Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Mrb Kedidirkedi,

Oncelikle yardimin için tsk ederim.

Ben sana birsey sormak istiyorum. bende spora baslamak istiyorum ama hangi egzersizleri yapmam gerektigini bilmiyorum.
Boyum 160 ve 55 kiloyum. Ince belliyim. bacaklarim ne kalin ne de ince ama ben onlari inceltmek istiyorum. VE en buyuk sorunum basenlerim yanlardan yag fiskiriyor onlari nasil sekle sokabilirim.

kızlar bütün yazdıkları okuduktan sonra bende yazayım dedim.bugün 1,5 saat sporumu yaptıktan sonra hemen duşa girdim.sonra kendime yeşil çay yaptım ve yanında salatalık yedim 1 tane.akşamda taze fasülye bulgur pilavı ve cacık tabi porsiyonu azalttım.hedef 20 günde 2 kilo vermek.herkese bol şans

Hoşgeldin canıım, süper beslenmişsin porsiyon küçültmen iyi olmuş, salatalı bende yiyiyorum sürekli afiyet olsun öpüyorum
Hoşgeldin merhaba.

:-- Canım senin ilacın bizim BÖLGESEL PROGRAMINA yazalım seni sayfa 317 dede bakabilirsin

ölçülerimiz çok yakın yalnız senin bacakların ince bana göre.boyun 1,70 var herhalde.bende bacaklarımı biraz daha inceltmeye çalışıom.popo konusunda sürekli çalışırsak 10 güne yavaştan farketmeye başlarmıyız kedi?

Hıhıı evet 172 boyum kuzum.

Evet düzenli yaparsan 10 günde değişikliği görürsün kuzuuumm :122:

ay bu zayıflarken sıkılaşmanın ilk videosunun 10. dksında öldüm ben sanıorumki yarım saat olmuştur mubarek baktım 10. dk ay nasıl yapıosnunz onu kızlaarrr bölgeselin popo kaldıran videosunuda yapıorum ben:)) çorba gb bişey oldu bi sakıncası olurmu ki öle karştrınca

Yok olmaz tatlım :))

Bende yapıyorum ara ara teaoyu bayılıyroum ya çok zevkli oluyor karşında sinir olduğun kadın\erkek birini düşün vur vur geçiir

Yok olmaz tatlım :))

Bende yapıyorum ara ara teaoyu bayılıyroum ya çok zevkli oluyor karşında sinir olduğun kadın\erkek birini düşün vur vur geçiir

öle düşünürsem akşama kadar bile yapabilirim heralde ayy çok şekerim ya çok yardımcı oluosun

meraba kızlar, sporlar yapılmış,benim gibi yeniler gelmiş, motivasyon tavan yapmış ohh değmeyin keyfinize :122:
ben de pazarda takıldım bugün napim, ağrılarım da azaldı, yarın da yapar 4 günü tamamlarım...

kedicim, hayranım gerçekten sana, o motivasyon koyduğun resimlerle farkın yok ama neden daha afzalası olmasın diyosun,doğru diyosun canım sen hangi hareketleri uyguluyorsun, kaç dk harcıyorsun günlük de, bu hale geldin ? biraz ayrıntılı anlatabilir misin bize, merak içindeyim

Bugün bende başladım o videoyla nasıl dayandım bilmiyorum ama bir hırs geldi içime bittiğinde kan ter içindeydim ama

Kızlar beni de katın aranıza bölgesel incelmek istiyorum :)
Selülitim gitsin istiyorum popom kalksın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…