Canım çekti demesen iyi idiHani 9 dan sonra yemekten bahsetmiyorduk
uzaktan benimki nasıl görünüyo biliyon mu sen
ah yakın olsak,hep beraber her gün birimizin evinde toplanıp spor yapsakkaçakları da belirleriz hem,kimse kaçamaz :)
ben muğladayım, buralarda yaşayan avr mıdır acep :44:
stillex,
inşallah canım ya, yürüyüş yaptım ben sıkı şekilde,5 kilo verdim, şimödi kilo fena değil, pantolonlarım oluyo da sıkıyo, etleri toplamam lazım, o zaman kilom kalsa da olur,sıkılaştıktan sonra ne olursa olsun
Saat 7den sonra yasak
Yemicem yaDövün beniiiiii
Ya faceb*** bir tane oyun var pet rescue saga diye allahım nasıl sardım ya 28 leveldeyim geçemedim
Kızlar bugün çok kaçırdım .
Sabah kahvaltı yapmadım ama kekle başladım
Öğlen kocccaaa bir tabak makarna keyçaplı mayonezli,
Akşam hafif olsun peynirli domatesli özel spesyelimtost yaptım
biraz öncde yeni aldığım peyniri çoook beğenince peynir tahıllı eppeekk yedim
Hiiiçte uyarmaysınızzz benii
Birde hala çikolata yesemmi diye düşünüyorum
hahahahahaSaati şaşırmışımNeyse börtüden böcekten bahsedelim daha sağlıklı
Onu candy cugrh saganın zorlamasıyla oynamıştım.Ama hayvancıkları kurtarmak çok zevkli
Gramdeğil yağların gidiyor bak demedi deme 1 ay sonra bak baakalım en olcak şimdi içte içe yağlarını eritiyor.. Ona bakarsan kendimde zerre değişiklik görmüyorum selilütler hariç siz neler diyorsunuzGeç saate kalmış da olsa sporumu yapmadan uyumak istemedim.
Yoruldum baya ama bu göbek gram eksilmiyor
Hadi sende gell geyikteyizz :) madagaskardaaBir bakınayım dedim, hayırlı geceler herkesee.. (;
eeee daha 3 seviye videoları verrirdim size amakedii bu taebo beni haşat etti kız
eeee daha 3 seviye videoları verrirdim size ama
Yapmassanız en göbek nede totonuz gitmez diyimde yatım
Basla bebegiim basla herrseyin basi saglik:)
[video=dailymotion;xfgrjv]http://www.dailymotion.com/video/xfgrjv_mari-winsor-pilates-buns-thigh_sport#.UWRRTKI9MVI[/video]
Bunuda ben haftada 3 gün veya 2 gün yapıyorum 2gün mola sonra gene 2gün yapıyorum
Basen eritmede 1'e biiiiirrr