Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Sanırsam arkadaş olmadan mesaj atamıyorum sana :26: Yoksa benim gözler iyicemi gitti göremiyorum mesaj kutusunu

ama ben saat 8 de eve geliyorum buda demek oluyorki benden birşey olmaz
Ay yok ya olur deme öylee

Tama 10 kadar olsun ama sıcacık duş alman laız etlerin tutulmasın

Bölgesele yazıyorum ozman seni de hareketler sayfa 317dede bakabilrsin kuzuum orada neyi nasıl yapacağın yazıyor

Gideeer ya gitmezmi ben 1-2 ay düzenli yaptım hemen gitti :)

Sizden + yada - hiç birşey yapmıyorum size ne verdiysem onları hatta video açmıyorum ezbere yapıyorum :)

kız zaten temmuzda stajım var 1 ay o zaman denize gidemem haziranda gidecem onda da düz göbeğim olsa yeter kalçayı falan sonra da hallederim

Seninle aynı durumdayız benim popom boble ama hafif sarkık gibi ve yumuşş

Bende bölgeseldeki hareketleri yapıyorum büyük değişim görüyorum kendimde sende de umarım bu değişimleri göreceğiz

Ay yok ya olur deme öylee

Tama 10 kadar olsun ama sıcacık duş alman laız etlerin tutulmasın

Bölgesele yazıyorum ozman seni de hareketler sayfa 317dede bakabilrsin kuzuum orada neyi nasıl yapacağın yazıyor

yaşasınnnnnnn
tmm bölgesel olan hangisiymiş bir bakayım
duşu spordan sonra alıyoruz değilmi

kedii canım yaaa sni uğraştırıcam ben anlaşıldı
şimdi hangi hareketten başlıyoruz ve kaç dakika yapmamız lazım

kedii canım yaaa sni uğraştırıcam ben anlaşıldı
şimdi hangi hareketten başlıyoruz ve kaç dakika yapmamız lazım

Bak şimdi kuzumhttp://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim-317.html bu link'e tıklıyorsun ,

Orda benim hazırladığım programlarda -------------------------------------------------BÖLGESEL PROGRAMI---------------------------------------------------

böyle başlığın altında bir kaç video ver egzersiz hareketleri var .

Orada demişim ki
Bölgesel programında ki Hatunlar , programınızı güncelliyorum.

Şimdi : VİDEOLARINIZ olucak vidolarınızı hafta 4gün tek sefer yapıcaksın part yok.

Egzersiz HAREKETLERİNİZİ ise gene haftada 3gün 3part şeklinde yapacaksınız. 1dakika dinlen süreniz var aralarında biliyorsunuz. demişim.

Sonra orada bir tane başta 8.25 dakikalık bir video paylaşmışım ilk onu yapıcaksın.

Sonra onun yaptıktan sonra şu

10 Min Abs Workout -- At Home Abdominal and Oblique Exercises - YouTube linkte videoyu yapıcaksıN
SONRA ONUN AŞAĞISINDA EGZERSİZ HARKETLERİ VAR ONLARI YAPICAKSIN.

BUKADAR.

HAFTANIN 4GÜNÜ BELİRLE KENDİNE , MESELA BEN ÖRNEKLE ANLATAYYIM SANA :

PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA O 2 VİDEOYU VE EGZERSİZLERİNİ YAPICAKSIN ORDAKİ VERDİĞİM SAYILAR KADAR,
PERŞEMBE GÜNÜ SADECE VİDEOLARINI YAPIP BIRAKICAKSIN SONRA PAS BİRDAHA PAZARTESİ BAŞLICAKSIN AYNI ŞEKİLDE.

Anladın mı kuzum

merhaba kediiiii ben de geldim başına burası çok güzelmiş...

seni hiç yormadan istediğimi ve kendi yaptığım programı anlatayım,
3haftadır tibetin 5hareketini yapmaktayım öncesinde 1mil leslie ile..
son 1haftada buna oryantal aerobikle karın hareketleri ekledim..
az önce de burdan pump it'leri aldım...

problemime gelince, bel 70 ki 60 olsun istiyorum bu biiirrrr :)
kalçam 98 bu şekilde kalsın incelmesin istiyorum bu ikiiiiii :)
göğüs 85 o da kalabilir ama büyüse iyi olur bu da üüüçççç
kol sarkmalarım vardı onu hallettim
yaşım 24 kilom da 55...

şimdi ben güne leslie 1mil ile başlayıp akabinde tibet, sonrasında 4tane 10ar dk'lık bel-göbek, en son da 30 day squat yapsam nasıl olur? bel göbek çalışması yerine pump it'leri de koyabilirim, gün aşırı çalışırım ikisini de.. haftada 2gün de kol çalışması... benim düşüncem bu yönde...

ne dersin?

Bende istiyorum o videoyu bana da atabilir misin benim belim yetmişleri aştı da gari

:122: günaydınnnnn sıkı zayıf ince belli ve ince bacaklı hatunlarrrrrrrrrrr haydiiii uyanın bakeeemmm gariiiii beeee :122:

Hoşgeldin tatlım, programın güzel ama ağır. Tamamen kardiyo ağırlıklı. Birazdaha egzersizlere yönel bak ne güzel sonuçlarıda almaya başlamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…