- 2 Ağustos 2011
- 6.759
- 363
- 30
Teşekkür ederim güzel sözlerin için.meraba kızlar, sporlar yapılmış,benim gibi yeniler gelmiş, motivasyon tavan yapmış ohh değmeyin keyfinize :122:
ben de pazarda takıldım bugün napim, ağrılarım da azaldı, yarın da yapar 4 günü tamamlarım...
kedicim, hayranım gerçekten sana, o motivasyon koyduğun resimlerle farkın yok ama neden daha afzalası olmasın diyosun,doğru diyosun canım sen hangi hareketleri uyguluyorsun, kaç dk harcıyorsun günlük de, bu hale geldin ? biraz ayrıntılı anlatabilir misin bize, merak içindeyim
Ben aslında hemen hemen hergün azcık minnak aburcbur yiyiorum ama yazdan beri az yiyiyorum ama ekmek kesemedim birtürlü herün yarım saat yürüyüş 10dakika koşu sürekli aktifim, ekimden beri galiba spor yapıyorum düzenli düzensiz bu şekilde sizin yaptıklarını yapıyorum 2-3 aydır hiç 1 saat yapmadım spor açıkcası. Yarınyapıcaktım ama benim kilo almam gerekir sanırım aşırı çökmüşüm bugün soyundumnormalde kemiklerim gözükmez bile ama gözükçe gibi olmuşlar. Acilen 53 olmam lazım, sağlık ve spor yaparak şimdi yeni hedefim bu sağlıklı sıkı halde kilo almak etlenmek
Sizin eski nick DÜŞ müydü?Kızlar beni de katın aranıza bölgesel incelmek istiyorum :)
Selülitim gitsin istiyorum popom kalksın istiyorum