Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdesiniz kızlar yaa
sınavlarım var giremiyorum ben, bu hafta yine pek uğrayamıcam.
sporu bırakmak veya aksatmak yok
böyle kolunu yukarı doğru çapraz tarafa kaldırıyorsun, havaya yumruk atıyorsun canım. senin yaptığın hareket de etkili baya
bırakma ama devam et mutlaka, az da olsa yap günlük
hıı analdım,tahmin etmiştim o hareketi sağol canım,onu da eklerim yaparken.
ne sınavları bunlar, üniversite mi :) hangi bölümsün, off ne zor olur o sınav stresi, kolay gelsin
İşte bu totoyu istiyorum
ben de o totoyu istiyorum
bi de alttaki kızın bel oyuğu çok az, benim de öyle işte. o yüzden hep bel çalışıyorum.
senin nasıl elma kardeşim :44:
Benimde aşağı yukarı bel oyuntum aynı canım.Yaw o kız kadar inceltebilsem oyuğundan vazgeçtim
hıı çalış bakalım bebacım, okul bi bitsin rahatlarsın nasılsa, ünv yıllarım geldi aklıma
az önce kol hareketlerimi yaptım üşenmeyip
elbise arıyorum yazlık, diz üstü kısa kollu, renkli fırfırlı olabilir,önerdiğiniz marka ve siteler var mı gözünüze ilişen kızlar ? lcw dakiler çok basit, colinste de pek çeşit yok
aynen canım yaa, ne popo kaldı ne bacak ama göbek duruyo sağolsun
kotona baktın mı canım güzel şeyler vardı, h&m de olabilir.
ama ben butik mağazalardan alışveriş yapmayı da çok seviyorum, kimseyle pişti olmuyorsun ve kaliteli şeyler de bulabiliyorsun.
selülitlerin gitti mi ??? neler yaptın peki ? gerçi benimkiler çok fazla, sadece üst bacak değil artık,önü arkası boydan boya var maalesef, 1.derece az mı çok mu bilemiyorum ama, yaptıklarını yazarsan sevinirim, belki denerim :)
Eki Görüntüle 713506
.................................................
İşte bu totoyu istiyorum
Vall ya bacak toto kalmadı.Ama ağırlık aldım totoya kas yapacam inadım inat.Tamam süper bi değişiklik olmayacak ama olan da bana yeter.Belim de aleme ibret aynen duruyor vallaaynen canım yaa, ne popo kaldı ne bacak ama göbek duruyo sağolsun
kotona baktın mı canım güzel şeyler vardı, h&m de olabilir.
ama ben butik mağazalardan alışveriş yapmayı da çok seviyorum, kimseyle pişti olmuyorsun ve kaliteli şeyler de bulabiliyorsun.
kızlar bu tip iç çamaşırları popoyu daha kalkık ve yuvarlak gösterir.
motive olmak istiyorsanız alın bunlardan bi tane ve ayna karşısına geçin
Eki Görüntüle 713506
Beğenmedim ben bu kızın totosunu
Aman allahım artık insanları totodan ibaret görmeyemi başladım
Canım yeni gördüm mesajını. 1. derece ayakta belli olan demek. Yatınca falan belli olmuyor. Hmm neler mi yaptım? Gazlı içeceklerle vedalaştım, bacak bacak üstüne atma huyumdan vazgeçtim. Bol bol su ve yeşil çay içtim. Spor olarak squat ve leslie 2 mile yaptım canım. Benim bir aylık sürem bitti. Şimdi de ısınma videosu+60 squat+Tiffany Rothe Workouts +Leslie 2 mile yapıyorum. :122::122::122:
Tiffany sayesinde beldeki tüm kasların yerini öğrendim çünkü felaket ağrıyor:2:
anaaam ne ço kşey yapıyosun öyle bravo, ben yapamam o kadaaaaar :18: gazlı içecekle aram yok pek,ayda yılda bi işte. baca k üstüne çok atarım ben de.en çok da egzersizler işe yaramıştır sende. bende selülit ayakta çok belli oluyor ama oturunca aşağı sarkıyo, görünmüyo gibi, ama bence çok...squata ben de başlıyım bzri selülitleri yok ediyo biraz,sonuçta her yeri çalıştırıyo bu, denemem lazım ama zor de mi :18:
kotona baktım, koton tarzım değil pek,ole ürünlerini seviyorum kotonda bi :) ben de öyle, kıyıda köşede mağazalardan almayı seviyorum, dediğin gibi kimsede olmuyo,soruyolar nerden aldın diye de :) dışarı çıkamıyorum bugünlerde, netten bakıyorum, japon style lara bayılıyorum zaten de gündelik elbiselerini bulamadım,genelde şifon... bugün çıkıcam bi dolaşayım :) kadınsı şeyler alamıyorum, tipime gitmiyo,sevimli tipim var, şirin elbiseler arıyorum, bakalım...
Vall ya bacak toto kalmadı.Ama ağırlık aldım totoya kas yapacam inadım inat.Tamam süper bi değişiklik olmayacak ama olan da bana yeter.Belim de aleme ibret aynen duruyor valla
Eki Görüntüle 713506
Bende bel oyuntusu ve bel gamzelerini beğendim. Totosunun squat ihtiyacı var