Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
eşime dün dedim ki popo hareketlerini yapıcam bir ay sonra foto koyucam topiğe dedim öncesi ve sonrası diye:KK9::KK9: anam bi inandı:KK53::KK53: safffff:KK48:
ben albüm yapmayı düşünüyorum özel sadece arkadaş listem görebilecek :KK16:öncesi sonrası diye popomu karnımı :KK9:

ben albüm yapmayı düşünüyorum özel sadece arkadaş listem görebilecek :KK16:öncesi sonrası diye popomu karnımı :KK9:

aslında evet yapmak lazım arkadaşlar sonucu görünce belki gaza gelir veya gerçekten olabileceğine inanır,, ama benimkisi görürse çok kızar:KK9::KK9::KK9: evli olmanın dezavantajları işte:KK1::KK1:

Hangi hareketleri yaparak ve günde kac kez yaparak o alt karnindan kurtuldun benimde karinimdan kurtulmam gerekiyor :KK43:

Reismlerini de bekliyorum , meraaak ettim...
canım size gösterdiğim hareketleri (sayfa 25 te var) yaptım hergün yürüyüp koşuyorum asansörr hiç ama hiç kullanmıyorum 4 katta oturuyorum çokta zevkli olyuor innip çıkması biizm burda birsürüü 70li 100lü merdivenler vr dışarda 2 gunde bir 3kere inip çıkıyorum gösterdiiğim makas hareketlerini yaptımçok işe yaradı ve pordiynları çok küçülttüm hafta 1gün akşam yemeği yemiyorum:KK35:

aslında evet yapmak lazım arkadaşlar sonucu görünce belki gaza gelir veya gerçekten olabileceğine inanır,, ama benimkisi görürse çok kızar:KK9::KK9::KK9: evli olmanın dezavantajları işte:KK1::KK1:
bende nişanlıyım ama ona söylemicemki annem herşeyi bilmelerine gerek yok o yokken ışıta çekcen düzzenlicen koycan gizli albüm yapcan sadece arkadaş listen görcek:KK52:size gösterim hatta bir karnımı ama yazın bkinyle çekilmiş var çok belli değil ama nasıl yumuşak ve hımbıl şmdikinide görün 5 dk bekleyin:KK55:

bu albüm meselesi de benim aklımda vardı :KK16:

yanlız bende kazen arkadaş grubunda ona göre:KK14:

Kızlar yaa malum döneme girdim o yüzden squashlarımı yapamıycam.... Spor günlerim de perşembeden başlıyordu.Toparlanınca yapmaya çalışacağım.:KK31:

bende nişanlıyım ama ona söylemicemki annem herşeyi bilmelerine gerek yok o yokken ışıta çekcen düzzenlicen koycan gizli albüm yapcan sadece arkadaş listen görcek:KK52:size gösterim hatta bir karnımı ama yazın bkinyle çekilmiş var çok belli değil ama nasıl yumuşak ve hımbıl şmdikinide görün 5 dk bekleyin:KK55:

hadiiiiii koyda resimleri bizi gaza getir :))
hepimizin ihtiyacı olan şey bu bence :)

bugün rejimimede başladım, kaçamak yapmazsam 1-2 haftada 4 kilo verip ideal kiloya ulaşırım
hareketlerede başlıyorum bugün
bende resim çekicem farkı görebilmek için, 1 ay sonraki fotoma bakıp offff kalçaya bak beee :KK70: demek istiyorummmm :KK70:

kaydedebilrsn otobuslambasıı :KK31:
topiğin herhangi kuralları var mıı
örneğin kitap topiğinde 2 güne bir girip rapor vermek falan var
burda da var mı o tarz şeylerr

hadiiiiii koyda resimleri bizi gaza getir :))
hepimizin ihtiyacı olan şey bu bence :)
ekledimmmmm:KK1:
[ı]kaydedebilrsn otobuslambasıı :KK31:
Topiğin herhangi kuralları var mıı
örneğin kitap topiğinde 2 güne bir girip rapor vermek falan var
burda da var mı o tarz şeylerr [/ı]
tatlım spor gunlerini belirt ogunlerde yaptım yada yapmadımm diyebilirsin , aa yapmassan ogun topiğe girmek yasak yazmak felan :KK23::KK23:

ekledimmmmm:KK1:

tatlım spor gunlerini belirt ogunlerde yaptım yada yapmadımm diyebilirsin , aa yapmassan ogun topiğe girmek yasak yazmak felan :KK23::KK23:
tamam akşamları hip hop abs yapıyorum.
sabahlarıda squatsa başladım ilkini yaptım bugün :KK76:
birde birşey sormak istiyorum. spor için en uygun zaman ne zaman. ben akşamları yemekten iki saat sonra falan yapıyorum.
sabahları ne zaman yapmalıyım. akşamları yaptıgım vakit güzelmi

ESMER KRALICE: tatlım ben gecen mart nisan mayı haziran temmuz ağustos ta yediklerimi anlatayım : ben 6 ay boyun hergün baydöner burgerking kelle paça hergun bak hergun hiç abartmıyorum kuzenle bunları yiyorduk 2porsiyon herp hergün akşam öğlen 6lı magnumlar 3-5er paket cips kekler kolalar eticinler halleyler hergün yemek yanında yarı ekmek ya alış verişe gidiyoruz kuzenle hemen ilk avmde yemek yiyyoruz burger kingte 3-4 saat alışveriş yapıyoruz sonra baydönere girip 2şer porsiyon döner sonra dondurma sonra çiğ köfte höhhhhhhhh:KK53::KK53::KK53:

dedim şaun kendime :KK1:

sonra bu fotografları ağurtosta aldım gümüldür aquaya gittim ordan postayla eve geldi fotolar, alalhım şoklardayım yai haditamam popom düştüğünü görüyordum ama sallamıyordum , ama artık tamam dedi sene ye taş olcam ve hep öyle kalcam , başladı ilk squatsla , sonra platese başladım ama gene yiyyorum ha ama daha az artık dışardan yememeye karar verdim evde kek cips azalttım ben bi aara benim kiyle kavga ettim 2 gun yeemek yemedim ondan sonra 1ay iştahım kapandı yaırm tabak yemek 1 dilim ekmek yiyordum sonra abur cuburu kestim ama hergün egzersiz yapmaya çalışyorum derken derkenbu ahle geldim
:KK6:

tatlımmm hoşgeldin arramıza ay ne güzel birsürü olduk yaa :KK12: :13: tamam senide BÖLGESELSIKILAŞMAYA EKLİYCEM
tatlım ilk sayfada yazdıgım yazıda açıklama ve hareketlerin hangi sayfada oldugu yazıyor orda bakıp hareketlerine bakabillirsin kuzum :KK8:

tatlım benim boy 1.67 cm kilom da 49-50

ben bu hareketleri yaparken zayıflamam değil mi :KK9:

zaten kilo almaya çalışıyorum bi de zayıflarsam daha da kötü olurum :KK53:

sadece sıkılaşsam ve popoyu kaldırsam kafi:KK53:

bende cips falan cok yemem.
dışarda nerdeyse hiç yemem ayda yılda bir.
biraz tatlıya çikolataya düşkünlüğüm var onu azaltsam sporu bırakmasam yeterli olur herhalde benim içinn

X