Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kızlar oğlumla şimdi çıktıgımda kayıt ettm bakınız buda alez <strong>[video=youtube;7vwGBhXTQYk]https://www.youtube.com/watch?v=7vwGBhXTQYk[/video]

<strong>[video=youtube;GNNxM2UCwzc]http://www.youtube.com/watch?v=GNNxM2UCwzc[/video]buda birkaç hafta önce çekildi muzcu

saol şikerimmmmm mersiiii

mrb kedicik ben bugün 70 tane Squats yaptım ve gayet rahat yaptım halbuki ilk yaptığımda 10nuncu hareketimde eklemlerim nasıl ağrımıstı suan biraz var ama cok değil ben böyle fazla yapıyorum ama bi sıkıntı olmaz demi biraz enerjik bi insanım yapabiliyorum yani he bide ben kalça sıkılastırmak için hani 10 taneden baslayın demistin altımızda sehpa varmıs gibi yapın demistin onudAA yaptım :)
ööööörtmenim iyi mi ?

Son düzenleme:

Boyuna göre zayıfsın canım, sıkılaştıktan sonra kiloya ihtiyacımız olabilir.. üst bacak genelde öyledir, kasları zor harekete geçiririz.. Ben de sırf bacak çalışıyorum şuan.. Üst taraf çalışırsam hepten yok olurum çünkü.. Burada birbirimize destek olarak herkesin istediği kiloya-görüntüye kavuşmasını sağlarız umarım.. (;

Birazdan altıma taytımı geçirip başlicam egzersizlere
Benim plates topum yok, terabantım yok vs. yok ama 3 kiloluk dambılım var
Elimdekilerle yapmaya çalışıcam artık.

Herkese Selam

Bugün Squat hareketi programında 1.günümdü

50 squats hareketi yaptım 1. gün tamam

Ayrıca 30 dakika kadar da yürüyüş yaptım

Yalnız squat hareketi beni çok yordu

slm bende evde taytımı giyiyorum.ve baslıyorum hareketler yapmaya ama birsey diyeyim mi oryantal acıyorum pc den deli gibi oynuyorum hergun bacaklarım da zayıflama var belimin yanları gitti sizde deneyin derim ben faydası var yani.

canım benim dambılım da yok saf kas gücüyle çalışıyorum

oryantal ile zayıflayıp vücudunu şekle sokan çok duydum, ama ya ben oynamayı beceremiyorum yada işi bilmiyorum çünkü her denediğimde mideme kramplar girdi. sen dans kursuna filan gittin mi canım yoksa doğal yetenek mi?

yok cnm dans kursuna gitmedim bebeğim ben direk ritme uyduruyorum yani eglenerek içimden gelerek ve zayıfladıgımı dusunerek oynuyorum illa bilmen gerekmio ac netten bir müzik ve hosuna giden müzikte basla içinden geldiği gibi yani enerjı sarfettte ne sekilde olursa olsun bide karın için biberiye yagı duydum onu sürüp oynayacakmısın eritiyormus ben onu denemedim ama en yakın zamanda onuda denyecem cnm bence hiç bilmeye gerek yok bugun basla derim hem eglenirsin hemde zayıflarsın cnm.

Anammmmmm dersim vardı bütün gün bakamadım topiğe bayaga birikmiş sayfalar. İnsallah kaçırdığım bişey yoktur otobuslambasi canimmmmm bugun de tamam hareketler ama bayaga yorucu bu is :) vazgeçmek yok orası ayrı

Öpüyorum bütün azimli hatunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…