Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Allah allah tek etkiyi benmi gördüm ya :122:
kızlaaaaar
bölgeselde çalışıp da üst bacaklarında incelme veya selülitlerinde azalma olan hatunlar var mı aranızda evet cevabınıza çok ihtiyacım vaaaaar :122::122::122:
vallaha ben herşeyi gördüm galiba

Benim selilütler yok denecek kadar gitti

aaa ne güzel, ne kadardır yapıyorsun ? ben yaparken o kısımlarda acı duymuyorum ,yanlış mıyım ki... egzersize kaç dk ayırıyorsun yaptığında ?

Ben 105 squata geldim düzenli yapıyorum ilk üç gün yürümede bile çok zorlandım. Acı olmaması ilginç. Yaparken ayna karşısında ol daha doğru yapabilirsin. Ve aşağı inerken poponu geriye doğru ittir. Poponun gerildiğini hissetmen lazım.Kedinin yüklediği hareketli resim var sayfa 54te ben o kadını açıyorum her seferinde onunla sayıyorum. Nefes alışverişime dikkat edyorum ve toplamda 15 dk falan sürüyor. Hareketli müzik açıyorum bir de ooohh

Canım ben bacaklarımın incelmesini istemsem de 52 den 51 e düşmüş.Selülit konusunda bişey diyemeyeceğim çünkü yoktu:26:

ayy çok şanslısın, incecik olsun benimki kırılsın gitsin umrum değil ayol
benimki 58 herhalde en üst kısımlar, tam ölçemedim ama
ıyy bi de pütürlü görünüyo yoluk tavuk gibi iğreniyorum

kediciiiim
senin maşallahın var seninki gibisini zor görürüm ben

kııızzz deme öyle alla sen uzaktan görüyon uzaktannn keşke burda bacı olsakta evime gelseniz kahve içersen soyunsak

Ay keşke buralarda yakın olsak ya

Olur canım düşün istemsem de 2 haftada 1 cm gitmiş.Ki ben kalınlaşmasını tercih ederdim.Seninkilerde gider iyi bi çalışma ve diyetle

Bugüne kadar kilo vermek için birçok diyet yöntemi deneyip başarısız olduysanız, neden doğal yolları ve yiyecekleri denemiyorsunuz?
Kilo vermek için mucize bir yol olmamasına rağmen, zayıflamak için Reader's Digest dergisinde yer alan haberdeki vücudunuzun yağ yakma potansiyelini artıran 15 gıda maddesini tüketebilirsiniz.
Az yağlı süt, az yağlı yoğurt ve peynir: Bunların ortak sırrı içerdikleri kalsiyumdur. Nutrition Reviews isimli dergide yer alan 90'dan fazla araştırmanın yeniden gözden geçirilmesiyle bol kalsiyum alımıyla iyileşen vücut niteliği arasında güçlü bir bağ bulundu.
Yulaf, arpa: Bunların sırrı ise liflerde yatıyor. American Journal of Clinical Nutrition isimli dergideki araştırmaya göre, akşam yemeğinde beyaz pirinç yerine büyük bir tabak lezzetli arpa ile göbeğinizdeki yağlardan kurtulabilirsiniz.
Yeşil çay: İçerdiği katesin metabolizmayı ve karaciğerin yaktığı yağ oranını hızlandırıyor. Bunun etkisinden yararlanmak için günde 4-6 bardak yeşil çay için ve her hafta en az 3 saat egzersiz yapın.
Yumurta: Protein içeriği sayesinde yumurta, kilo vermenize yardımcı olur. Öncelikle vücudunuz proteinli yiyecekleri parçalamak için daha fazla enerji kullanıyor. Ayrıca protein kas kütlenizi tutmaya yardımcı oluyor, kaslarınız yağdan fazla kalori yakıyor. Sonuç olarak, protein sizi karbonhidratlardan daha fazla tok tutuyor.
Ceviz, badem: İçerdiği iyi yağlar, lif ve protein vücudun insülin direncini artırır, kilo vermeye yardımcı olur. Ceviz, en iyi omega-3 yağ asit kaynağından biridir. Badem ise kemik şekillenmesinde ekstra fayda sağlar.
Somon: Newcastle Üniversitesi'nde düzenlenen araştırmada, somon balığında bulunan omega-3 yağ asitlerinin yağ kütlesini azalttığı belirtildi. Diğer araştırmalar da, omega-3 yağ asitlerinin sizi tok tuttuğunu ve yağlı balık yedikten sonra 2 saat sonra daha tok hissettiğinizi gösteriyor. Haftada en az iki kez somon, uskumru, konserve ton balığı veya 'eğer bulabilirseniz' kuzey denizlerinde yaşayan Ringa balığı gibi diğer yağlı balıklardan tüketin.
Elma, Armut, dolmalık biber: Bu gıdaların içerdiği ve bitkisel gıdalarda bulunan doğal kimyasal olan flavonoidlerin yağ yakma etkisi bulunuyor. American Journal of Clinical Nutrition isimli dergide yayınlanan araştırmaya göre, çok flavonoid tüketen kadınların vücut kütle indeksleri önemli ölçüde düşüyor. Hayvanlar üzerinde yapılan deneylerde de flavonoidlerin kalori tüketimini artırdığı, vücuttaki yağ yakışını hızlandırdığı bulundu.
Keten tohumu: İçerdiği lignan sayesinde keten tohumu, menopoz sonrası kadınlarda daha az vücut yağı ve vücut kütle indeksi sağlıyor. Her gün kahvaltılık tahılınıza, yoğurdunuza ya da salata sosunuza bir yemek kaşığı keten tohumu ekleyebilirsiniz.
Sirke: Araştırmacılar, sirkenin vücudun yağları parçalamasına yardımcı enzim üreten genleri harekete geçirdiğini söylüyorlar. Sütle ya da sodayla seyreltebileceğiniz yaklaşık bir yemek kaşığı sirkeyi her gün için.

(zaman gazetesi alıntıdır.)

[h=1]Yağ Yakan Besinler[/h]Biber: İçindeki kapsaisin maddesi vücudun savunma mekanizmasını devreye sokar. Endorfin hormonu salgılıyor, bu da mutluluk hissi uyandırıyor.
Kepekli tahıllar: Müthiş bir lif kaynağı olduğu için; orta düzeyde insülin tutarak iştahı bastırır, vücudun yağ depolamasını engeller.
Yeşil çay: İçerdiği epigallocatechin (KMPS), beyin ve sinir sistemi için güçlü bir uyarıcıdır ve daha fazla kalori yakmaya yardımcı olur. Siyah çaydan 10 kat daha fazla KMPS içerir.
Kırmızı çay: Zayıflamak isteyenler için yeşil çaydan sonra ikinci sırada.
Ananas: Sindirimi kolaylaştırır. Tercihen taze ve ince kıyılmış olarak yiyin.
Bakliyat: Yorgunluğa karşı mücadele edenler için mükemmel yiyeceklerdir. Bitkisel proteinbakımından zengindir. Pişirmeden bir gece önce ıslatın.
Ton balığı: İçerdiği Omega-3, “açlık hormonu” veya leptin seviyesinin azaltılmasına yardımcı olur.
Tavuk: Sindirilirken tüm diğer yağsız etlerden çok daha fazla kalori harcatır.
Tarçın: İçerdiği şeker tatlılara isteği azaltır. Sindirime yardımcıdır.
Kahve: Kafein kalp atışınızı hızlandırır ve daha fazla kalori yakmanıza yardımcı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fit bir görünüme kavuşmak için siz de bu yağ yakan içecekler ile zayıflayabilirsiniz…
Buzlu Su
Suyun ne kadar önemli bir içecek olduğundan bahsetmek yersiz olur sanırım. Su, metabolizmayı hızlandıran, bu sayede kilo vermenizi sağlayan en iyi içeceklerden biridir. özellikle uzmanların da önerdiği üzere günde 2 buçuk litre su içmek zayıflamanıza büyük katkıda bulunacaktır. Fakat yağ yakici içecekler arasında olan buzlu su, normal sudan daha çok kalori yakacaktır. Örneğin günde 8 ya da 10 bardak soğuk su içerseniz ekstra 250 – 500 kalori yakabilme şansınız var.

Yağsız Süt
Yağsız süt de yağ yakmanızı kolaylaştıracak en iyi içeceklerden biridir. Çünkü sütün içerisinde bol bol kalsiyum vardır. Kalsiyum yağların baş düşmanı olduğu için günlük en fazla 3 bardak yağsız sütü rahatlıkla içebilirsiniz. Şunu da unutmayın spor yapmadan önce içilen yağsız süt, ekstra 50 kalori yakmanızı sağlayacaktır.
Yeşil Çay
Yağ yakan çaylar arasında yer alan yeşil çay, zayıflamanıza katkıda bulunacaktır. Her gün içeceğiniz 3-5 bardak şekersiz ve tatlandırıcısız yeşil çay ile yağlarınızı yaklaşık yüzde 40 oranında yakabilirsiniz. Belki de yağ yakan bitki çayları arasında en iyilerden biri olan yeşil çay, kısa zamanda kilo vermenize olanak sağlayacaktır.
Sebze Suyu
Özellikle yemeklerden önce içilen sebze suyu, yemek sırasında yediğiniz yemeklerin kalorisinden 135 kalori yakmanızı sağlayacak en önemli içeceklerdendir. Çünkü sebze suyu, bir zar rolüne bürünür ve midenizi yağ yapan yiyeceklere karşı korur.
Peyniraltı suyu
Yağ yakan kilo verdiren içecekler arasında yerini alan peynir ve yoğurt suları, açlık ve iştah güdülerini tetikleyen hormonları devre dışı bırakmaktadır. Bu şekilde gün boyu tok hissetmenize olanak sağlar.
Hindistan Cevizi Suyu
İçerisinde yapay tatlandırıcı içermeyen Hindistan cevizi, çok sağlıklı ve faydalıdır. Diğer meyvelere oranla daha sağlıklı olan bu meyvenin suyu, aynı zamanda yağların yakılmasına da yardımcı olmaktadır. Daha kısa zamanda kilo vermek istiyorsanız ya da fit bir görünüme sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken şey bu içeceklere hayatınızda yer vermek. Hem yağlarınızı yakmaya yardımcı olan hem de size enerji veren yağ yakan içecekler, zayıflamanızı sağlayacak en doğal ürünlerdir.

Sofralarımıza sıklıkla misafir olan lahana, çorbası, turşusu, sarması ile damağımızda değişik lezzetler bırakır. Diyet listelerinin de vazgeçilmezi olan lahananın nasıl kilo vermeye yardımcı olduğunu biliyor musunuz?

Lahananın içeriğinde çeşitli vitaminler bulunur. Bu yüzden hastalıklara karşı koruyucudur. Kalorisi çok düşük olduğundan, kilo vermek isteyenlerin

vazgeçilmez yiyeceklerinden birsidir. Beyaz lahana, vücuttaki tuz dengesini değiştirmeden, suyun atılmasına yardımcı olur. Bu yüzden kısa sürede kilo

verdirir. Antioksidan özelliğinden dolayı, suyla birlikte vücuttaki toksinleri de dışarı atar. İçinde B,C, E vitamini ve potasyum bulunur.

Faydaları:

Lahana, pek çok kanser türünü önlemek için önemli bir yardımcıdır.

Selülite karşı tedavi edici özelliği vardır.

Kansızlığa iyi gelir ve kanı temizler.

Gençlerde sıkça görülen ergenlik sivilcelerine iyi gelir, ayrıca cildi güzelleştirir.

Bağırsakları çalıştırır ve tembelleşmesini önler.

Romatizmal hastalıklara iyi gelir.

Erkekler için cinsel gücü arttırıcı etkisi vardır.

Yeşil sebzelerde bulunan U vitaminini ihtiva eder. Bu sayede mide ve bağırsakların düzenli çalışmasına olanak tanır. Ancak, bağırsakların düzgün

çalışmasına yardımcı olabilmesi için, çiğ tüketilmelidir.

Antibiyotik kullananlarda oluşan bağırsak düzensizliklerinde, yine lahana iyileştirici özelliğe sahiptir.

Soğuk algınlığı, nezle ve grip gibi, kış aylarının yaygın hastalıklarıyla mücadelede başyardımcıdır.

100 gram çiğ lahanada, 4,6 gram karbonhidrat, 25 kalori, 1,3 gram protein, 0,2 gram yağ, 100 miligram A vitamini, 47 miligram C vitamini, 20

miligram magnezyum, 0, miligram demir bulunmaktadır.

ben squat yapmıyorum,bölgesele de dün başladım daha. alt karın ve bacak iç-dış onlara çalışıyorum ben 2. günüm bitti, diz içlerim ağrıyo herhalde yanlışlık var, aslında dediğin gibi yapıyorum nefesler aynen, diz içlerim ağrıyo, bi harekette onlar zorlandı, bi tek o... :44: bu bacak hareketlerinde de zorlanmamıştım zaten, kolay geldi hatta onlar bana. neyse bakalım 2 hafta deniycem,sonra kedi zorlaştırır belki benimkileri :)

Kızlar bugün çok kaçırdım .

Sabah kahvaltı yapmadım ama kekle başladım

Öğlen kocccaaa bir tabak makarna keyçaplı mayonezli,

Akşam hafif olsun peynirli domatesli özel spesyelim tost yaptım

biraz öncde yeni aldığım peyniri çoook beğenince peynir tahıllı eppeekk yedim

Hiiiçte uyarmaysınızzz benii

kııızzz deme öyle alla sen uzaktan görüyon uzaktannn keşke burda bacı olsakta evime gelseniz kahve içersen soyunsak
Ay keşke buralarda yakın olsak ya

uzaktan benimki nasıl görünüyo biliyon mu sen
ah yakın olsak,hep beraber her gün birimizin evinde toplanıp spor yapsak kaçakları da belirleriz hem,kimse kaçamaz :)
ben muğladayım, buralarda yaşayan avr mıdır acep :44:

stillex,
inşallah canım ya, yürüyüş yaptım ben sıkı şekilde,5 kilo verdim, şimödi kilo fena değil, pantolonlarım oluyo da sıkıyo, etleri toplamam lazım, o zaman kilom kalsa da olur,sıkılaştıktan sonra ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…