- 21 Nisan 2011
- 556
- 16
Dolgunluğunu götürmesi söz konusu dğil küçültür elbette yağları giidiyor.. Ama squats bomble yaparnasıl yani squats poponn dolgunluğunu mu götürüyor ?bende yapıyorum 100 tane her spor yaptığımda.
nasıl yani squats poponn dolgunluğunu mu götürüyor ?bende yapıyorum 100 tane her spor yaptığımda.
Ama ben de söz konusu oldu :) dolgunluğun gitmesi zaten küçülmesinden kaynaklandı ama dediğim gibi benim basenlerim gitmeliymiş. Yani squat benim hareketim değilmişDolgunluğunu götürmesi söz konusu dğil küçültür elbette yağları giidiyor.. Ama squats bomble yapar
chentig cnm özelden mesaj attım gelmedimi olumlamayla ilgili burda yakaladım seni ben yaptım cnm haberin olsun.kızlar ne var ne yok... bugün yeni programımın ilk günüydü. bölgeselciyim ben. sizlere sorularım var;
1-basenlerim var ve toto da büyük. 100 e yakın ölçüm. squats yapmıyorum korkumdan. hani o koskoca halini kaldırıp da mlletin gözüne sokmak istemiyorum. ne yapabilirim buradaki hareketler hariç?
2-ilk videodaki son hareket var ya yere oturup kalkmaca. ben kalkarken dizlerimle ittiriyorum vücudumu resmen ve çok yük biniyor. acaba dizlerde problem oluşur mu? annem menisküs ameliyatı olmuştu. hani şu dizde yırtılma. o yüzden korktumhareketi yaparken.
3-karın hareketinin en sonuncusunu hani kürek çekme gibi olan yapabilen bir babayiğit var mıvarsa kim hemen paylaşsın sırrını. 3 tane yapamadım yahu...
4-o dumbellarla yapılan 8 hareketi de 25*3=75 kere yapmak zorunda mıyız? ne katkısı var.. benim kollarımı sızlatmaktan başka bir artısı olmadı bana... eğer çok zorlayacaksa hareketlerin sayısını indireyim. (not:ben 25 kereyı yaparken su sekil yaptım: her bir asker adımını hani sol sağ sol sağ yapıyoruz ya, 1 saydım.. yani sol sağ 1 sol sağ 2 sol sağ 3... )
kediiiiiiiiii annem nettin sen ölüyorum yetiiiişşşşşşşşş
Sen sadece squats mı yapıyorsun benim bölgesel için verdiğim 1.videom müthiş popo kaldırıyor.. Bakın DİETLE SQUATS YAPARSANIZ KÜÇÜLÜR KÜÇÜNKÜ VUCUDNUZA PROTEYİN GİRMESSEN HER YERİNİZİN KÇÜLÜR. AMA HEM DÜZENLİ SAĞLIKLI YİYİP HEMNDE SPOR YAPARSANIZ HERYERİNİZDOLGUNLUĞUNU KORUR.GÖRENLER GÖRDÜ BENİM POPOM KÜÇÜK MÜ ?Ama ben de söz konusu oldu :) dolgunluğun gitmesi zaten küçülmesinden kaynaklandı ama dediğim gibi benim basenlerim gitmeliymiş. Yani squat benim hareketim değilmiş
terbiyesizgünayyddiiinnn kizlaaaarr
dün cok komik bir sey oldu, benim salonun yarisi spor aletleriyle dolu, plates topuydu iste onun minderiydi kol aletleri vs vs duruyorlar öyle... dün de iste tv kontrolu icin geldiler, bina sisteminde sorun varmis kanallar cekmiyor, görevli onu kontrol etmeye gelmis, salona girdi anlatti ne oldugunu, sonra döndü aletlere bakti, sonra bana bakti güldü cooooookkkk siniiiiirrrrr oldum
valla bravo, eşinin tepkisi çok güzel ama, kararlılıkla sürdürdün ve başardın demek,darısı bize :)))Yan yaglarim gitti kalcalarim ve karnim azaldi.Spprda terleyerek kilo veriliyor bence. Terlemek lazim
kızlar ne var ne yok... bugün yeni programımın ilk günüydü. bölgeselciyim ben. sizlere sorularım var;
2-ilk videodaki son hareket var ya yere oturup kalkmaca. ben kalkarken dizlerimle ittiriyorum vücudumu resmen ve çok yük biniyor. acaba dizlerde problem oluşur mu? annem menisküs ameliyatı olmuştu. hani şu dizde yırtılma. o yüzden korktumhareketi yaparken.
3-karın hareketinin en sonuncusunu hani kürek çekme gibi olan yapabilen bir babayiğit var mıvarsa kim hemen paylaşsın sırrını. 3 tane yapamadım yahu...
kediiiiiiiiii annem nettin sen ölüyorum yetiiiişşşşşşşşş
1-basenlerim var ve toto da büyük. 100 e yakın ölçüm. squats yapmıyorum korkumdan. hani o koskoca halini kaldırıp da mlletin gözüne sokmak istemiyorum. ne yapabilirim buradaki hareketler hariç?
4-o dumbellarla yapılan 8 hareketi de 25*3=75 kere yapmak zorunda mıyız? ne katkısı var.. benim kollarımı sızlatmaktan başka bir artısı olmadı bana... eğer çok zorlayacaksa hareketlerin sayısını indireyim. (not:ben 25 kereyı yaparken su sekil yaptım: her bir asker adımını hani sol sağ sol sağ yapıyoruz ya, 1 saydım.. yani sol sağ 1 sol sağ 2 sol sağ 3... )
terbiyesiz
valla bravo, eşinin tepkisi çok güzel ama, kararlılıkla sürdürdün ve başardın demek,darısı bize :)))
yeni mi başladın sen de ? benim 3. günüm daha,ilk başladım
2. sorudaki oturup kalkmaca dediğin dizini büküp ileri adım atıyosun o mu ? anam o hareket benim kalçamı değil dizlerimi çalıştırı,bi de öyle hızlı yapıyo ki ben kalkana dek two diyo adam
kürek çekmeceyi ben 5 defa yapıyorum,vücut ısınıy ya o zaman, ona rağmen 5 yanibenim yapamadıklarım da şınav pozisyonundaki ve tersindeki hareketler, 3 yapıyorum kıvrana kıvrana ...
anaaaam her yerim kopuyo bugün, ne oturabilyorum ne kalkabiliyorum,bu ne ya, naptın bana kız kediii :84::84::84:
Sen sadece squats mı yapıyorsun benim bölgesel için verdiğim 1.videom müthiş popo kaldırıyor.. Bakın DİETLE SQUATS YAPARSANIZ KÜÇÜLÜR KÜÇÜNKÜ VUCUDNUZA PROTEYİN GİRMESSEN HER YERİNİZİN KÇÜLÜR. AMA HEM DÜZENLİ SAĞLIKLI YİYİP HEMNDE SPOR YAPARSANIZ HERYERİNİZDOLGUNLUĞUNU KORUR.GÖRENLER GÖRDÜ BENİM POPOM KÜÇÜK MÜ ?
YANİ .. Kİ 1 SNEDİR DÜZENLİ DÜZENSİZ SPOR YAPIYORUM 5 SENELİK SPOR GEÇMİŞİM VAR. AMA HİÇ BİRGÜN AÇ KALMADIM.
Süpermiş benim sevgilimde futbolcuymuş bi araBen sizin fotograflarinizi gormedim malesef.Ben de lisansli tekvandocuydum bu yuzden spor hakkinda bir seyler biliyorum. Gaza gelmek ve getirmek icin buradayim :) Tekvandoyu biraktiktan sonra cok yemege basladim midem buyudu. Benim krizlerim de aclik degil de makarna krizi diyelim tok olsam da yemek isterim. Evet popomun dolgunlugunun gitmesi soylediginiz nedenlerdendi. Artik ben de saglikli beslenmeye basladim o kilolari verdikten sonra. Tekrar tekvandoya baslayamam tabi ama o kondusyonu yakalayabilirim umarim. Sagolsun esim benden bilgili spor konusunda kendi ulkesinde futbolcuydu binevi spor hocam he he
Süpermiş benim sevgilimde futbolcuymuş bi ara
haha
:- :122: Tekvandocusuycan zaten güzel kondisyonlu vuucudun vardıri lakalarsın eminim.
Süpermiş benim sevgilimde futbolcuymuş bi ara
haha
:- :122: Tekvandocusuycan zaten güzel kondisyonlu vuucudun vardıri lakalarsın eminim.
hı yapıyorum ben gene de o hareketi, nefes konusunda haklısın , bazen unutuveriyorum nefesimi tutmuş yapmışım:-- O ilk dediğin hareeti yapmaya bilirsiniz bende yapmıyorum
Kendini zorlama yapabildiklerini yap zamanlar yapıcaksınız.<
BAKIN NEFES ALIP VERMEYİ UNUTMAYIN DAHA KOLAY YAPTIĞINIZI GÖRÜCEKSİNİZ
BURUNDAN ALIYORUZ AĞIZDAN VERİYORUZ
ay yok o eski halimden eser kalmadi :) ama umarim yakalarim. Esimle spor salonuna yazilacagiz ensemde olacak surekli yaa :) biraz yaglandi diye kafayi yiycek neredeyse. Kendisi brezilyali he he. Neyse gorusuruz simdilik
süpermiş benim sevgilimde futbolcuymuş bi ara :d
haha :d
kızlar çok geç oldu ama başlıyorum artık bende.sizleri bu şekilde senkronize ve motive görmek çok fazla katkı sağladı :) we can do it babyyyyy :)