Saat 1 oldu. 1tane karışık tost ye 2 saat sonra sporunu yaparsın. Aç kalma Sen zayıflamadamıydın
Bende ekmek kızartıp reçell yieyim kızz canım çektiii
Gunaydiiiiinnn. Esim 1 aydir yurt disindaydi ve beni gorunce inanamadi. Yanlarimi tuttu artik yag gelmiyor elime dedi. Istedigim de buydu zaten. 3 bucuk kilo verdim ama spor yaptigim icin daha cok vermis gibi gozukuyorum. Gobegim gitmiyor diye sikayet ediyordum. 29. Gunden itibaren onda da azalma basladi
ya kızlar hani şu eşi yurt dışında olup görünce şaşıran arkadaşımız neler yaptı çok merak ettim keşke bizi aydınlatsaşimdi ben hergün squat yapıorum normalden daha az yiyorum mesela akşamları elma fln mekik çekiyorum dans ediyorum başka neler yapim:))
:- Herkes'in yaptığını yapıyor canım
Sen sadece squats yaparıkmı zayıflıyorsun?
Bir gruba dahi değil misin?
Kuzum sen ne istiyorsun de bakim boyun kilon ne ? alaayım seni bir grubabeni kimse bi gruba almadı ki valla
Kuzum sen ne istiyorsun de bakim boyun kilon ne ? alaayım seni bir gruba
ben hem zayıflayıp hem popomu kaldırıp hemde göbüşümü düzeltmek istiorum ay cok şey istiyorrum biliyorumama diyeti nasıl yapcam bilmiyorum okul var ders aralarında insan illa ki acıkıo napcm bilmiyorum yani tipik bir düzensiz öğrenciyim boyum 178 kilom 68 genel görenler iyisin bişeyin yok diyorlar ama ben 60-62 arasının bana daha çok gittiğini düşünüyorum öyle iştee
ya kızlar hani şu eşi yurt dışında olup görünce şaşıran arkadaşımız neler yaptı çok merak ettim keşke bizi aydınlatsaşimdi ben hergün squat yapıorum normalden daha az yiyorum mesela akşamları elma fln mekik çekiyorum dans ediyorum başka neler yapim:))
Ayakta yapatığım benim bir tane var oda ellerim böksör gibi önüme alıp aşağıyı oynatmadan sağ sola dönmem bel inceltir karınada büyük faydası var.kedi ben yerde mekik hareketlerini yapamıyorum,boynumda düzleşme var sanırım,çok ağrı oluyor,yanlış yapıyorum.bu alt karın için özellikle ayakta yapılabilcek bir hareket biliyormusun ? bunun dışında tiffany videosunu yapıyorum karın için verdiğin.