Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

tamam akşamları hip hop abs yapıyorum.
sabahlarıda squatsa başladım ilkini yaptım bugün :KK76:
birde birşey sormak istiyorum. spor için en uygun zaman ne zaman. ben akşamları yemekten iki saat sonra falan yapıyorum.
sabahları ne zaman yapmalıyım. akşamları yaptıgım vakit güzelmi
tatlım akşam yemek yiyip oturup 2saat geçmesini bekliyorsan bu yanlış ozman yakamassınkarnındakileri ben evde paso tur atıyorum yarım satat yürüyüroum aşagıya yukarıya , akşam8den sonra önermiyorum ben uyukusuzluk ve kas tutulması yapar diye..

sabahları bir kaç birşey atıştırın metobolizmanız çalışmaya başlasın , sabah 11de metobolizmanın en çok çalıştıgı zaman, ozamanları tavsiye ederim yada sabah 7gibi
:KK34:

tatlım akşam yemek yiyip oturup 2saat geçmesini bekliyorsan bu yanlış ozman yakamassınkarnındakileri ben evde paso tur atıyorum yarım satat yürüyüroum aşagıya yukarıya , akşam8den sonra önermiyorum ben uyukusuzluk ve kas tutulması yapar diye..

sabahları bir kaç birşey atıştırın metobolizmanız çalışmaya başlasın , sabah 11de metobolizmanın en çok çalıştıgı zaman, ozamanları tavsiye ederim yada sabah 7gibi
:KK34:
yemekten sonra hemen birşeyler yapsam olmuyor canım ya. mide doluyken içim dışıma çıkıyor :KK52:

[sıze=3]tatlım benim boy 1.67 cm kilom da 49-50

ben bu hareketleri yaparken zayıflamam değil mi :KK9:

Zaten kilo almaya çalışıyorum bi de zayıflarsam daha da kötü olurum :KK53:

Sadece sıkılaşsam ve popoyu kaldırsam kafi:KK53:
[/sıze]
tatlım incelirsin tartı oyna olmasını istemiyorsan bol bol beyaz et kırmızı et yumurta ye ekmeği eks yeter yemek yemeyip yaparsan zayıflarsın bende öyle yapıyorum yag oranın düşüp sıkılaşcaksın en fazla bedenin düşer .)
[ı]bende cips falan cok yemem.
Dışarda nerdeyse hiç yemem ayda yılda bir.
Biraz tatlıya çikolataya düşkünlüğüm var onu azaltsam sporu bırakmasam yeterli olur herhalde benim içinn
[/ı]

[ı]
yemekten sonra hemen birşeyler yapsam olmuyor canım ya. Mide doluyken içim dışıma çıkıyor :KK52:[/ı]
hayır zaten yemekten hemen sonra asla yapmayın, yemek yedikten sonra azcık ev tur at erit yan:KK52:

kediciğim benim göbekten ziyade miğdem var simit şeklinde sinir oluyorum miğdemi eritmem için nasıl hareket önerirsin canım.:KK9:

Son düzenleme:
kediciğim benim göbekten ziyade miğdem var simit şeklinde sinir oluyorum miğdemi eritmem için nasıl hareket önerirsin canım.:KK9:
CANIM SANA GÖSTERDİĞİM HAREKETLERİ YAP İSTERSEN BİRDE + OLARAK <strong>[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]BU VİDEO İŞER YARAR HAYATIM

Merhaba bayanlar :KK3::KK3:
Grubunuza yeni kişiler ekliyor musunuz acaba :)
Benim de sıkılaşmam lazım bende katılabilir miyim? :KK1::KK1:

Selam hanımlar! :-) Bacaklarımda süper bi ağrı var, alt baldırımda da.. :-) Ama kalçada hiç ağrı hissetmiyorum.. Umarım o da olur.. :-)

Merhaba bayanlar :KK3::KK3:
Grubunuza yeni kişiler ekliyor musunuz acaba :)
Benim de sıkılaşmam lazım bende katılabilir miyim? :KK1::KK1:

elbette tatlım herkeeeezzeee açık kapımız , tatlım sen boyunu kilonu ne istediğini yaz ben 1saat yokum egzersizlerimi yapıp dönücem size :KK3:

Selam hanımlar! :-) Bacaklarımda süper bi ağrı var, alt baldırımda da.. :-) Ama kalçada hiç ağrı hissetmiyorum.. Umarım o da olur.. :-)

tatlım ağrı demek sıkılaşmak demek ama illaki ağrıyı beklemek manasız , elbetteki yaptıalrın işe yarıyor ama illaki ağrı hissetmen şart dğelm bunu unutma :KK16::KK54::13:

tatlım ağrı demek sıkılaşmak demek ama illaki ağrıyı beklemek manasız , elbetteki yaptıalrın işe yarıyor ama illaki ağrı hissetmen şart dğelm bunu unutma :KK16::KK54::13:

Tabii ki öyle canım ama o ağrılar işi somutlaştırıyo sanki, öyle bi alışmışlık var bende.. :-) Zaten alt tarafımdaki tüm kasları sıkarak yürüyorum istemdışı.. (:-)

anaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm isteyip de yapamadığım şey SIKILAŞMAK:21:

bunun için bi gaza birliğe ihtiyacım vardı

bendeniz popo kaldırmak,bel inceltmek ve genel bir vicıt sıkılaştırması istiyorum

beni de listeye ekleyip ayrıntıları yazar mısınız
hosgeldin canikom sanada basarilar beraber eritelim :KK70:
Ben cocuk felan dogurmadim daha olmadan once fit olmam lazim :)

anlatmak istersen dinlerim :KK66: bende siirlennce sevgilimle kavga edince hemen temziliğe başlarım

ahhaha hoşgeldin tatlım sana ne lazım dı anlat kendini biraz :KK53:

ohhhhhhhhhhhh sağlık olsuunn bacıma bizde sahilde oturuyoruz sevgilimle ailemin evide burda sevgilimle kalıyorum ara arar şşşşşşşş kimse duymasın
bende her sabah akşam çıakrım koşarım yürürüm hele burda da bir hava var missss sıcacık:KK76: Eki Görüntüle 654672 Eki Görüntüle 654673 buda manzaram ::KK12:

:KK52::KK52:
Bu manzarada ben degil ebem bilene kosmak ister :KK60:

Son düzenleme:
Ya kızlar bir şey sorucam ben. Sıkılaşmak için bu hareketleri yapınca zamanla kaslanıp bacaklarımız daha çok kalınlaşır mı ki? Ben kalınlaşmasını değil birazcık üst bacağımın inccelmesini istiyorum da. :KK17: :KK1::KK1:

Ya kızlar bir şey sorucam ben. Sıkılaşmak için bu hareketleri yapınca zamanla kaslanıp bacaklarımız daha çok kalınlaşır mı ki? Ben kalınlaşmasını değil birazcık üst bacağımın inccelmesini istiyorum da. :KK17: :KK1::KK1:

Canım haftada 3 gün (birer gün ara olması şartı ile) yaparsan sıkılaştırarak inceltirsin.. (; Ben de 1.62 boyundayım, 45 kiloyum ama üst iç bacağımı sıkılaştırmam lazım.. (; Sıkılaşmanın yolu da kas yapmaktan geçiyor, tabi öyle abartı kas değil.. Görüntüyü düz tutacak sağlıklı kastan bahsediyoruz.. (; Çünkü kaslarımız zaten kuvvetsiz olduğunda bastığımızda direkt kemiklerimize yükleniyoruz bu da çok çok iyi bi durum değil.. Kas oluşumu gerekli..

yawrum benim sana bi sorum olacak... ben şuan balık etliyim kiloluya doğru ilerliyorum o tuzden spora başladık kocişle ama benim boyum 175 ve ewlenmeden önce 57 kilo yanı baya zayıftım (ooohhh misti o zaman) ama yinede kalça kemiğimin tam arkası yani belimin alt kısmı yinede bi yağ kütlesi wardı hep... kilo alınca bu çoğaldı tabiki ama zayıfkende wardı :KK43::KK43::KK43: sanırım düşük bel giymenin en büyük mirasıda bu oldu bana ama şimdi ben zayıflamaya karar wermişken o bölgemide eritebilirmiyim... o bölge için uygulayabileceğim en etkili hareket ne olur sence...:nazar::nazar:
şimidden saol:21::21::21:.... sewiyorum seni :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69: mucukssss:KK54::KK54: :KK17::KK17::KK17::KK17:

o gördüğünüz kaslı hatunlar yıllarını verdi ki şöylr düşün ebru şallı 5 tıldır plates yapıyor gayatte taş hatun kaba kaası yok:KK34:
yawrum benim sana bi sorum olacak... ben şuan balık etliyim kiloluya doğru ilerliyorum o tuzden spora başladık kocişle ama benim boyum 175 ve ewlenmeden önce 57 kilo yanı baya zayıftım (ooohhh misti o zaman) ama yinede kalça kemiğimin tam arkası yani belimin alt kısmı yinede bi yağ kütlesi wardı hep... kilo alınca bu çoğaldı tabiki ama zayıfkende wardı :KK43::KK43::KK43: sanırım düşük bel giymenin en büyük mirasıda bu oldu bana ama şimdi ben zayıflamaya karar wermişken o bölgemide eritebilirmiyim... o bölge için uygulayabileceğim en etkili hareket ne olur sence...:nazar::nazar:
şimidden saol:21::21::21:.... sewiyorum seni :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69: mucukssss:KK54::KK54: :KK17::KK17::KK17::KK17:
kuzu merhaba 175in en ideal kilosu 55tir. Bikere o simitin gitmesi kolay ama meşaketli bir yol sıkılmadan hareketlerini yapman gerek bak ayzda galiyoo :KK53:tatlımsana bütm simir bolgesi olanlara önerdiğim gibi şimdi vereceğim videoyu , hafta 3gün yapacaksıııınnn :KK1: [video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]

Canım haftada 3 gün (birer gün ara olması şartı ile) yaparsan sıkılaştırarak inceltirsin.. (; Ben de 1.62 boyundayım, 45 kiloyum ama üst iç bacağımı sıkılaştırmam lazım.. (; Sıkılaşmanın yolu da kas yapmaktan geçiyor, tabi öyle abartı kas değil.. Görüntüyü düz tutacak sağlıklı kastan bahsediyoruz.. (; Çünkü kaslarımız zaten kuvvetsiz olduğunda bastığımızda direkt kemiklerimize yükleniyoruz bu da çok çok iyi bi durum değil.. Kas oluşumu gerekli..

Anladım canım tesekkurler bende 1.70 boy 53 kilo var böyle deyince sanki normal gibi geliyor selülit galan yok denecek kadar az cok şükür ama üst bacak longur longur ben ondan şikayetçiyim amacım sıkılaştırmak ve inceltmek. O yüzden de dediğin gibi yapıcam artık buradayım zaten kademe kademe yaparız hep birlikte :)

X