Sadece kalça çalışırken; şu video paylaşım sitelerinde "Brazil butt" vs ile ilgili olanları yapıyorum. Çok acayip oluyor. Başta yürürken yere çöküyormuşum gibi geliyor. Yarım saat çalıştıktan sonra ayağımdan çıkarıyorum. Hahaha ağırlığım yokmuş gibi. Sanki ayda yürüyorum.
Squatta takmıyorum, brazil butt'ta örneğin dakikada 1 kalori yakıyorsan, böyle 2 yakarsın. Zira zorlandıkça yakılan kalori artar. Hatta düşünüyorum eliptiğe çıkarken de taksam mı?
Kaldırmaya çalışıyordum canım ve Selülitim vardı 1. Derece. Küçülme olmadı bende extra diyet vb yapmadım. Hem sertlesti -ki Etim çok yumuşaktır- hem kalktı ve selülitlerime veda ettim.
Kaldırmaya çalışıyordum canım ve Selülitim vardı 1. Derece. Küçülme olmadı bende extra diyet vb yapmadım. Hem sertlesti -ki Etim çok yumuşaktır- hem kalktı ve selülitlerime veda ettim.
buyuk resim yuklemek icin napiyosunuz kizlar?
Canım resmin url sini direk mesaj yazdığın bölüme kopyalayıp başına ve sonunakoyuyorsun
Mesela;
bebacım,
yukarı doğru çapraz yumruk mu, nasıl anlayamadım ama ben de su şişeleriyle kolunu kaldırıp ense arkasından dirsek bükerek indiryosun ya onu yapıyorum 1 haftadır da düzenli değil, anaaam dağıldık hepimiz kız yaa, bende de bahane çok yapmamak için, bi de faydasını göremeyince hemen bırakıveriyorum, bölgeselde de öyle oldum, bıraktım temelli...
selülitlerin gitti mi ??? neler yaptın peki ? gerçi benimkiler çok fazla, sadece üst bacak değil artık,önü arkası boydan boya var maalesef, 1.derece az mı çok mu bilemiyorum ama, yaptıklarını yazarsan sevinirim, belki denerim :)
kimsecikler yok,hayret :44: