pööff kızllar bana bir program yaparmısınız benim kafam karıştı nası yapcam ne yapcam bilemedim hem zayıflamak hem selülerden kurtulmak hem de sıkılaşmak istiyorumm
Ben daha önce kullanmadığım için 1 kiloluktan başlayayım dedim.Daha etkili sonuç verecektir
Bende de onların 2 kilolukları var. Kalça çalışırken takıyorum. Ondan hızlıca toparlandı, sanırım.
Tabi ki bebişim; bende vakit darlığı var ya, iyice yükleneyim, az da yapsam bir işe yarasın diye. Anlarsın ya
Ben de 1'er kiloluk almıştım ama duruyorlar öyle.. Ne tür hareketler yaparken kullanıyorsun ve nasıl bi değişim gördün canım? Benim kalçam zaten büyük, sadece toparlansın istiyorum aslında ama.. Bilemedim nasıl yapsam.. :44:
Sadece kalça çalışırken; şu video paylaşım sitelerinde "Brazil butt" vs ile ilgili olanları yapıyorum. Çok acayip oluyor. Başta yürürken yere çöküyormuşum gibi geliyor. Yarım saat çalıştıktan sonra ayağımdan çıkarıyorum. Hahaha ağırlığım yokmuş gibi. Sanki ayda yürüyorum.
Squatta takmıyorum, brazil butt'ta örneğin dakikada 1 kalori yakıyorsan, böyle 2 yakarsın. Zira zorlandıkça yakılan kalori artar. Hatta düşünüyorum eliptiğe çıkarken de taksam mı?
Sadece kalça çalışırken; şu video paylaşım sitelerinde "Brazil butt" vs ile ilgili olanları yapıyorum. Çok acayip oluyor. Başta yürürken yere çöküyormuşum gibi geliyor. Yarım saat çalıştıktan sonra ayağımdan çıkarıyorum. Hahaha ağırlığım yokmuş gibi. Sanki ayda yürüyorum.
Squatta takmıyorum, brazil butt'ta örneğin dakikada 1 kalori yakıyorsan, böyle 2 yakarsın. Zira zorlandıkça yakılan kalori artar. Hatta düşünüyorum eliptiğe çıkarken de taksam mı?
Eliptikte taksanda çok bişey farketmez canım ayağını kaldırmadan yaptığın için
--
Bende sporumu yaptım geldim yeşilçayımı içiyorum miss bu huzuru seviyorum
Kızlaaar beni hatırlayan oldu muu
Bir hafta oldu sanırım uğramayalı buraya.
Keyfim olmayınca spor da yapamadım, gelip yazamadım da. Bugün yapayım diyorum da bilemiyorum.
Sanki yaşam enerjim sönüp gitti
Beba resimleri nasıl büyük ekleyeceğim?
240 squat tamamdır. Ara verdiğimden midir nedir bugün pek zorlandım.