Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Selam kızlar bi kaç gündür yine ihmal ediyorum bi çok hareketi:KK4:
O yüzden bana ceza bi hafta sabah 6da kalkıp koşuya çıkıcam :)
Yarın koşu maratonum başlıyor :)

Sadece kalça çalışırken; şu video paylaşım sitelerinde "Brazil butt" vs ile ilgili olanları yapıyorum. Çok acayip oluyor. Başta yürürken yere çöküyormuşum gibi geliyor. Yarım saat çalıştıktan sonra ayağımdan çıkarıyorum. Hahaha ağırlığım yokmuş gibi. Sanki ayda yürüyorum.

Squatta takmıyorum, brazil butt'ta örneğin dakikada 1 kalori yakıyorsan, böyle 2 yakarsın. Zira zorlandıkça yakılan kalori artar. Hatta düşünüyorum eliptiğe çıkarken de taksam mı?

ağırlıklardan bende kullanıyıorumayak bilegime takıorum çokk iii arkadaşlar

1 saat yürüdüm sevgilimle:KK16::KK16:

O işe ben eve acıkmıştım acımamsam direk evde devam edecektim sporuma ama bir şeyler yedim biraz önce 2:30 gibi sporumada bağlayacağım 2 saat de o sürer :KK15::KK15:

Bugün sabah 6 da kalktım 1 saat koştum bi süre böyle devam edecek :)
Tabi egzersizlerimide çok düzenli olmasada yapıyorum :)
Ama buna rağmen bugün benimki senin popoda bi değişiklikler var dedi:)
Pek bi mutlu oldum :)

bebacım,
yukarı doğru çapraz yumruk mu, nasıl anlayamadım ama ben de su şişeleriyle kolunu kaldırıp ense arkasından dirsek bükerek indiryosun ya onu yapıyorum 1 haftadır da düzenli değil, anaaam dağıldık hepimiz kız yaa, bende de bahane çok yapmamak için, bi de faydasını göremeyince hemen bırakıveriyorum, bölgeselde de öyle oldum, bıraktım temelli...
Kaldırmaya çalışıyordum canım ve Selülitim vardı 1. Derece. Küçülme olmadı bende extra diyet vb yapmadım. Hem sertlesti -ki Etim çok yumuşaktır- hem kalktı ve selülitlerime veda ettim.

selülitlerin gitti mi ??? neler yaptın peki ? gerçi benimkiler çok fazla, sadece üst bacak değil artık,önü arkası boydan boya var maalesef, 1.derece az mı çok mu bilemiyorum ama, yaptıklarını yazarsan sevinirim, belki denerim :)

kimsecikler yok,hayret :44:

Son düzenleme:
Kaldırmaya çalışıyordum canım ve Selülitim vardı 1. Derece. Küçülme olmadı bende extra diyet vb yapmadım. Hem sertlesti -ki Etim çok yumuşaktır- hem kalktı ve selülitlerime veda ettim.

ooooo:KK23::KK23:
canim gitdimi selulitler???

yalniz squatmi yaptin peki canim?

bi soru daha...hani su resimdeki gibi oldumu popusun?

73564746.jpg

popo_10.jpg

erkekce_135340820575.jpg

sporcu-kadin1.jpg

33274.jpg

nerdesiniz kızlar yaa :nazar:
sınavlarım var giremiyorum ben, bu hafta yine pek uğrayamıcam.
sporu bırakmak veya aksatmak yok :KK57:

anladım canım, süpermiş yaa :KK52:
çok sevindim ben de faydasını görürüm umarım :13:

bebacım,
yukarı doğru çapraz yumruk mu, nasıl anlayamadım ama ben de su şişeleriyle kolunu kaldırıp ense arkasından dirsek bükerek indiryosun ya onu yapıyorum 1 haftadır da düzenli değil, anaaam dağıldık hepimiz kız yaa, bende de bahane çok yapmamak için, bi de faydasını göremeyince hemen bırakıveriyorum, bölgeselde de öyle oldum, bıraktım temelli...

selülitlerin gitti mi ??? neler yaptın peki ? gerçi benimkiler çok fazla, sadece üst bacak değil artık,önü arkası boydan boya var maalesef, 1.derece az mı çok mu bilemiyorum ama, yaptıklarını yazarsan sevinirim, belki denerim :)

kimsecikler yok,hayret :44:

böyle kolunu yukarı doğru çapraz tarafa kaldırıyorsun, havaya yumruk atıyorsun canım. senin yaptığın hareket de etkili baya :KK34:
bırakma ama devam et mutlaka, az da olsa yap günlük :KK23:

X