tatlım akşam yemek yiyip oturup 2saat geçmesini bekliyorsan bu yanlış ozman yakamassınkarnındakileri ben evde paso tur atıyorum yarım satat yürüyüroum aşagıya yukarıya , akşam8den sonra önermiyorum ben uyukusuzluk ve kas tutulması yapar diye..
tamam akşamları hip hop abs yapıyorum.
sabahlarıda squatsa başladım ilkini yaptım bugün
birde birşey sormak istiyorum. spor için en uygun zaman ne zaman. ben akşamları yemekten iki saat sonra falan yapıyorum.
sabahları ne zaman yapmalıyım. akşamları yaptıgım vakit güzelmi
yemekten sonra hemen birşeyler yapsam olmuyor canım ya. mide doluyken içim dışıma çıkıyortatlım akşam yemek yiyip oturup 2saat geçmesini bekliyorsan bu yanlış ozman yakamassınkarnındakileri ben evde paso tur atıyorum yarım satat yürüyüroum aşagıya yukarıya , akşam8den sonra önermiyorum ben uyukusuzluk ve kas tutulması yapar diye..
sabahları bir kaç birşey atıştırın metobolizmanız çalışmaya başlasın , sabah 11de metobolizmanın en çok çalıştıgı zaman, ozamanları tavsiye ederim yada sabah 7gibi
tatlım incelirsin tartı oyna olmasını istemiyorsan bol bol beyaz et kırmızı et yumurta ye ekmeği eks yeter yemek yemeyip yaparsan zayıflarsın bende öyle yapıyorum yag oranın düşüp sıkılaşcaksın en fazla bedenin düşer .)[sıze=3]tatlım benim boy 1.67 cm kilom da 49-50
ben bu hareketleri yaparken zayıflamam değil mi
Zaten kilo almaya çalışıyorum bi de zayıflarsam daha da kötü olurum
Sadece sıkılaşsam ve popoyu kaldırsam kafi
[/sıze]
[ı]bende cips falan cok yemem.
Dışarda nerdeyse hiç yemem ayda yılda bir.
Biraz tatlıya çikolataya düşkünlüğüm var onu azaltsam sporu bırakmasam yeterli olur herhalde benim içinn
[/ı]
hayır zaten yemekten hemen sonra asla yapmayın, yemek yedikten sonra azcık ev tur at erit yan[ı]
yemekten sonra hemen birşeyler yapsam olmuyor canım ya. Mide doluyken içim dışıma çıkıyor[/ı]
CANIM SANA GÖSTERDİĞİM HAREKETLERİ YAP İSTERSEN BİRDE + OLARAK <strong>[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]BU VİDEO İŞER YARAR HAYATIMkediciğim benim göbekten ziyade miğdem var simit şeklinde sinir oluyorum miğdemi eritmem için nasıl hareket önerirsin canım.
süpersin!!!2. gün de tamamlandı.. :)
Merhaba bayanlar
Grubunuza yeni kişiler ekliyor musunuz acaba :)
Benim de sıkılaşmam lazım bende katılabilir miyim?
Selam hanımlar!Bacaklarımda süper bi ağrı var, alt baldırımda da.. Ama kalçada hiç ağrı hissetmiyorum.. Umarım o da olur..
elbette tatlım herkeeeezzeee açık kapımız , tatlım sen boyunu kilonu ne istediğini yaz ben 1saat yokum egzersizlerimi yapıp dönücem size
tatlım ağrı demek sıkılaşmak demek ama illaki ağrıyı beklemek manasız , elbetteki yaptıalrın işe yarıyor ama illaki ağrı hissetmen şart dğelm bunu unutma:13:
hosgeldin canikom sanada basarilar beraber eritelimanaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm isteyip de yapamadığım şey SIKILAŞMAK
bunun için bi gaza birliğe ihtiyacım vardı
bendeniz popo kaldırmak,bel inceltmek ve genel bir vicıt sıkılaştırması istiyorum
beni de listeye ekleyip ayrıntıları yazar mısınız
anlatmak istersen dinlerimbende siirlennce sevgilimle kavga edince hemen temziliğe başlarım
ahhaha hoşgeldin tatlım sana ne lazım dı anlat kendini biraz
ohhhhhhhhhhhh sağlık olsuunn bacıma bizde sahilde oturuyoruz sevgilimle ailemin evide burda sevgilimle kalıyorum ara arar şşşşşşşş kimse duymasın
bende her sabah akşam çıakrım koşarım yürürüm hele burda da bir hava var missss sıcacıkEki Görüntüle 654672 Eki Görüntüle 654673 buda manzaram :
CANIM SANA GÖSTERDİĞİM HAREKETLERİ YAP İSTERSEN BİRDE + OLARAK <strong>[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]BU VİDEO İŞER YARAR HAYATIM
Ya kızlar bir şey sorucam ben. Sıkılaşmak için bu hareketleri yapınca zamanla kaslanıp bacaklarımız daha çok kalınlaşır mı ki? Ben kalınlaşmasını değil birazcık üst bacağımın inccelmesini istiyorum da.
o gördüğünüz kaslı hatunlar yıllarını verdi ki şöylr düşün ebru şallı 5 tıldır plates yapıyor gayatte taş hatun kaba kaası yokYa kızlar bir şey sorucam ben. Sıkılaşmak için bu hareketleri yapınca zamanla kaslanıp bacaklarımız daha çok kalınlaşır mı ki? Ben kalınlaşmasını değil birazcık üst bacağımın inccelmesini istiyorum da.
kuzu merhaba 175in en ideal kilosu 55tir. Bikere o simitin gitmesi kolay ama meşaketli bir yol sıkılmadan hareketlerini yapman gerek bak ayzda galiyooyawrum benim sana bi sorum olacak... ben şuan balık etliyim kiloluya doğru ilerliyorum o tuzden spora başladık kocişle ama benim boyum 175 ve ewlenmeden önce 57 kilo yanı baya zayıftım (ooohhh misti o zaman) ama yinede kalça kemiğimin tam arkası yani belimin alt kısmı yinede bi yağ kütlesi wardı hep... kilo alınca bu çoğaldı tabiki ama zayıfkende wardısanırım düşük bel giymenin en büyük mirasıda bu oldu bana ama şimdi ben zayıflamaya karar wermişken o bölgemide eritebilirmiyim... o bölge için uygulayabileceğim en etkili hareket ne olur sence...
şimidden saol.... sewiyorum seni mucukssss
Canım haftada 3 gün (birer gün ara olması şartı ile) yaparsan sıkılaştırarak inceltirsin.. (; Ben de 1.62 boyundayım, 45 kiloyum ama üst iç bacağımı sıkılaştırmam lazım.. (; Sıkılaşmanın yolu da kas yapmaktan geçiyor, tabi öyle abartı kas değil.. Görüntüyü düz tutacak sağlıklı kastan bahsediyoruz.. (; Çünkü kaslarımız zaten kuvvetsiz olduğunda bastığımızda direkt kemiklerimize yükleniyoruz bu da çok çok iyi bi durum değil.. Kas oluşumu gerekli..