Teşekkür ederim güzel sözlerin için.meraba kızlar, sporlar yapılmış,benim gibi yeniler gelmiş, motivasyon tavan yapmış ohh değmeyin keyfinize :122:
ben de pazarda takıldım bugün napim, ağrılarım da azaldı, yarın da yapar 4 günü tamamlarım...
kedicim, hayranım gerçekten sana, o motivasyon koyduğun resimlerle farkın yokama neden daha afzalası olmasın diyosun,doğru diyosun canım sen hangi hareketleri uyguluyorsun, kaç dk harcıyorsun günlük de, bu hale geldin ? biraz ayrıntılı anlatabilir misin bize, merak içindeyim
Sizin eski nick DÜŞ müydü?Kızlar beni de katın aranıza bölgesel incelmek istiyorum :)
Selülitim gitsin istiyorum popom kalksın istiyorum
Teşekkür ederim güzel sözlerin için.
Ben aslında hemen hemen hergün azcık minnak aburcbur yiyiorum ama yazdan beri az yiyiyorum ama ekmek kesemedim birtürlü herün yarım saat yürüyüş 10dakika koşu sürekli aktifim, ekimden beri galiba spor yapıyorum düzenli düzensiz bu şekilde sizin yaptıklarını yapıyorum 2-3 aydır hiç 1 saat yapmadım spor açıkcası. Yarınyapıcaktım ama benim kilo almam gerekir sanırım aşırı çökmüşüm bugün soyundumnormalde kemiklerim gözükmez bile ama gözükçe gibi olmuşlar. Acilen 53 olmam lazım, sağlık ve spor yaparak şimdi yeni hedefim bu sağlıklı sıkı halde kilo almak etlenmek
Sizin eski nick DÜŞ müydü?
Yok bir sorun yok sonuçta çocuk değilizz kin tutucak da değiliz :)Evet sorun mu var?
Dur bi düşüneyim sen eski kediysen var :)
Selamm :) Hoşgeldinselamlarrr şimdi bende zayıflamak ve sıkılaşmak istiyorum fakat nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum
mutlaka daha öce anlatmışsınızır ama bütün sayfaları inceleme şansım yok
hoşbuldumm canımmmSelamm :) Hoşgeldin
Tam sana göre ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA PROGRAMIMIZ VAR biliyormusun:13:
Boyun kaç kilon felan söylemek zorun da değilsin elbette ama sorayım dedim herkes' e sorarım o yüzdenYazalım mı senide listeye
*:13:
HoooşşGeldin :))Kızzlarrrrrrrr beni de alın
Bölgesel incelmeye geldim sarkmış bir göbüşüm Çalışmayan iç bacaklarım var
hı yapıyorum ben gene de o hareketi, nefes konusunda haklısın , bazen unutuveriyorum nefesimi tutmuş yapmışımnefesle daha kolay,ve işe yaraması için kaslara oksijen gitmesi için nefes düzenli olmalıymış, daha dikkat etmeliyiz...
enee brezilyalıyı nerden buldun kızne güsel,brezilyalılar süper futbolcu oluyolar galiba sen nerelisin ?
Yok bir sorun yok sonuçta çocuk değilizz kin tutucak da değiliz :)
:- elbette ki elimden geldiğince yardımcı olurum sana da
:- senin için en uygun programımız BÖLGESEL SIKILAŞMA programı canım sayfa 317de bölgesel programındaki hareketleri haftada kaç gün ne kadar yapacağın yazıyor :))
Listeye ekliyorum hemen seni
buldum tanıdım evlendim.Biraz kıskanç ama olsun.Normal erkek arkadaşımın olmasını bile istemiyor hoşlanmıyor. Kiloyu da sevmiyor
:13: popon benimle bir ama beln kalın birazGüzel bi sorun yoksa dostça devam edebiliriz burda :)
Bende ölçüm yaptım şimdi ...
Tam olarak nerden ölçüleceğini bilmesemde ölçtüm..
Göğüs 90 (göğüs ucundan ölçtüm)
bel 73 ( bel oyuntusunun olduğu yerden ölçtüm)
kalça 92 (popo bitiminden ölçtüm)
Kızlar yanlış yerlerden ölçtüysem belirtinde doğru bi ölçüm yapayım:)
Bu akşam spora başlıyorum hareketlerin olduğu sayfaya gideyim:)
bende bır haftadır yapmaya çalışıyorum sayfa 317dekileri hatta bazen başa dönüp baştakılerede bakıyorum yapıyorum her gun bıldırım olmyor sanırım bu sayfada
Gideeer ya gitmezmi ben 1-2 ay düzenli yaptım hemen gitti :)kedi şu deniz sezonu bitmeden şu göbeğin gitmesini istiyorum şimdi hareketlere başlasam hazirana kadar gider mi göbek acaba :26:
jeleda canım bunu yazmıştım sana seni bölgesele yazalım mı? Evdemisin çok geç vakitte asla ama asla spor önermiyorum.ennnnn geç vakit 8dir.Selamm :) Hoşgeldin
Tam sana göre ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA PROGRAMIMIZ VAR biliyormusun:13:
Boyun kaç kilon felan söylemek zorun da değilsin elbette ama sorayım dedim herkes' e sorarım o yüzdenYazalım mı senide listeye
*:13:
:13: popon benimle bir ama beln kalın biraz
Doğru yerden ölçmüşsün canım.
Senin belini ibceltmek lazım özelden bir video atacağım onunla 10.günde belinin incelmeye başladığını göreceksin :)
+Olarak bölgesel hareketleri yaparsın tamam dır bu iş :13:
İstersen gelip yazabilirsin bi ara yoklama alıyordum ama kızlar işleri güçleri olunca sarktı :) yazmak istersen her an her dakika yazabilirsin