- 21 Nisan 2011
- 556
- 16
Benim kilo verme derdim yok ama yağı atıyor vucuttan diyorlar belki bel bölgemdeki yağlarda bir azalma olur52 kiloyum zaten
Ama perşembe olmaz,perşembe benimkinin izin günü,beraber oluruz gün boyu haliyle uygulayamam:26:
Yoğurt yağsız diyet olsun canım unutma.
hmm sen bayağı bişeyler yapıyorsun. butt workout işe yarıyo mu ne diyosun ? zaten bu yaptığın egzersizlerle bi yandna sıkılaşıyosundur ondan kilo vermen çok olmaz,aman sıkılaş da tartıdaki rakam önemli değil :)
benim alt karın,iç ve dış bacak selülitlerim var maalesef. hem de selülitler arttı,diz arkalarıma dek iniyorevet bebek va 6.5 aylık oldu, 51 kiloyla hamile kaldım, 69la doğuma girdim, 58e kadar kendiliğinden gitti kilolar bi şekilde. şimdi 52 falanım, yürüyüş bandı kullanarak bu kiloya indim 1 ay önce. böyle işte... yalnız benim bu selülit belası doğumdan önce d evardı, ama hiç bişey yapmadım onlar için, geçmez nasılsa diye, gene de geçme umudum yok da azalsa da yetecek . sen evli bekar ?
Tatlım çok hoşmuş kıyafetlerin, spor mağazalarından mı aldın yoksa farklı yerlerden mi?
Gunaydiiiiinnn. Esim 1 aydir yurt disindaydi ve beni gorunce inanamadi. Yanlarimi tuttu artik yag gelmiyor elime dedi. Istedigim de buydu zaten. 3 bucuk kilo verdim ama spor yaptigim icin daha cok vermis gibi gozukuyorum. Gobegim gitmiyor diye sikayet ediyordum. 29. Gunden itibaren onda da azalma basladi
günayyddiiinnn kizlaaaarr
dün cok komik bir sey oldu, benim salonun yarisi spor aletleriyle dolu, plates topuydu iste onun minderiydi kol aletleri vs vs duruyorlar öyle... dün de iste tv kontrolu icin geldiler, bina sisteminde sorun varmis kanallar cekmiyor, görevli onu kontrol etmeye gelmis, salona girdi anlatti ne oldugunu, sonra döndü aletlere bakti, sonra bana bakti güldü cooooookkkk siniiiiirrrrr oldum
-----Soru 1: Abur cubur yerine her gün 1-2 avuç kuruyemiş yesem ikindi vaktinde zararı olur mu, yağ yapar mı? :122:
-------Soru 2: Beyaz ekmek yemiyorum tam buğday yiyorum 2 aydır, bıraksam mı ekmeği diye düşünüyorum eğer gerçekten bi zararı varsa.. Ama işte doymuyorum ya bu sabah yemedim mesela ve şuanda feci açım psikolojik olabilir mi? :122:
Soru 3: Öğün atlamak zararlı mı? Hani derler ya öğün atlayınca bi sonraki öğünde fazla yersin diye fazla yemesemde zararı olur mu bazen canım hiç istemesede yiyorum aman zararlıdır diye ve mideme oturuyor hafif yesem bile :26:
-----
Cevap: Olur hem sağlıklıda olur , Salatalık havuç elmada yada yiyebilirsin ceviz, badem fındık fıstık da yiyebiilirsin Ama aşırıya kaçmadan.
-------
Cevap: Tam buğday ekmeği çok faydalı bırakmana luzüm yok Beyaz ekmek yemediğin sürece ekmek yiyebilirsin ki bende ekmeksiz doymam..
-------
Cevap: Öğün atlamak zararlıda olabilir ama o öğün canın zerre birşey istemesse bile bir dilim peynir yada biraz badem felan ye aç kalma açlığını bastıracak şeyler bunlar , bazen bende kaaç saat geçiyor istemiyoruum 1saat sonra açıkıyorum deli gibi ama az yapıyorum doymassam birdaha alırım yada yaparım diyorum ama yetiyor
Teşekkür ettimSabah haşlanmış yumurta peynir zeytin domates yedim şimdi açım aşağıdakilerin hangisini yiyeyim kararsızımm :122:
-Kızarmış ekmeğe çilek reçeli
-Çikolatalı mısır gevreği
-Karışık tost