Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o gördüğünüz kaslı hatunlar yıllarını verdi ki şöylr düşün ebru şallı 5 tıldır plates yapıyor gayatte taş hatun kaba kaası yok
kuzu merhaba 175in en ideal kilosu 55tir. Bikere o simitin gitmesi kolay ama meşaketli bir yol sıkılmadan hareketlerini yapman gerek bak ayzda galiyoo tatlımsana bütm simir bolgesi olanlara önerdiğim gibi şimdi vereceğim videoyu , hafta 3gün yapacaksıııınnn [video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]
vallaha kuzucugum şöyle bir baktım şuan yok sadece hasta olan varkediii bugün ceza alan var mı?
vallaha kuzucugum şöyle bir baktım şuan yok sadece hasta olan var
bakın buda buda tutugum notlarEki Görüntüle 655520
Anladım canım tesekkurler bende 1.70 boy 53 kilo var böyle deyince sanki normal gibi geliyor selülit galan yok denecek kadar az cok şükür ama üst bacak longur longur ben ondan şikayetçiyim amacım sıkılaştırmak ve inceltmek. O yüzden de dediğin gibi yapıcam artık buradayım zaten kademe kademe yaparız hep birlikte :)
Birazdan altıma taytımı geçirip başlicam egzersizlere
Benim plates topum yok, terabantım yok vs. yok ama 3 kiloluk dambılım var
Elimdekilerle yapmaya çalışıcam artık.
Birazdan altıma taytımı geçirip başlicam egzersizlere
Benim plates topum yok, terabantım yok vs. yok ama 3 kiloluk dambılım var
Elimdekilerle yapmaya çalışıcam artık.
slm bende evde taytımı giyiyorum.ve baslıyorum hareketler yapmaya ama birsey diyeyim mi oryantal acıyorum pc den deli gibi oynuyorum hergun bacaklarım da zayıflama var belimin yanları gitti sizde deneyin derim ben faydası var yani.
canım benim dambılım da yok saf kas gücüyle çalışıyorum
Olsun canım. Bende "3" kiloluk dambılla ne yapmayı düşünüyorsam artık
hiç yoktan iyidir bence
katıldın mı canım burdaki listeye?
oryantal ile zayıflayıp vücudunu şekle sokan çok duydum, ama ya ben oynamayı beceremiyorum yada işi bilmiyorum çünkü her denediğimde mideme kramplar girdi. sen dans kursuna filan gittin mi canım yoksa doğal yetenek mi?