Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
eşime dün dedim ki popo hareketlerini yapıcam bir ay sonra foto koyucam topiğe dedim öncesi ve sonrası diye anam bi inandı safffff
ben albüm yapmayı düşünüyorum özel sadece arkadaş listem görebilecek öncesi sonrası diye popomu karnımı

ben albüm yapmayı düşünüyorum özel sadece arkadaş listem görebilecek öncesi sonrası diye popomu karnımı

aslında evet yapmak lazım arkadaşlar sonucu görünce belki gaza gelir veya gerçekten olabileceğine inanır,, ama benimkisi görürse çok kızar evli olmanın dezavantajları işte

Hangi hareketleri yaparak ve günde kac kez yaparak o alt karnindan kurtuldun benimde karinimdan kurtulmam gerekiyor

Reismlerini de bekliyorum , meraaak ettim...
canım size gösterdiğim hareketleri (sayfa 25 te var) yaptım hergün yürüyüp koşuyorum asansörr hiç ama hiç kullanmıyorum 4 katta oturuyorum çokta zevkli olyuor innip çıkması biizm burda birsürüü 70li 100lü merdivenler vr dışarda 2 gunde bir 3kere inip çıkıyorum gösterdiiğim makas hareketlerini yaptımçok işe yaradı ve pordiynları çok küçülttüm hafta 1gün akşam yemeği yemiyorum

aslında evet yapmak lazım arkadaşlar sonucu görünce belki gaza gelir veya gerçekten olabileceğine inanır,, ama benimkisi görürse çok kızar evli olmanın dezavantajları işte
bende nişanlıyım ama ona söylemicemki annem herşeyi bilmelerine gerek yok o yokken ışıta çekcen düzzenlicen koycan gizli albüm yapcan sadece arkadaş listen görceksize gösterim hatta bir karnımı ama yazın bkinyle çekilmiş var çok belli değil ama nasıl yumuşak ve hımbıl şmdikinide görün 5 dk bekleyin

bu albüm meselesi de benim aklımda vardı

yanlız bende kazen arkadaş grubunda ona göre

Kızlar yaa malum döneme girdim o yüzden squashlarımı yapamıycam.... Spor günlerim de perşembeden başlıyordu.Toparlanınca yapmaya çalışacağım.

hadiiiiii koyda resimleri bizi gaza getir :))
hepimizin ihtiyacı olan şey bu bence :)

bugün rejimimede başladım, kaçamak yapmazsam 1-2 haftada 4 kilo verip ideal kiloya ulaşırım
hareketlerede başlıyorum bugün
bende resim çekicem farkı görebilmek için, 1 ay sonraki fotoma bakıp offff kalçaya bak beee demek istiyorummmm

erkek arkadaşımıda ikna ettim hergün beraber yürüyüp koşucaaaazz

kaydedebilrsn otobuslambasıı
topiğin herhangi kuralları var mıı
örneğin kitap topiğinde 2 güne bir girip rapor vermek falan var
burda da var mı o tarz şeylerr

hadiiiiii koyda resimleri bizi gaza getir :))
hepimizin ihtiyacı olan şey bu bence :)
ekledimmmmm
[ı]kaydedebilrsn otobuslambasıı
Topiğin herhangi kuralları var mıı
örneğin kitap topiğinde 2 güne bir girip rapor vermek falan var
burda da var mı o tarz şeylerr [/ı]
tatlım spor gunlerini belirt ogunlerde yaptım yada yapmadımm diyebilirsin , aa yapmassan ogun topiğe girmek yasak yazmak felan

ekledimmmmm

tatlım spor gunlerini belirt ogunlerde yaptım yada yapmadımm diyebilirsin , aa yapmassan ogun topiğe girmek yasak yazmak felan
tamam akşamları hip hop abs yapıyorum.
sabahlarıda squatsa başladım ilkini yaptım bugün
birde birşey sormak istiyorum. spor için en uygun zaman ne zaman. ben akşamları yemekten iki saat sonra falan yapıyorum.
sabahları ne zaman yapmalıyım. akşamları yaptıgım vakit güzelmi

ESMER KRALICE: tatlım ben gecen mart nisan mayı haziran temmuz ağustos ta yediklerimi anlatayım : ben 6 ay boyun hergün baydöner burgerking kelle paça hergun bak hergun hiç abartmıyorum kuzenle bunları yiyorduk 2porsiyon herp hergün akşam öğlen 6lı magnumlar 3-5er paket cips kekler kolalar eticinler halleyler hergün yemek yanında yarı ekmek ya alış verişe gidiyoruz kuzenle hemen ilk avmde yemek yiyyoruz burger kingte 3-4 saat alışveriş yapıyoruz sonra baydönere girip 2şer porsiyon döner sonra dondurma sonra çiğ köfte höhhhhhhhh

dedim şaun kendime

sonra bu fotografları ağurtosta aldım gümüldür aquaya gittim ordan postayla eve geldi fotolar, alalhım şoklardayım yai haditamam popom düştüğünü görüyordum ama sallamıyordum , ama artık tamam dedi sene ye taş olcam ve hep öyle kalcam , başladı ilk squatsla , sonra platese başladım ama gene yiyyorum ha ama daha az artık dışardan yememeye karar verdim evde kek cips azalttım ben bi aara benim kiyle kavga ettim 2 gun yeemek yemedim ondan sonra 1ay iştahım kapandı yaırm tabak yemek 1 dilim ekmek yiyordum sonra abur cuburu kestim ama hergün egzersiz yapmaya çalışyorum derken derkenbu ahle geldim

tatlım benim boy 1.67 cm kilom da 49-50

ben bu hareketleri yaparken zayıflamam değil mi

zaten kilo almaya çalışıyorum bi de zayıflarsam daha da kötü olurum

sadece sıkılaşsam ve popoyu kaldırsam kafi

bende cips falan cok yemem.
dışarda nerdeyse hiç yemem ayda yılda bir.
biraz tatlıya çikolataya düşkünlüğüm var onu azaltsam sporu bırakmasam yeterli olur herhalde benim içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…