Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Ya faceb*** bir tane oyun var pet rescue saga diye allahım nasıl sardım ya 28 leveldeyim geçemedim:KK9::KK9:

uzaktan benimki nasıl görünüyo biliyon mu sen :KK35:
ah yakın olsak,hep beraber her gün birimizin evinde toplanıp spor yapsak :KK8: kaçakları da belirleriz hem,kimse kaçamaz :)
ben muğladayım, buralarda yaşayan avr mıdır acep :44:

stillex,
inşallah canım ya, yürüyüş yaptım ben sıkı şekilde,5 kilo verdim, şimödi kilo fena değil, pantolonlarım oluyo da sıkıyo, etleri toplamam lazım, o zaman kilom kalsa da olur,sıkılaştıktan sonra ne olursa olsun :KK19:

Sporla sımsıkı olur onlar :KK19:

yaptım sporumu geldiiiim :122::122:
anaaaam yanıyo bacaklarım :KK53:
bölgesellere alışmış vücudum çok zorlamadı ama bu yeni squats öldürüyo beniii. :KK53:

Kızlar bugün çok kaçırdım .

Sabah kahvaltı yapmadım ama kekle başladım:KK30::KK19:
:KK19:

Öğlen kocccaaa bir tabak makarna keyçaplı mayonezli,

Akşam hafif olsun peynirli domatesli özel spesyelim :KK70: tost yaptım

biraz öncde yeni aldığım peyniri çoook beğenince peynir tahıllı eppeekk yedim:KK30::KK30::KK30::KK30::KK19::KK22:

Hiiiçte uyarmaysınızzz benii:KK17:

Birde hala çikolata yesemmi diye düşünüyorum:KK19::KK19:

ohh afiyet olsun kedim :KK56::KK56:
ama o çikolatayı yemezsin umarım :KK9:

valla bir capuccino iceyim dedim.yanlislikla seker attim.baktim cok tatli gelmis.icemedim valla.bugün dikkat edicem deyince insanin daha fazl a yiyesi geliyor.aa altidan sonra dikkat etmeye calsiyorum yinede..

Geç saate kalmış da olsa sporumu yapmadan uyumak istemedim.
Yoruldum baya ama bu göbek gram eksilmiyor:KK50:

Geç saate kalmış da olsa sporumu yapmadan uyumak istemedim.
Yoruldum baya ama bu göbek gram eksilmiyor:KK50:
Gramdeğil yağların gidiyor bak demedi deme 1 ay sonra bak baakalım en olcak şimdi içte içe yağlarını eritiyor.. Ona bakarsan kendimde zerre değişiklik görmüyorum selilütler hariç siz neler diyorsunuz:KK4:

ben 3 gündür squat yapıorum yarın dinlenme günüm:) inş doğru yapıyorumdur hareketi çünkü doğru yapılmazsa verim alınamıyormuş:KK43: bende zayıflarken sıkılaşma programındayım kızlar sizce 2 ayda bişiler olurmu :)

[video=dailymotion;xfgrjv]http://www.dailymotion.com/video/xfgrjv_mari-winsor-pilates-buns-thigh_sport#.UWRRTKI9MVI[/video]

Bunuda ben haftada 3 gün veya 2 gün yapıyorum 2gün mola sonra gene 2gün yapıyorum:KK16:

Basen eritmede 1'e biiiiirrr :KK66::KK66::KK66::KK66::kk77:

ayyyy bebeğimm yaaa çok teşekkür ederim ben bu videoyu izlemiştim ilk başlarda sonra unuttum videoyu bulamamıştım uzun zaman aramıştım çooooooooooookkk öptüm şekerim :KK16:

:122:Günaydın Kızlaaarr 8.30 da kalktım birazda kahvaltı yapacağım sonra evi toparlayıp spor'umu yapacağım :122:​

X