kızlar bütün yazdıkları okuduktan sonra bende yazayım dedim.bugün 1,5 saat sporumu yaptıktan sonra hemen duşa girdim.sonra kendime yeşil çay yaptım ve yanında salatalık yedim 1 tane.akşamda taze fasülye bulgur pilavı ve cacık tabi porsiyonu azalttım.hedef 20 günde 2 kilo vermek.herkese bol şans
Hoşgeldin merhaba.Mrb Kedidirkedi,
Oncelikle yardimin için tsk ederim.
Ben sana birsey sormak istiyorum. bende spora baslamak istiyorum ama hangi egzersizleri yapmam gerektigini bilmiyorum.
Boyum 160 ve 55 kiloyum. Ince belliyim. bacaklarim ne kalin ne de ince ama ben onlari inceltmek istiyorum. VE en buyuk sorunum basenlerim yanlardan yag fiskiriyor onlari nasil sekle sokabilirim.
kedi senin bouyun kilon bel bacak kalça ölçün kaç ? çok merak ettim
kedinin fotolarini görmedin mi?? masallah tas gibi hatundur
Göğüs-75kedi senin bouyun kilon bel bacak kalça ölçün kaç ? çok merak ettim
Hıhıı evet 172 boyum kuzum.ölçülerimiz çok yakın yalnız senin bacakların ince bana göre.boyun 1,70 var herhalde.bende bacaklarımı biraz daha inceltmeye çalışıom.popo konusunda sürekli çalışırsak 10 güne yavaştan farketmeye başlarmıyız kedi?
Yok olmaz tatlım :))ay bu zayıflarken sıkılaşmanın ilk videosunun 10. dksında öldüm bensanıorumki yarım saat olmuştur mubarek baktım 10. dk ay nasıl yapıosnunz onu kızlaarrr bölgeselin popo kaldıran videosunuda yapıorum ben:)) çorba gb bişey oldu bi sakıncası olurmu ki öle karştrınca
Yok olmaz tatlım :))
Bende yapıyorum ara ara teaoyu bayılıyroum ya çok zevkli oluyor karşında sinir olduğun kadın\erkek birini düşün vur vur geçiir
fark ettimçok saol şekerim dicektim bu arada çok şekerim oldu orası pardon
gördüm zaten ondan merak ettim.çok beğendim.selülitine baktım s'sini göremedim :) maaşallah
Göğüs-75
Bell- 61
kalça- 92:18::18:
ay bu zayıflarken sıkılaşmanın ilk videosunun 10. dksında öldüm bensanıorumki yarım saat olmuştur mubarek baktım 10. dk ay nasıl yapıosnunz onu kızlaarrr bölgeselin popo kaldıran videosunuda yapıorum ben:)) çorba gb bişey oldu bi sakıncası olurmu ki öle karştrınca