Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Otobüslambası beni listeye ekledi mi bilmiyorum ama ben artık düzenli burdayım. :KK31:

tamam canım hoşgeldin o zaman :KK34:

yok cnm dans kursuna gitmedim bebeğim ben direk ritme uyduruyorum yani eglenerek içimden gelerek ve zayıfladıgımı dusunerek oynuyorum illa bilmen gerekmio ac netten bir müzik ve hosuna giden müzikte basla içinden geldiği gibi yani enerjı sarfettte ne sekilde olursa olsun bide karın için biberiye yagı duydum onu sürüp oynayacakmısın eritiyormus ben onu denemedim ama en yakın zamanda onuda denyecem cnm bence hiç bilmeye gerek yok bugun basla derim hem eglenirsin hemde zayıflarsın cnm.

ya tatlım ben de oynuyorum hani gerdan kırmak olsun efenim poponu sallamk olsun iyi hoş, bel hareketlerine gelince arıza çıkıyo bende mideme kramp giriyo kalıyorum öyle :KK9::KK9::KK9:

Birazdan altıma taytımı geçirip başlicam egzersizlere :KK9::KK9:
Benim plates topum yok, terabantım yok vs. yok ama 3 kiloluk dambılım var :KK23::KK23:
Elimdekilerle yapmaya çalışıcam artık. :KK31:
benimde yoktu ama bi ara çok para geçti elime ozman hepsini aldım benmde yere serck şeysim yok ama 2tane carşaf üst üste seserimom:KK23:
Herkese Selam

Bugün Squat hareketi programında 1.günümdü

:KK9::KK9::KK9: 50 squats hareketi yaptım 1. gün tamam :KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9: Ayrıca 30 dakika kadar da yürüyüş yaptım :KK9::KK9::KK9:

Yalnız squat hareketi beni çok yordu :KK50::KK50:
ay sorma benimde şimdi bitti hareeketlerim anam bacaklarım titriyor:KK53:
canım benim dambılım da yok saf kas gücüyle çalışıyorum :KK53::KK53:
bak dambılın yoksa evde 2,bucuk kiloluk şişen varmı 1litrede olur >:KK53: doldur içine suyu al sana dambıl

Otobüslambası beni listeye ekledi mi bilmiyorum ama ben artık düzenli burdayım. :KK31:
tatlımm seni hangisine ekliyorduk squats programı ve bölgselmii:KK16:
Anammmmmm dersim vardı bütün gün bakamadım topiğe bayaga birikmiş sayfalar. İnsallah kaçırdığım bişey yoktur :KK66: otobuslambasi canimmmmm bugun de tamam hareketler ama bayaga yorucu bu is :) vazgeçmek yok orası ayrı

Öpüyorum bütün azimli hatunlari
çok çok felaket ama nezman çaymaya çalışsam ışıgı açıp bacaklarıma bakıorum korkup geri kapatıyorum sonra devam diyorum:KK14::KK1:

bak dambılın yoksa evde 2,bucuk kiloluk şişen varmı 1litrede olur >:KK53: doldur içine suyu al sana dambıl

yaptığım program gerektirmiyor tatlım şimdilik onun için hani yoksa var yurtta spor salonu orda çalışabilirim istediğim kadar :KK34:

canım önceki sayfada da yazdım fazla yapmam da bi sakınca olur mu squats 70 tane yaptım ?

teşekkür ederim canım:KK9:

arkadaşlar az önce bu hareketleri yaptım ama öldüm çok hamlamışım bizi harekete geçiren konu sahibi arkadaşım allah razı olsun :KK9:kızlar akşam sporumu yaptım yapmayan kalmasın hareketlenelim yağları yakalım. istediğimiz şekle gelelim birbirimize motivasyonumuzu arttıralım arkadaşlar:KK23: :KK23::KK23:halen oturuyormusunuz kızlar:KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
merhabalar tatlım çok faydalı bir konu açmıssın çok teeşekkür ediyorum. Tam aradığım hareketler göbek ve bel inceltme ; üst bacak inceltme ve popo şekillendirme :) harikasın harika :)):KK55::KK55:

kedi notlarına öyle yazmış da ben de güldüm komiğime gitti:KK9::KK9::KK9:, aynen herkes istediğini yazsınn:13::13:
ben jennifer lopez kadar olmasa da seksi bi popo istiyorummmm:KK36::KK36:

evet çok güzel yorumlar yapmış ben de güldüm baya melissanın 150 cm olayına da kopuyorum zaten :KK9::KK9::KK9:
herkes istediğini yazarsa daha motive edici olur hadi kızlar gelin bağırın ne istiyorsanız :KK62:

arkadaşlar az önce bu hareketleri yaptım ama öldüm çok hamlamışım bizi harekete geçiren konu sahibi arkadaşım allah razı olsun :KK9:kızlar akşam sporumu yaptım yapmayan kalmasın hareketlenelim yağları yakalım. istediğimiz şekle gelelim birbirimize motivasyonumuzu arttıralım arkadaşlar:KK23: :KK23::KK23:halen oturuyormusunuz kızlar:KK9::KK9::KK9::KK9:
ahahhah süpersin bende yaptım squatsımı ve egzersizlerim
merhabalar tatlım çok faydalı bir konu açmıssın çok teeşekkür ediyorum. Tam aradığım hareketler göbek ve bel inceltme ; üst bacak inceltme ve popo şekillendirme :) harikasın harika :)):KK55::KK55:
hiiiiiiiiiiiiiiiiii nedemek kuzumm bildiklerimi paylaşmak çook güzel birşey yabancılar yaparda bizim neyimiz eksikk
yasemin poposu kalksın istiyorrr:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
hahahahahah:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

evet çok güzel yorumlar yapmış ben de güldüm baya melissanın 150 cm olayına da kopuyorum zaten :KK9::KK9::KK9:
herkes istediğini yazarsa daha motive edici olur hadi kızlar gelin bağırın ne istiyorsanız :KK62:

aynen , hayal etmek bedava ama hayallerimiz gerçek olucakk bu kadar sıkı çalışırsak:KK8::KK8: benim şu an her yerim ağrıyor zor yürüyorum ama mükafatını fazlasıyla alıcamı biliyorummmm:KK76::KK76:

hahahahahha kızlar okuyunca bende koptum burda napayım unuturum diye deidklerinizi yazdım :KK60:
benim istediğim popo
tumblr_misdkpCS7d1rlryiso1_500.jpg
:KK16::KK16:

aynen , hayal etmek bedava ama hayallerimiz gerçek olucakk bu kadar sıkı çalışırsak:KK8::KK8: benim şu an her yerim ağrıyor zor yürüyorum ama mükafatını fazlasıyla alıcamı biliyorummmm:KK76::KK76:

canım ben şimdi hastayım yapmıyorum ya nasıl rahat konuşuyorum :KK9::KK9::KK9: başlayınca ben de ağrıdan ölürüm galiba :KK53: ama vazgeçmek tabiki yok :KK34:

canım ben şimdi hastayım yapmıyorum ya nasıl rahat konuşuyorum :KK9::KK9::KK9: başlayınca ben de ağrıdan ölürüm galiba :KK53: ama vazgeçmek tabiki yok :KK34:

olsun , iyileşince yaparsın:KK34: şimdi yorma kendini zaten insan ham olunca bi de hiç dayananmıyor:KK8: ama geçer bi haftaya heralde bu hamlıkk

Son düzenleme:
X