Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Saat 1 oldu. 1tane karışık tost ye 2 saat sonra sporunu yaparsın. Aç kalma Sen zayıflamadamıydın

Tamamdır saat 1 olsun da öyle yiyeyim yok zayıflamaya çalışmıyorum da nedense fazla yiyemiyorum 54 kiloda diyeti bıraktım şimdi 51e düştüm :122:

Kedicim inşallah canım ya, valla erimiş mi diye her gün aynaya bakınıyorum ama iki günden ne bekliyorsam tabi yok bir şey.
Merakla bekliyorum ...

Tebirik ediyoruuuum.
Çok mutlu olmuşsunuzdur eminim. Hangi hareketleri yaptınız siz, günde kaç saat yaptınız?
Yediklerinizi çok değiştirdiniz mi? Ne çok soru sordum Ama böyle sonuç alanı görmek çok güzel.

Kahvaltımı yaptım, sporumu yapıcam birazdan.. Tüm bacağım, kalçam cm cm ağrıyor..

Askınihan: kuzum bak 1 hafta aynaya bakmayı yasakla kendine vucudun için ben bügün bunu yapıyorum bugünden itibaren 1hafta aynaya bakmayacağım vucuduma

ya kızlar hani şu eşi yurt dışında olup görünce şaşıran arkadaşımız neler yaptı çok merak ettim keşke bizi aydınlatsa şimdi ben hergün squat yapıorum normalden daha az yiyorum mesela akşamları elma fln mekik çekiyorum dans ediyorum başka neler yapim:))

:- Herkes'in yaptığını yapıyor canım

Sen sadece squats yaparıkmı zayıflıyorsun?

Bir gruba dahi değil misin?

her yerlerım agrıyor yaa Kedicim sana birkaç şey sormak istiyorum.

1. Sen hep ara verin diyorsun ama itiraf edeyim ben sadece pazar günleri ara veriyorum. Zararlı biliyorum sevgilimde sporla çok haşır neşir oda söylüyo sürekli ama duramıyorummm :9 neyse ben yaklasık 1,5 saatlik yayınladığın hareketlerden videolardan oluşan bir porgram yaptım kendime haftada 3 farklı program ama o programa 1,5 saate yani dayanamıyorum 1 saatten sonra pil duruyor kalan 30 dakıkayı bıkac saat sonra yapsam nasıl olur sence ??

2. resimdeki göbüşteki çizgiler varya ben onlara bayılıyorrrummm onları yapmak için ne yapmalı ne etmeli sencee ?

çok mersi hayatım

Eklentiler

• $tumblr_mkvr2d07ud1snp3qwo1_500.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 53
Kuzum sen ne istiyorsun de bakim boyun kilon ne ? alaayım seni bir gruba

ben hem zayıflayıp hem popomu kaldırıp hemde göbüşümü düzeltmek istiorum ay cok şey istiyorrum biliyorum ama diyeti nasıl yapcam bilmiyorum okul var ders aralarında insan illa ki acıkıo napcm bilmiyorum yani tipik bir düzensiz öğrenciyim boyum 178 kilom 68 genel görenler iyisin bişeyin yok diyorlar ama ben 60-62 arasının bana daha çok gittiğini düşünüyorum öyle iştee

:-- ooooo boyu ilk defa uuzun biri geldi :122: Duymasın kızlar

:- kuzum ozman diyet yapma zten okulda yediklerin yakıyorsundur, Ama abur cubur büskivi kraker yeme açıkırsan yemek ye.

Seni ben zayıflarken sıkılaşmaya alayım, 2 hafta yap onu sonra Bölgesel programına alayım

Nasıl güzel değilmii

Kızlar size Türk kahvesi yaptıımm
Ohhh birde türk kahvesi afiyet olsun kızlarr

kedi ben yerde mekik hareketlerini yapamıyorum,boynumda düzleşme var sanırım,çok ağrı oluyor,yanlış yapıyorum.bu alt karın için özellikle ayakta yapılabilcek bir hareket biliyormusun ? bunun dışında tiffany videosunu yapıyorum karın için verdiğin.

Aydınlatayım ama uzun olabilir. Ben birkaç ay öbce 68.2 idim.Ekmeği tamamen keserek biraz yemeklerden keserek biraz spor yaparak 66.6 oldum farketmeden.Ama sporu az yapıyordum.Eşim is icin yurtdisina cikmadan once az yemege alistirdmaya basladim kendimi.Esim gittikten sonra asil maraton basladi benim icin.Birkac hareketle beraber squat yaptim. 105 e kadar ciktim ama sonra aynaya bir baktim ki popomun dolgunlugu gidiyor squatsin sayisini 30 a indirerek diger sporlarin arasina koydum. Evde yurudum kostum yan yaglara uygun hareketler yaptim. Bazen jilian yaptim. Artik sinav cekiyorum siz dusunun :) Dietim saglikli miydi bilmiyorum cunku cok azaltmistim.Ama bol vitaminli seyler yiyordum.Sabah muz sut ara ogun yine sut ya da yogurt kuru kayisilar aksam yagsiz salata izgara kofte. Gece yine yogurt sut.Ama bu gece yemelerim bazen oldu. Kola ekmek cips hamur isi asla asla olmadi. Haftada 1 diyeti 1 gun icin degil 1 ogun icin bozdum yoksa psikolojim dayanmazdi. Sonraaa 63 olmusum ve esim de sasirdi zaten hedefim 55

Ayakta yapatığım benim bir tane var oda ellerim böksör gibi önüme alıp aşağıyı oynatmadan sağ sola dönmem bel inceltir karınada büyük faydası var.

nasıl yani squats poponn dolgunluğunu mu götürüyor ? bende yapıyorum 100 tane her spor yaptığımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…