Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
hadi bakalım ağırlık dene canım bide, işe yarasa paylaş da ben de deneyeyim :13:
ben belimle uğraşıyorum inatla, bütün bel videolarını yapıyorum :122:

Ben bel için 7 video toto için 1 ve toto için haraketler yapıyorum banamısın demiyorlar ağarlıkla devam edeceğim sonucu yazarım canım

selam kızlar yine ben geldim

çok mutluyum 1 kilo daha verdim ve toplamda 5 kilo vermiş bulunmaktayım

bu arada kedi nerelerde ya bir bilginiz var mı ?:26:

İnsan kendini böyle çamaşır içinde görünce çok motive edici oluyor dimi :)))

Bende bel oyuntusu ve bel gamzelerini beğendim. Totosunun squat ihtiyacı var

Bel gamzesi bende de var bana hiç estetik gelmiyor nedense:26: Çirkinde gelmiyor ama ne bileyim ne diye belde gamze varsa :)

Günaydın kızlar...

Çok mutsuzum ben :2: otlamaktan fenalık geldi. Et de yiyorum hem de yeteri kadar. Ama canım nasıl et istiyor anlatamam. Dağa gidip davşan kovalayacağım böyle giderse. Sonra sever sever bırakırım kesin

Kaç gündür spor yapıyorum. Sporu 1 saate çıkardım. Bazı şeyler oldu ben de anlatayım. Anlayan varsa bana da anlatsın; Hiç kilo vermemişim, hatta biraz almışım ancak belim 80'e indi. Dün bir kot aldık, 42 bedenin bacağı olmadı. 44 bedenin bacağı oldu beli büyük geldi. Ne oluyor bana yaw? Soba borusu gibi oldu bacaklarım.

kesinlikle haklısın canım yaa, herkes güzel vücutlu doğmuyor ya, emek verip çalışıp bişeyleri başarıyorlar. ki onların rutini bu egzersiz ve sporlar, zoraki bişey değil, duş almak gibi, yemek yemek gibi ihtiyaç, sıradan hale gelmiş, bense zorla yapmaya çalışıyorum... çok sağol canım, hiç bişeyimiz eksik değil evelallah, tek derdimiz bu olsun, sağlığımız yerinde olsun da

ayy bebaaa, nerden aldın kııız yerel butik mii (( çok iyi yapmışsın, ucuza da almışsın,güle güle giy inşallah

tadukhepa,
neden öyle oldu acaba, göbekten kolay veriyosun belki kiloyu,bacaktan daha geç vericeksen ondan mı öyle bilemiyorum :44: ben de kilo aldım üstüne maalese,1 kilo, egzersizlere başladığımdan beri.

Kızlaaar ne yaptınızz ben geldimm Ben de spor felan yalan oldu hep ya ama yediklerime dikkat etmeye devam bayağı kilo verdim

Son düzenleme:
İnsan kendini böyle çamaşır içinde görünce çok motive edici oluyor dimi :)))

Bel gamzesi bende de var bana hiç estetik gelmiyor nedense:26: Çirkinde gelmiyor ama ne bileyim ne diye belde gamze varsa :)

Sorma ya sanırsın jennıfer lopez ,üstümü giyince kamil amca

Yağların gidip kasa döndüğünden kilo alırsın ama incelirsin canım belinin sebebi odur.Diğer pantolan olayına gelince kesin kalıpda sorun vardı sende değil

Sporumu yaptım hatunlar 2 saatin sonu baya yordu.Ağırlıklarımıda kullanacağım az kullandım sporumun arasında ama bir saat sonra felan tekar bi yarım saatde ağırlık çalışacağım.

Hayatımı düzene sokmaya başladım en önemlisi çok bol su içmeye başladım su bardağım hep yanımda.Akşam 7 den sonra hiç bir şey yemiyorum.sadece bir kase yoğurt o da geç yattığım için karnım kazınıyor.Abur cubur zaten tüketmiyorum kola cips yemem.

kizlar resimdeki bel gamzesi ne kadar guzel yaaa... napsam ki ben de istiyom...

cok hosuma gitdi...

kizlar resimdeki bel gamzesi ne kadar guzel yaaa... napsam ki ben de istiyom...

cok hosuma gitdi...

Bel gamzesi çok hoş bir şey gerçekten. Bende de omuz gamzesi var. Çok seviyorum onları canlarım benim. Uzanabilsem öpeceğim ama ulaşamıyorum. Oyyy yerim ben onları.

canim o sonradanmi olusuyor yoksa dogustanmi var sende? cok hos duruyolar da...

ay bende de var o gamzişlerden hemde baya belli oluyor malum kilo vermeye başladım ve vucudum cidden değişmeye başladı dün ilkez ayna karşısında çırıl çıplak kendime bayıldım tabi eşimde bayıldıı

kızlar bu arada ben bu beldekinin gamze olduğunu bile bilmiyordum valla vucudun yapısından kaynaklanan birşey sanıyordum çünkü bende kendimi bildim bileli var yani bu gamzeden olmayandamı varmış şaşırdım doğrusu ben herkezde var sanıyordum bu 2 tane gamzecikten ve millet estetik yaptırıyormuş şimdi baktımda sırf bel gamzesi olsun diye ay ne güzel estetiğe gerek kalmadan gamzem varmış ahahah

Bir de estetiğimi varmış yuh Ne işe yarıyor ki.Ben varlığından bi haber yaşıyorum valla

Ben bu hatunları kıskandım mı yo hiç kıskanmadım ki sadece kafalarından aşağı kezzap dökesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…