Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
aa ne oldu sana
niye canın sıkkın canım?

Bir sordum bin ah işittime döner bu mevzu bebam sağ olasın hasret, işyerinde sıkıntılar filan öyle işte
Sen nasılsın? Var mı gelişmeler, inceldin mi? Ben şunu anladım hareketi bırakınca daha bi hızlı kilo alınıyor, bir kilo aldım
ben canım sıkkın olunca daha çok yiyorum yaa

anlatmak istersen dinlerim tatlım ben iyiyim de belim incelmiyor, pek düzenli yapamadım gerçi ama 52,5 olmuşum. artık dur demem gerek kilo vermek istemiyorum. düzgün beslenememekten oluyor hep bi de gıcık hiç belden gitmiyor

bebacım sağol canım, inşallah görürüm faydasını...

kızlaaar üst kol sarkmaları için egzersiz yapan var mı aranızda,deyin hele bana

yemeni kısma o zaman bölgesel hareket yap canım :44: bilemedim ki.
Ya az önce tartıldım 51.100 çıktım ben de ya Kilo almışım. yarın başlıyorum spora bu hafta çok yedim hemen geldi kilo
lar:26:

Kızlaaarr selammmm

Özledim sizi yahuu. Sporla aramı düzeltemiyorum ne olacak böyle bilemedm

bebacım sağol canım, inşallah görürüm faydasını...

kızlaaar üst kol sarkmaları için egzersiz yapan var mı aranızda,deyin hele bana

ben yukarı doğru çapraz yumruk yapmıştım canım, etkisini gördüm diyebilirim.

yemeni kısma o zaman bölgesel hareket yap canım :44: bilemedim ki.
Ya az önce tartıldım 51.100 çıktım ben de ya Kilo almışım. yarın başlıyorum spora bu hafta çok yedim hemen geldi kilo
lar:26:

senin boyun kaçtı canım :44:
hep yiyorum da sağlıklı yemiyorum diyelim

Kızlaaarr selammmm

Özledim sizi yahuu. Sporla aramı düzeltemiyorum ne olacak böyle bilemedm

selam canım
neden ki ama, sen hangi gruptaydın? gerçi ben de düzenli yapmıyorum bir süredir.
ama az buçuk çabalıyorum yinede

250 squat bitti ee hani bana alkış?

Rox bundan sonra ne yapacağım 100 squat ve brezilian butt video var 1 ay da onu yapsam diyorum?

250 squat bitti ee hani bana alkış?

Rox bundan sonra ne yapacağım 100 squat ve brezilian butt video var 1 ay da onu yapsam diyorum?

tebrik ediyorum canım :13:
etkisini gördün mü? değişimler nasıl?

Son düzenleme:
Hayır canım başlayamadım malum döneme girdim bu hafta da öyle gider sanırım
Senin nasıl gidiyor?

anladım tatlım, ya ben çok yoğunum yine, düzenli yapamıyorum ama kısa kısa yapmaya çalışıyorum.
tabi pek etkili olmuyor sanırım, bi değişme yok çünkü.

tebrik ediyorum canım :13:
etkisini gördün mü? değişimler nasıl?

Değişimler gayet güzel zaten memnun kalmasam sonunu getiremezdim. Kedicime teşekkürlerimi sunuyorum ve tabii topik arkadaşlarıma da. Spor yapmaya hep bahanem vardı eskiden ama artık yapmak için sağlam nedenlerim var.

Değişimler gayet güzel zaten memnun kalmasam sonunu getiremezdim. Kedicime teşekkürlerimi sunuyorum ve tabii topik arkadaşlarıma da. Spor yapmaya hep bahanem vardı eskiden ama artık yapmak için sağlam nedenlerim var.

çok sevindim senin adına
sen popoyu küçültmeye mi çalışıyordun peki yoksa kaldırmaya mı?
etkisi ne oldu küçüldü mü? :26:

çok sevindim senin adına
sen popoyu küçültmeye mi çalışıyordun peki yoksa kaldırmaya mı?
etkisi ne oldu küçüldü mü? :26:

Kaldırmaya çalışıyordum canım ve Selülitim vardı 1. Derece. Küçülme olmadı bende extra diyet vb yapmadım. Hem sertlesti -ki Etim çok yumuşaktır- hem kalktı ve selülitlerime veda ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…