ben albüm yapmayı düşünüyorum özel sadece arkadaş listem görebilecekeşime dün dedim ki popo hareketlerini yapıcam bir ay sonra foto koyucam topiğe dedim öncesi ve sonrası diyeanam bi inandı safffff
ben albüm yapmayı düşünüyorum özel sadece arkadaş listem görebileceköncesi sonrası diye popomu karnımı
canım size gösterdiğim hareketleri (sayfa 25 te var) yaptım hergün yürüyüp koşuyorum asansörr hiç ama hiç kullanmıyorum 4 katta oturuyorum çokta zevkli olyuor innip çıkması biizm burda birsürüü 70li 100lü merdivenler vr dışarda 2 gunde bir 3kere inip çıkıyorum gösterdiiğim makas hareketlerini yaptımçok işe yaradı ve pordiynları çok küçülttüm hafta 1gün akşam yemeği yemiyorumHangi hareketleri yaparak ve günde kac kez yaparak o alt karnindan kurtuldun benimde karinimdan kurtulmam gerekiyor
Reismlerini de bekliyorum , meraaak ettim...
bende nişanlıyım ama ona söylemicemki annem herşeyi bilmelerine gerek yok o yokken ışıta çekcen düzzenlicen koycan gizli albüm yapcan sadece arkadaş listen görcekaslında evet yapmak lazım arkadaşlar sonucu görünce belki gaza gelir veya gerçekten olabileceğine inanır,, ama benimkisi görürse çok kızarevli olmanın dezavantajları işte
bende nişanlıyım ama ona söylemicemki annem herşeyi bilmelerine gerek yok o yokken ışıta çekcen düzzenlicen koycan gizli albüm yapcan sadece arkadaş listen görceksize gösterim hatta bir karnımı ama yazın bkinyle çekilmiş var çok belli değil ama nasıl yumuşak ve hımbıl şmdikinide görün 5 dk bekleyin
bendede vardı burdaki kızlar hariç kazeni ve diğerleini çıkarttımbu albüm meselesi de benim aklımda vardı
yanlız bende kazen arkadaş grubunda ona göre
bendede vardı burdaki kızlar hariç kazeni ve diğerleini çıkarttım
ekledimmmmmhadiiiiii koyda resimleri bizi gaza getir :))
hepimizin ihtiyacı olan şey bu bence :)
tatlım spor gunlerini belirt ogunlerde yaptım yada yapmadımm diyebilirsin , aa yapmassan ogun topiğe girmek yasak yazmak felan[ı]kaydedebilrsn otobuslambasıı
Topiğin herhangi kuralları var mıı
örneğin kitap topiğinde 2 güne bir girip rapor vermek falan var
burda da var mı o tarz şeylerr [/ı]
tamam akşamları hip hop abs yapıyorum.ekledimmmmm
tatlım spor gunlerini belirt ogunlerde yaptım yada yapmadımm diyebilirsin , aa yapmassan ogun topiğe girmek yasak yazmak felan
tatlımmm hoşgeldin arramıza ay ne güzel birsürü olduk yaa:13: tamam senide BÖLGESELSIKILAŞMAYA EKLİYCEM
tatlım ilk sayfada yazdıgım yazıda açıklama ve hareketlerin hangi sayfada oldugu yazıyor orda bakıp hareketlerine bakabillirsin kuzum