Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
aa ne oldu sana :KK19:
niye canın sıkkın canım?

Bir sordum bin ah işittime döner bu mevzu bebam :KK1::KK1::KK1: sağ olasın hasret, işyerinde sıkıntılar filan öyle işte :KK19::KK19:
Sen nasılsın? Var mı gelişmeler, inceldin mi? Ben şunu anladım hareketi bırakınca daha bi hızlı kilo alınıyor, bir kilo aldım :KK50:
ben canım sıkkın olunca daha çok yiyorum yaa:KK50:

Bir sordum bin ah işittime döner bu mevzu bebam :KK1::KK1::KK1: sağ olasın hasret, işyerinde sıkıntılar filan öyle işte :KK19::KK19:
Sen nasılsın? Var mı gelişmeler, inceldin mi? Ben şunu anladım hareketi bırakınca daha bi hızlı kilo alınıyor, bir kilo aldım :KK50:
ben canım sıkkın olunca daha çok yiyorum yaa:KK50:

anlatmak istersen dinlerim tatlım :KK19: ben iyiyim de belim incelmiyor, pek düzenli yapamadım gerçi ama 52,5 olmuşum. artık dur demem gerek kilo vermek istemiyorum. düzgün beslenememekten oluyor hep :KK50: bi de gıcık hiç belden gitmiyor :KK14:

fitness-center-for-women.jpg

tumblr_mhg2ttSdMx1rqlia6o1_500.jpg

images

images

images

tumblr_m3mw0c4jSu1rn4he3o1_500_large.jpg

out_of_this_world_female_abs_640_43.jpg

Son düzenleme:
bebacım sağol canım, inşallah görürüm faydasını...

kızlaaar üst kol sarkmaları için egzersiz yapan var mı aranızda,deyin hele bana :KK19:

anlatmak istersen dinlerim tatlım :KK19: ben iyiyim de belim incelmiyor, pek düzenli yapamadım gerçi ama 52,5 olmuşum. artık dur demem gerek kilo vermek istemiyorum. düzgün beslenememekten oluyor hep :KK50: bi de gıcık hiç belden gitmiyor :KK14:

yemeni kısma o zaman bölgesel hareket yap canım :44: bilemedim ki.
Ya az önce tartıldım 51.100 çıktım ben de ya:KK14: Kilo almışım. yarın başlıyorum spora bu hafta çok yedim hemen geldi kilo
lar:26:

Kızlaaarr selammmm :KK3::KK3::KK3:

Özledim sizi yahuu. Sporla aramı düzeltemiyorum ne olacak böyle bilemedm :KK6:

bebacım sağol canım, inşallah görürüm faydasını...

kızlaaar üst kol sarkmaları için egzersiz yapan var mı aranızda,deyin hele bana :KK19:

ben yukarı doğru çapraz yumruk yapmıştım canım, etkisini gördüm diyebilirim. :KK34:

yemeni kısma o zaman bölgesel hareket yap canım :44: bilemedim ki.
Ya az önce tartıldım 51.100 çıktım ben de ya:KK14: Kilo almışım. yarın başlıyorum spora bu hafta çok yedim hemen geldi kilo
lar:26:

senin boyun kaçtı canım :44:
hep yiyorum da sağlıklı yemiyorum diyelim :KK1:

Kızlaaarr selammmm :KK3::KK3::KK3:

Özledim sizi yahuu. Sporla aramı düzeltemiyorum ne olacak böyle bilemedm :KK6:

selam canım :KK3:
neden ki ama, sen hangi gruptaydın? gerçi ben de düzenli yapmıyorum bir süredir.
ama az buçuk çabalıyorum yinede :KK53:

250 squat bitti ee hani bana alkış?:KK3::KK52::KK52::KK52:

Rox bundan sonra ne yapacağım 100 squat ve brezilian butt video var 1 ay da onu yapsam diyorum?

250 squat bitti ee hani bana alkış?:KK3::KK52::KK52::KK52:

Rox bundan sonra ne yapacağım 100 squat ve brezilian butt video var 1 ay da onu yapsam diyorum?

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
tebrik ediyorum canım :13:
etkisini gördün mü? değişimler nasıl?

Son düzenleme:
Hayır canım başlayamadım malum döneme girdim bu hafta da öyle gider sanırım:KK50:
Senin nasıl gidiyor?

anladım tatlım, ya ben çok yoğunum yine, düzenli yapamıyorum ama kısa kısa yapmaya çalışıyorum.
tabi pek etkili olmuyor sanırım, bi değişme yok çünkü. :KK50:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
tebrik ediyorum canım :13:
etkisini gördün mü? değişimler nasıl?

Değişimler gayet güzel zaten memnun kalmasam sonunu getiremezdim. :KK1: Kedicime teşekkürlerimi sunuyorum ve tabii topik arkadaşlarıma da. Spor yapmaya hep bahanem vardı eskiden ama artık yapmak için sağlam nedenlerim var.

Değişimler gayet güzel zaten memnun kalmasam sonunu getiremezdim. :KK1: Kedicime teşekkürlerimi sunuyorum ve tabii topik arkadaşlarıma da. Spor yapmaya hep bahanem vardı eskiden ama artık yapmak için sağlam nedenlerim var.

çok sevindim senin adına :KK16:
sen popoyu küçültmeye mi çalışıyordun peki yoksa kaldırmaya mı?
etkisi ne oldu küçüldü mü? :26:

çok sevindim senin adına :KK16:
sen popoyu küçültmeye mi çalışıyordun peki yoksa kaldırmaya mı?
etkisi ne oldu küçüldü mü? :26:

Kaldırmaya çalışıyordum canım ve Selülitim vardı 1. Derece. Küçülme olmadı bende extra diyet vb yapmadım. Hem sertlesti -ki Etim çok yumuşaktır- hem kalktı ve selülitlerime veda ettim.

X