Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Otobüs lambaası ben popomu ve bacvaklarımı sıkılaştırmak istiyorum bir de üst bacağımın birazcık incelmesini istiyorum benimki sanırım bölgesel zayıflama ve sıkılaşmaya giriyyor değil mi? İsmimi ona göre yazar mısın :KK1:

hahahahahha kızlar okuyunca bende koptum burda napayım unuturum diye deidklerinizi yazdım :KK60:
benim istediğim popo
tumblr_misdkpCS7d1rlryiso1_500.jpg
:KK16::KK16:

Yaa benim zaten birazcıkk var popiş :KK9::KK9:
Şimdi bu egzersizleri yapınca davul gibi olmasın da :KK52:

Ya bişey sorucam, bu kadar popo yapınca 34 bedenin içine hala girebilir miyim ki?? :-) Ben o yüzden böyle çok istemiyorum, var olan derlenip toplansın yeter.. :-)

yaa benim zaten birazcıkk var popiş :KK9::KK9:
şimdi bu egzersizleri yapınca davul gibi olmasın da :KK52:
hayır tatlım olanı sertleştiriyor, keşke herkes'in popsu böyle olsan çok az düz seven var
[sıze=3]ya bişey sorucam, bu kadar popo yapınca 34 bedenin içine hala girebilir miyim ki?? :-) Ben o yüzden böyle çok istemiyorum, var olan derlenip toplansın yeter.. :-)[/sıze]
tatlım popon küçükse en fazla 1-2 cm büyük oda popon kas yapınca bende 36 bedenim gibi 35bucukta denile bilir :KK30:

tatlım popon küçükse en fazla 1-2 cm büyük oda popon kas yapınca bende 36 bedenim gibi 35bucukta denile bilir :KK30:

Popomda büyüme potansiyeli var, kiloyu o bölgelerden aldığım için.. :-) O sebepten şuanki hali iyi geliyo bana, üst tarafım çok ince çünkü, alt tarafla orantılı olsun istiyorum.. :-) Sporumuzu yapalım bakalım, sonuçlarımız nasıl olacak.. :-)

hahahahahha kızlar okuyunca bende koptum burda napayım unuturum diye deidklerinizi yazdım :KK60:
benim istediğim popo
tumblr_misdkpCS7d1rlryiso1_500.jpg
:KK16::KK16:

bu görüntüyede bayıldım bende popomu inceltmek istiyorum şuan 90 cm. ama basenler var tek bacak inceliği 51.cm falan 90a 45 ideal olur diye düsünmekteyim çömelme hareketini yapıyorum 5 gündür her gün 50 defa.ayrıca belde inceltmeye calısıyorum.. ideal kilom 48e düsme çabalarındayım kızlar...

[sıze=3]popomda büyüme potansiyeli var, kiloyu o bölgelerden aldığım için.. :-) O sebepten şuanki hali iyi geliyo bana, üst tarafım çok ince çünkü, alt tarafla orantılı olsun istiyorum.. :-) Sporumuzu yapalım bakalım, sonuçlarımız nasıl olacak.. :-)[/sıze]
benimde göğüs 75 altt büyük olması hoşuma gidiyor açıkcası belimde ince oldugum için çok hoş druyor
bende bu belden,popodan ve bacaklardan istiyorum :KK17: çok şeymi istiyorum,hayır tabikide bende istiyorum banane :KK52:
hahahah abla hoşgeldin hayır abla yaparsın iste yeter ya , ayıptır demesi o bel kaslarındagamzelerinden bendede var çok pis fotoalr çekcem koycam size bakarsınız 3 ay daha sabır :KK12:

bu görüntüyede bayıldım bende popomu inceltmek istiyorum şuan 90 cm. Ama basenler var tek bacak inceliği 51.cm falan 90a 45 ideal olur diye düsünmekteyim çömelme hareketini yapıyorum 5 gündür her gün 50 defa.ayrıca belde inceltmeye calısıyorum.. Ideal kilom 48e düsme çabalarındayım kızlar...
canım boyun kaç?

Benim boyum 171, popom 91-bel60-bacak üst 51 çok güzel duruyor açıkcası..
:26:

İlk hali daha mı güzel ne, ben bacak kalınlığını falan hiç sevmiyorum sanırsam.. :-)

benimde göğüs 75 altt büyük olması hoşuma gidiyor açıkcası belimde ince oldugum için çok hoş druyor

hahahah abla hoşgeldin hayır abla yaparsın iste yeter ya , ayıptır demesi o bel kaslarındagamzelerinden bendede var çok pis fotoalr çekcem koycam size bakarsınız 3 ay daha sabır :KK12:

Bel gamzesi yok bende malesef.Ama ufak bir müdahaleye yaptıracağım onuda inşallah :KK53: Yarın spor salonu hocasıyla bir görüşeyim ben en iyisi.Bakalım ne diyecek :KK34: Popo,üst bacak ve bel karın... İçin egzersiz önerileri istiyorum senden.Ama beğendiğim kızın sonucundan olacak :KK53:

tumblr_mjjbzuMFiI1rhsffpo1_500.jpg
EL SİMİTİM ZAYIFLARMI ENDİŞESİNDEKİLER BUYRUN YAPAN NASIL YAPMIŞ:KK12:

Yarım saattir falan gösterilen hareketlerin 6-7 tanesini yaptım bacaklarımın ve popişimin çalıştığını hisssedebiliyorum yihuu :KK9::KK9::KK9:

bel gamzesi yok bende malesef.ama ufak bir müdahaleye yaptıracağım onuda inşallah :KK53: Yarın spor salonu hocasıyla bir görüşeyim ben en iyisi.bakalım ne diyecek :KK34: Popo,üst bacak ve bel karın... Için egzersiz önerileri istiyorum senden.ama beğendiğim kızın sonucundan olacak :KK53:
abla ben zaten ilk sayfadada yazdım ama bence baktin varsa zaten vucudun taş bence sende zayıflarken sıkılaşma programnda verdiğim videolardan yap 2 hafta sonra başka 2.seviye videoları vericem:KK52:

X