iyi geceler canım iyi ki varsınnn:)))kızlar müsadenizle yatayımm artık , öpüldübüz lütfen birşeyler yemeyin ve uyuyun okula gidecekler hemen yatsın öptümmmm
kediiiiiiiiiiciiimm squats yaparken sırt dik mi olucak yoksa hafif eğilicek mi?
bazı yerlerde dik bazı yerlerde hafif eğilerek yapıyolar sankii...
sen nasıl yapıyorsun?
canım hoşgldin senide prograama kayıt edleim istersen negibi şikayetin avr boyuk kilon:13:
tatlım ben 6ay dır yapıyorum bildiğin alt karnım avrdı şimdi fotoçekcem koyucam kalmadı diye bilirim..Uzun süreli yapip sonuc alan varmi kizlar, bende hep yapcam diye basliyorum haftaya sonra hic birsey yapmiyorum((
Böylece kilolar gittikce artiyor
hahahaha evet tek seferde ama inan 100- 180 yapıyorsak 250'yde yaparızSQUATS HAREKETİ nasıl birşeymiş yaa :))
ben başlıyorum ona ama 30ncu gün 250 diyo onu tek seferdemi yapıcaz ya ölürüm ki
tatlımmm hoşgeldin arramıza ay ne güzel birsürü olduk yaaanaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm isteyip de yapamadığım şey SIKILAŞMAK
bunun için bi gaza birliğe ihtiyacım vardı
bendeniz popo kaldırmak,bel inceltmek ve genel bir vicıt sıkılaştırması istiyorum
beni de listeye ekleyip ayrıntıları yazar mısınız
tatlım ben dik durmaya çalışıyrum beliniz nasıl zorlanmıyorsa öyle yapın eğer dik yapabiliyorsanız tabikide dik yapılmalı ama belinizde kasılma hisediyorsanız hafif buruk yaapbilirsiniz.kediiiiiiiiiiciiimm squats yaparken sırt dik mi olucak yoksa hafif eğilicek mi?
bazı yerlerde dik bazı yerlerde hafif eğilerek yapıyolar sankii...
sen nasıl yapıyorsun?
canım boyun kaç senide ozman zayıflarken sıkılaşma programına yazıyorum?hoşbulduk teşekkür ederim kilo problemim var benim 54 kiloyum
tatlımm hoşgeldin ssenide ozman bölgesel sıkılaşmaya ve squats programına kaytıt ediyorum?kızlarr bende katılabilir miyim aranızaa
173 boy 55 kiloyum
mükemmel bacaklar ve popo dümdüz şekilli bir karın istiyorumm
3 haftadır hip hop abs yapıyorum baya bir ter attırıyor.
ve bugünden itibaren sabahları squatsları yapmaya karar verdmm
zaten amacımda bu en uygun şekilde kadınlarımıza vucudlarını tanıtmak ve istediklerini elde etme fırsatı vermek, kısa ir zmaan içinde fitness merkezi açmayı düşünüyorum sadce kadınlara ve uygun fiyatlarında altında bir fiyatlarda..topiğinizi çok beğendim özellikle benim gibi küçük çocuğu olup spor salonununa gidemeyenler için çok faydalı hareketler paylaşmışsınız kendi adıma teşekkür ederim.
evet dans zor ama çok zevkli değilmiiiiiiiigünaydın herkese=) dün yaptım sporumu ama nete girmeye vaktim olmadı bugünde yine okuldan dönünce yapıcam dans biraz zorladı hareketleri iyice ezberlemem lazım=) herkese kolay gelsinnnn
yess beybim taş olcak :13::13::13:2. gün, 55 squats,
popo kaldırma, sıkılaşma egzersizlerim tamam
hadi kızlar gayret manken olcaz taşşş olcazzz
kızlar 1saat sonra squats ve bölgesel hareketlerimi yapıcamm
kahvaltı yaptık evi zaten dün temizledim bulaşıkları yıkadım banyomu yaptım ohh çayı aldım oturdum
kızlar 1saat sonra squats ve bölgesel hareketlerimi yapıcamm
kahvaltı yaptık evi zaten dün temizledim bulaşıkları yıkadım banyomu yaptım ohh çayı aldım oturdum