Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Bravooo!! :KK9: :KK9: :KK9:
Darısı başıma inşallah.. :KK9:

ehehehe amin canım :nazar:
umarım kalıcı olur, ya iki gündür 54-53,5 arası gidiyorum bu sabah 53,5 tu.
bakalım biraz daha dayanırsam yerleşir.
keşke belden göbekten gitseydi :KK53::KK53:

nasılsınız hanımlar :122::122::122:
bilin bakalım kim 53,5 kiloya düştü :KK12:
yeni geldim okuldan yemeğimi yedim, şimdi biraz yatarım akşam da spoooor :KK8:

vaaayyyy masallaaahhhh bebamaaaaa :nazar::nazar::nazar:

oyyy kuzum sIrrInI bana da de giiii, su regen arkadasin yerinde sayiyor :KK9::KK9::KK9: gerci yalan söylemeyim, bikac gündür moralim bozuk pek adapte olamiyorum, bir de galiba sanirsam metabolizma hizim düstü benim :44:

ehehehe amin canım :nazar:
umarım kalıcı olur, ya iki gündür 54-53,5 arası gidiyorum bu sabah 53,5 tu.
bakalım biraz daha dayanırsam yerleşir.
keşke belden göbekten gitseydi :KK53::KK53:

Ben de 3 günün sonunda -400 gram çıktım tartıda. :KK9: :KK9:

ask olsun kedi yaaa beni unuttun mu iki gün gelmedim diye :KK14:
Eneee :KK30::KK30:

:- kuzuuuumm nasssııın uzun fidanıımm:KK12: :122:
kedicik makarnada kilo yapmaz demi ekmeksiz falan yemekle beraber yendiğinde :) enerji verir diye biliyırum ben
Yok tatlım ebnce kepekli makarna alın filiz'in var çok lezzetli ben tavuklu makarna peynir makarna yiyiyorum. Ekmekle sadece ebn yerim sanıyordumm geçen seneye kadar mantıyı bile epppeekkle yerdim:KK9::KK9:

@bebaa:

:KK71::KK71::119::119::119::119::119::119::KK71::KK71:

Tebrikler canım kalıcı olucaktır eminim:KK15::KK15::KK15:

Bugünkü sporumu tamamladım, gerçi epey oluyor, yemeğimi de yedim 1 saat önce, daha ağzıma lokma koymam. :)

Nasılsınız bakalım hanımlar? :)

@bebea gııııı yeni göbüş fotosu koydum bakhele :KK1:

Bak bakım kas çizgim çıkmış mı :63::KK52::KK52::KK52::KK52:

Ederim tabi tatlı ozman bölgeseldek harekettlere baktıysan böglesel programına alalım seni :))

:- yazıyorum adını birazdan

hıımm evett herkes göemez öyle :KK14:

ayy çok heycanlandım ilk defa spor yapıcam yürüyüş dışında
hiç esnek biri değilim spor yapmadım hayatım boyunca
hangi hareketleri yapayım ben bölgesel olarak dediğin nedir:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
burda bildirim yapcak mıyız

ayy çok heycanlandım ilk defa spor yapıcam yürüyüş dışında
hiç esnek biri değilim spor yapmadım hayatım boyunca
hangi hareketleri yapayım ben bölgesel olarak dediğin nedir:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
burda bildirim yapcak mıyız
Hadi hayırlı olsun kuzum bak sen kendi grubunun harketlerine bak bunuda sık kullanılanlara kayıt et http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim-317.html

stersen 3-4 gün vucud esenetelim bir sakatlık olmasın?

Eneee :KK30::KK30:

:- kuzuuuumm nasssııın uzun fidanıımm:KK12: :122:

Yok tatlım ebnce kepekli makarna alın filiz'in var çok lezzetli ben tavuklu makarna peynir makarna yiyiyorum. Ekmekle sadece ebn yerim sanıyordumm geçen seneye kadar mantıyı bile epppeekkle yerdim:KK9::KK9:

@bebaa:

ben kiskanc bi baaaaayanim kedicim haberin olsun, arkideslerimi kimselerle paylasamam, baskalariyla ilgilendigini görmeye dayanamam :KK19::KK19::KK19: :KK9::KK9::KK9:

ya valla kedicim hic iyi degilim, bugün spor günüm, kocam da bu hafta erken geliyo isten, ya geldi kanepeye yatti git iceri yat dedim diye azarladi beni, spor salonuna yollamiyo, evde de saygi göstermiyo, hatta pcde yaziyorum diye bile homurdaniyo arada :KK50::KK50::KK50: ya biktirdi beni artik, hem de sadece bu konuda da degil :KK19: sinirimden bi tabak cips üstüne de dört püskevit yedim sonra da daha cok sinir oldum :KK22::KK22::KK22:

vaaayyyy masallaaahhhh bebamaaaaa :nazar::nazar::nazar:

oyyy kuzum sIrrInI bana da de giiii, su regen arkadasin yerinde sayiyor :KK9::KK9::KK9: gerci yalan söylemeyim, bikac gündür moralim bozuk pek adapte olamiyorum, bir de galiba sanirsam metabolizma hizim düstü benim :44:

sırrı depresyon canım, sevgilimden ayrıldım bir buçuk haftada bir buçuk kilo tak gitti :KK9::KK9:
şaka bi yana yemiyorum canım ya, kedinin verdiği bel videosuna geçeceğim kendi serimi haftada bir güne indirmeyi düşünüyorum bacaklarım daha da inceliyo çünkü.

Ben de 3 günün sonunda -400 gram çıktım tartıda. :KK9: :KK9:

senin de gider tatlım merak etme, kola içme yeter :KK53:

@bebaa:

@bebea gııııı yeni göbüş fotosu koydum bakhele :KK1:

Bak bakım kas çizgim çıkmış mı :63::KK52::KK52::KK52::KK52:

sağol canım benim umarım kalıcıdır :KK52::KK52::KK52:
kız baktım ne güzel olmuş göbeeeen :KK16:
daha dört tane çıkmamış ama benim sevdiğimden var gibi :KK9::13::13:

ben kiskanc bi baaaaayanim kedicim haberin olsun, arkideslerimi kimselerle paylasamam, baskalariyla ilgilendigini görmeye dayanamam :KK19::KK19::KK19: :KK9::KK9::KK9:

ya valla kedicim hic iyi degilim, bugün spor günüm, kocam da bu hafta erken geliyo isten, ya geldi kanepeye yatti git iceri yat dedim diye azarladi beni, spor salonuna yollamiyo, evde de saygi göstermiyo, hatta pcde yaziyorum diye bile homurdaniyo arada :KK50::KK50::KK50: ya biktirdi beni artik, hem de sadece bu konuda da degil :KK19: sinirimden bi tabak cips üstüne de dört püskevit yedim sonra da daha cok sinir oldum :KK22::KK22::KK22:
Tamam sevmem kimseler :KK9:

:- gel makara geyik:KK17::KK17: topimize konuşalım azcık:KK19:

Hadi hayırlı olsun kuzum bak sen kendi grubunun harketlerine bak bunuda sık kullanılanlara kayıt et http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim-317.html

stersen 3-4 gün vucud esenetelim bir sakatlık olmasın?

esnetsek iyi olur aslında canm çünkü çok hamım bu hareketler çok mu zor?
bu arada resimlerine baktım çok iyi fiziğin özellikle basenlere spor yaptırdığın belli düzgün duruyor darısı başıma:KK1:

sırrı depresyon canım, sevgilimden ayrıldım bir buçuk haftada bir buçuk kilo tak gitti :KK9::KK9:
şaka bi yana yemiyorum canım ya, kedinin verdiği bel videosuna geçeceğim kendi serimi haftada bir güne indirmeyi düşünüyorum bacaklarım daha da inceliyo çünkü.

senin de gider tatlım merak etme, kola içme yeter :KK53:

sağol canım benim umarım kalıcıdır :KK52::KK52::KK52:
kız baktım ne güzel olmuş göbeeeen :KK16:
daha dört tane çıkmamış ama benim sevdiğimden var gibi :KK9::13::13:

nasil yaaa :KK53::KK53::KK53: biz snei cumaya hazirliyoduk noldu ya bisey mi kacirdim :44:

Tamam sevmem kimseler :KK9:

:- gel makara geyik:KK17::KK17: topimize konuşalım azcık:KK19:

tamam geliyorum cicim, bebaaaaa sen de geeelllllll

esnetsek iyi olur aslında canm çünkü çok hamım bu hareketler çok mu zor?
bu arada resimlerine baktım çok iyi fiziğin özellikle basenlere spor yaptırdığın belli düzgün duruyor darısı başıma:KK1:

:-- Evet zor biraz bu 2.program ilk program biraz daha hafifti ama kaçırdın:KK8:

:- ozaman özelden sana 1tane video göndereyim onun yap 5-6 gün sonra başlayalım:KK55::13:

Teşekkü ederim biraz daha var popomla ve basenimle ya benim hedifim bacak aramı kas yapıp kapatmak ama ya kilo alıcam yada böyle aramdan araba geçer boşlukta dolaşçaaamm:KK9::KK9::KK9:

:-- Evet zor biraz bu 2.program ilk program biraz daha hafifti ama kaçırdın:KK8:

:- ozaman özelden sana 1tane video göndereyim onun yap 5-6 gün sonra başlayalım:KK55::13:

Teşekkü ederim biraz daha var popomla ve basenimle ya benim hedifim bacak aramı kas yapıp kapatmak ama ya kilo alıcam yada böyle aramdan araba geçer boşlukta dolaşçaaamm:KK9::KK9::KK9:

vazgeçtim ya hemen videolara başlayayım ben olmuyo böyle esnetmek falan vakit alacak zorla esnerim ben:KK1:
ben seviyorum basenlerin ayrık olmasını hoş duruyo bence

İlk günün aşk ve şevki ile sporumu yaptım :KK70: evdeki sütlaca elimi sürmemiştim spordan sonra gözüm bile değmez artık o sütlaca :KK70: hedef yüksek yol uzun :KK70:

İlk günün aşk ve şevki ile sporumu yaptım :KK70: evdeki sütlaca elimi sürmemiştim spordan sonra gözüm bile değmez artık o sütlaca :KK70: hedef yüksek yol uzun :KK70:

Ooooo süpersin ya! bu söz süüper beklenti yüksek yol uzu! ama geç olmadan yiyebilirsin 1 tane :KK12:

kedicim esneme hareketlerine başlıyorum ben 3 gün sonra da bölgesel olarak başlıycam
resimleri görünce bi azim geldi bana sorma:KK1: bu zamana kadar boşuna yatmışım ben:KK8:

X