Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Ya faceb*** bir tane oyun var pet rescue saga diye allahım nasıl sardım ya 28 leveldeyim geçemedim

Sporla sımsıkı olur onlar

yaptım sporumu geldiiiim :122::122:
anaaaam yanıyo bacaklarım
bölgesellere alışmış vücudum çok zorlamadı ama bu yeni squats öldürüyo beniii.

Birde hala çikolata yesemmi diye düşünüyorum

ohh afiyet olsun kedim
ama o çikolatayı yemezsin umarım

valla bir capuccino iceyim dedim.yanlislikla seker attim.baktim cok tatli gelmis.icemedim valla.bugün dikkat edicem deyince insanin daha fazl a yiyesi geliyor.aa altidan sonra dikkat etmeye calsiyorum yinede..

Geç saate kalmış da olsa sporumu yapmadan uyumak istemedim.
Yoruldum baya ama bu göbek gram eksilmiyor

Geç saate kalmış da olsa sporumu yapmadan uyumak istemedim.
Yoruldum baya ama bu göbek gram eksilmiyor
Gramdeğil yağların gidiyor bak demedi deme 1 ay sonra bak baakalım en olcak şimdi içte içe yağlarını eritiyor.. Ona bakarsan kendimde zerre değişiklik görmüyorum selilütler hariç siz neler diyorsunuz

ben 3 gündür squat yapıorum yarın dinlenme günüm:) inş doğru yapıyorumdur hareketi çünkü doğru yapılmazsa verim alınamıyormuş bende zayıflarken sıkılaşma programındayım kızlar sizce 2 ayda bişiler olurmu :)

ayyyy bebeğimm yaaa çok teşekkür ederim ben bu videoyu izlemiştim ilk başlarda sonra unuttum videoyu bulamamıştım uzun zaman aramıştım çooooooooooookkk öptüm şekerim

:122:Günaydın Kızlaaarr 8.30 da kalktım birazda kahvaltı yapacağım sonra evi toparlayıp spor'umu yapacağım :122:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…