Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

doğum günü ikizim, on yaş büyüğüm, daşım, brezilyalım Giseleeee...

Son düzenleme:
Kızlar bugün başım ağırıyor, çok fazla birşey yazmayacağım fotoda başımı kaldırdığı kadar buldum paylaştım..
Sorusu olan olursa cevaplarım burdayım.......

Yine muhteşem vücutlu bayanlar ve yine bunları görüp gaza gelen nurnurzinha he he. Regliyim ama yine de sporuma engel olamayacaaaaakkk

Merhaba hatunlar

Dün dinlenme günümdü bende çıktım gezdim dolaştım.Ama biraz ipin ucunu kaşırdım.Dışarıda yediğim hamurişlerinin tatlıların hesabı yok Sanki dışarda yiyince onlar mideye gitmiyor sanki onlar kalori olmuyor Ama olmuyormuş gibi yedim de yedim

Sporuma başlayacağım birazdan

buldum tanıdım evlendim. Biraz kıskanç ama olsun.Normal erkek arkadaşımın olmasını bile istemiyor hoşlanmıyor. Kiloyu da sevmiyor

onlar da mı kıskanç oluyomuş kiloyu sever mi artık,sporcu adam, senin işin zormuş bacım allah mutlu etsin,sağlık olsun,gerisi olur gider.

hakkaten kedicim, bana da denk gelmedi bi brezilyalı benimkiyle yaşam tarzlarımız çoook değişik
canım sevindim fazladan bişey yapmadığınıa, yazıyordun zaten düzensiz oluyor arada sporum diye, ona rağmen çok iyisin, düzenli yapsan herhalde amacına ulaşmış olucaktın...

şimdi başlıyorum egzersizlerime, hazır minnoşum uyuyorken

Bnim basenler 2senede cikti ayni annemin basenleri oldu yani basenlerim sonradan cikti diyebilirim. Suan bir miktar kaldi neden sordun :))

Bacak içlerin gayet düz duruyo da o sebepten canım, benim hafif çıkıntılarım var sıkılaşmadığımdan dolayı, mümkünatını öğreneyim oranın yok olması için dedim..

Evet önyargı çok kötü bir şey. Sorsaniz brezilyalilar cok genis insanlar denir ama yok oyle bir sey.Kiyafet konusu haric bir turkten daha kiskanc olabilir. Kendisi sakatliktan dolayi futbolu birakmis. Kocaniz gobeksiz sisko degil ve sizin gobekli yagli olmaniz cok aci oluyor he he ama o gunlerim geride kaliyor yavas yavas. Dun yine vucudun cok degisti guzeldin ama daha guzel oldun dedi hi hi hi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…