hadi bakalım ağırlık dene canım bide, işe yarasa paylaş da ben de deneyeyim :13:
ben belimle uğraşıyorum inatla, bütün bel videolarını yapıyorum :122:
Vall ya bacak toto kalmadı.Ama ağırlık aldım totoya kas yapacam inadım inat.Tamam süper bi değişiklik olmayacak ama olan da bana yeter.Belim de aleme ibret aynen duruyor valla
Evet bende var buna benzer onla bakınc agayet iyi totom var ama kıyafet giyince nereye kayboluyor bilmiyorum
Bende bel oyuntusu ve bel gamzelerini beğendim. Totosunun squat ihtiyacı var
Herşey zihninde bitiyor zor dersen zor olur. Kolay herkes yapıyorsa bende yaparım diyeceksin. Motive olmak istiyorsan aç resimleri gez, seni hareketlendirecek şarkılar aç, güzel eşofman al kendine. Kasların her acıdığında ya da vazgeçmek üzere olduğunda bu kızları getir aklına. Onlar yapıyorsa sen neden yapamayasın. 100lü kilolardan zayıflayanlar var, senin neyin eksik?
İnsan kendini böyle çamaşır içinde görünce çok motive edici oluyor dimi :)))
Bel gamzesi bende de var bana hiç estetik gelmiyor nedense:26: Çirkinde gelmiyor ama ne bileyim ne diye belde gamze varsa :)
Günaydın kızlar...
Çok mutsuzum ben :2: otlamaktan fenalık geldi. Et de yiyorum hem de yeteri kadar. Ama canım nasıl et istiyor anlatamam. Dağa gidip davşan kovalayacağım böyle giderse. Sonra sever sever bırakırım kesin
Kaç gündür spor yapıyorum. Sporu 1 saate çıkardım. Bazı şeyler oldu ben de anlatayım. Anlayan varsa bana da anlatsın; Hiç kilo vermemişim, hatta biraz almışım ancak belim 80'e indi. Dün bir kot aldık, 42 bedenin bacağı olmadı. 44 bedenin bacağı oldu beli büyük geldi. Ne oluyor bana yaw? Soba borusu gibi oldu bacaklarım.
kizlar resimdeki bel gamzesi ne kadar guzel yaaa... napsam ki ben de istiyom...
cok hosuma gitdi...
Benimde belimde var iki çukur bu kızın ki kadar belirgin değil çünküm o kız kadar zayıf değil belim sağ olsun yağlarım
kizlar resimdeki bel gamzesi ne kadar guzel yaaa... napsam ki ben de istiyom...
cok hosuma gitdi...
canim o sonradanmi olusuyor yoksa dogustanmi var sende? cok hos duruyolar da...
canim o sonradanmi olusuyor yoksa dogustanmi var sende? cok hos duruyolar da...
kızlar bu arada ben bu beldekinin gamze olduğunu bile bilmiyordum valla vucudun yapısından kaynaklanan birşey sanıyordumçünkü bende kendimi bildim bileli var yani bu gamzeden olmayandamı varmış şaşırdım doğrusu ben herkezde var sanıyordum bu 2 tane gamzecikten ve millet estetik yaptırıyormuş şimdi baktımda sırf bel gamzesi olsun diye ay ne güzel estetiğe gerek kalmadan gamzem varmış ahahah