Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Gunaydiiiiinnn. Esim 1 aydir yurt disindaydi ve beni gorunce inanamadi. Yanlarimi tuttu artik yag gelmiyor elime dedi. Istedigim de buydu zaten. 3 bucuk kilo verdim ama spor yaptigim icin daha cok vermis gibi gozukuyorum. Gobegim gitmiyor diye sikayet ediyordum. 29. Gunden itibaren onda da azalma basladi

tamam canim ben bugün basliyorum, sen de yapinca haberlesiriz

ben sonuc aldim selülit konusunda, yari yariya azaldi, sadece popo üzerindekiler duruyor onlar da heralde en zor gidenleri.. iste simdi biraz incelmeye calisiyorum, insallah ondan da sonuc alirim

Tatlım çok hoşmuş kıyafetlerin, spor mağazalarından mı aldın yoksa farklı yerlerden mi?

yok cnaim özel bi magazadan almadim ayni yerden aldim ikisini, ayni kumastanlar, ucuza aldim hatta, sütyen cok iyi, alt zaten standart dar esofman..

oyyyyyy iste ben ilk resimdeki gibiyim veee asagidaki gibi olmak istiyoruuuummmmmm

ooooooooooo süpersiiinnnn tebrik ederim darisi basimizaaa hele de benimmm, esim gelip gidip yan yaglarimla dalga geciyo zaten

günayyddiiinnn kizlaaaarr

dün cok komik bir sey oldu, benim salonun yarisi spor aletleriyle dolu, plates topuydu iste onun minderiydi kol aletleri vs vs duruyorlar öyle... dün de iste tv kontrolu icin geldiler, bina sisteminde sorun varmis kanallar cekmiyor, görevli onu kontrol etmeye gelmis, salona girdi anlatti ne oldugunu, sonra döndü aletlere bakti, sonra bana bakti güldü cooooookkkk siniiiiirrrrr oldum

He he tesekkurler. Kilo hic iyi bir sey degil. Zaten benim esim kendine dikkat eden bir insan.Adam da sifir gobek var. Onun yaninda coktan baslamaliydim spora. Hatta hic boyle olmamaliydim

Hadsizmis adam biraz :)

Günaydın fit hanımlar :)

bende 8de uyandım her sabah oldugu gibi yatakta kaçak varmıs baktım ki büyük köpüşüm fıstık yatağa sızmıs ::))

kaktık sekız bucukta tuvaletımıze cıktık dolastık yarım saat geldık :) kıtabım az kalmıstı onuda bıtırıverdım hemennn :)

şimdi müslimi yiyorum aksam uc hafta sonunda ekmek yedım ( kahvaltı yapalım dedık kaymak yapmıstım onunla höpürdettim valla çok pişmanım benim mıdede problemlı gunduz ve duzenlı hafıf yıyınce bırden ekmek bıle yıyınce agır gelıyor :))

aksam bosss durmadım ama :)) erittim hemen yedıgım ekmeklerı :)

bırazdan da pazara gıdıcem gelıncede sporumu yaparım oh mısss :)

kızzzzlarrrr hayddeee uyanınnn beee ohooo ben 6.00 dan beri uyanığım çalışıyorum siz hala uyanamadınızzzz uyku kilo yaparmışşş huuuu huuuu :122: :122: :122: :122: :122:

İşlerim bitiii Şimdi biraz oturup sizinle ilgilenicem sooonnraaa sporaa bugün biraz zorlayacağım popomu yaptıklarımın 30 fazlası yapıcam

Günaydın herkese, ağrılarım geçmediği için squats yapamıyorum bugün malesef Ayy ben bi kaç şey soracağım size

Soru 1: Abur cubur yerine her gün 1-2 avuç kuruyemiş yesem ikindi vaktinde zararı olur mu, yağ yapar mı? :122:

Soru 2: Beyaz ekmek yemiyorum tam buğday yiyorum 2 aydır, bıraksam mı ekmeği diye düşünüyorum eğer gerçekten bi zararı varsa.. Ama işte doymuyorum ya bu sabah yemedim mesela ve şuanda feci açım psikolojik olabilir mi? :122:

Soru 3: Öğün atlamak zararlı mı? Hani derler ya öğün atlayınca bi sonraki öğünde fazla yersin diye fazla yemesemde zararı olur mu bazen canım hiç istemesede yiyorum aman zararlıdır diye ve mideme oturuyor hafif yesem bile :26:

Soru 1: Abur cubur yerine her gün 1-2 avuç kuruyemiş yesem ikindi vaktinde zararı olur mu, yağ yapar mı? :122:
-----

Cevap: Olur hem sağlıklıda olur , Salatalık havuç elmada yada yiyebilirsin ceviz, badem fındık fıstık da yiyebiilirsin Ama aşırıya kaçmadan.

-------

Cevap: Tam buğday ekmeği çok faydalı bırakmana luzüm yok Beyaz ekmek yemediğin sürece ekmek yiyebilirsin ki bende ekmeksiz doymam..

-------
Cevap: Öğün atlamak zararlıda olabilir ama o öğün canın zerre birşey istemesse bile bir dilim peynir yada biraz badem felan ye aç kalma açlığını bastıracak şeyler bunlar , bazen bende kaaç saat geçiyor istemiyoruum 1saat sonra açıkıyorum deli gibi ama az yapıyorum doymassam birdaha alırım yada yaparım diyorum ama yetiyor

Teşekkür ettim Sabah haşlanmış yumurta peynir zeytin domates yedim şimdi açım aşağıdakilerin hangisini yiyeyim kararsızımm :122:

-Kızarmış ekmeğe çilek reçeli

-Çikolatalı mısır gevreği

-Karışık tost

Saat 1 oldu. 1tane karışık tost ye 2 saat sonra sporunu yaparsın. Aç kalma Sen zayıflamadamıydın

Kız yada kızarmış ekmek ye kızarmış ekmek %50 daha az kalorili

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…