hayırlı olsun
CANIMM hoşgeldin tekrar :) squatsda şuan lık sadece eğilim kalkıyoruz yazdıgım gibi yaparsen faydasını görürsün , Canım ben seni sadece squatsa mı yazayım yoksa bence zayıflarken sıkılaşmayada yazalım oda çok gzel etkisi avr yapabilirmisin ?hay alla razı olsun kardeeeş! :))
yalnız bir şey soracağım:squats da kalkarken zıplıyormuyuz yoksa eğilip kalkıyoruz muyuz?
benim bilgilerim ise 165 boy 72 kio yani durum kötü ben şimdi 25. sayfadakileri mi yapayım yoksa ekstra çalişayımmı.2 günde 1 leslie 3 mil yapıyorum ve evde bisikletim var.açıkcası bu popoyla squatsdan çekinmiyor değilim bayır gülü gibi olmiyim sonra
tatlım hoşgeldin senide bölgesel programına yazalım? haftanın 3gunu belirle kendine verdiğim hareketleri yap 3 hafta sonra guncellenicekçKızlar bende basenlerimi eritmek istiyorum , gidermi baldırlarımı eritmek istiyorum öneri bekliyorum
EL SİMİTİM ZAYIFLARMI ENDİŞESİNDEKİLER BUYRUN YAPAN NASIL YAPMIŞ
BAKLAVADA PEK Bİ GÜZEL DADLI OLUR
​AZİMM!!
hayır kuzucugum haftada 3 gunooooyyyyyyyyyyyyyy yoruldummmmm öldüüümmmm bittiiiimmmmmmmmmm videolari bitirdim ama ben de bittiiimmmmm
oy sevgili örtmenim otobuslambasi canim benim biz bunu hergün mü yapiyorduk yaaa ben su an acayip yorgunum
CANIMM hoşgeldin tekrar :) squatsda şuan lık sadece eğilim kalkıyoruz yazdıgım gibi yaparsen faydasını görürsün , Canım ben seni sadece squatsa mı yazayım yoksa bence zayıflarken sıkılaşmayada yazalım oda çok gzel etkisi avr yapabilirmisin ?[/QUO
evet yapabilirm canım.benide eklerseniz sevinirim :) ilk bildirimim yarın olsun.squatsın sayısı tarihi belli zaten diğer videoları(pump it up 1.2.3. ve diğer videoları) ve hareketleri sadece 3 gün mü yoksa 2 günde 1 mi yapayım?
hayır kuzucugum haftada 3 gun
hayır kuzucugum haftada 3 gun
oh yaaa yüregime suyu serpmedin, kovayla döktün resmen cok sükür hahahahaaaakorktum birden yaaa hergün yapilir mi diye düsünmedim degil...