Canım merhaba ben sana bir kaç sayfa önce pump it up diye videolar paylaştım, onlarla başlamanı tavsiye ederim çünkü vucudunu ısındırır 2 hafta sonrada sert sıkılaşma programı ayarlayalım sanada nedersin ? çünkü spor geçmisşin yoksa ekle ve kas sıkıntısı yaşarsın hemen sert başlarsan herzman diyorum yaz gelyor diye değil herzaman fit ve sağlıklı olucaz sağlıklı spor yapıcaz
herkese günaydıııın
bugün hastayım çok kötü grip olmuşum
ama yine de kalktım (2 set de olsa) sporumu yaptım :122:
hadi bakalım yapın gelin sizde kedi + vercek hepimize
başladık bilegünaydın herkese=) şimdi okula gitmem gerekiyor akşam üstü yapıcam sporumu başlıyoruz değil mibu arada ben bacaklarımı inceltmek istiyorum kas yapmak değil bi sorun olur mu:26:
geçmiş olsun
MERHABA TATALIM HOŞGELDİN, TAMAM YARDIMCI OLALIM SEN BİRAZ KİLONDAN BOYUNDAN DAHA ÖNCE SPOR YAPTINMI ÖZELLİKLE ŞU 1 AYDIR.?Kızlar banada yardım edin nolurrrrrr
ben göbek eritme ve üst bacak inceleme hareketleri en iyi nasıl yapım ve kaç defa felan.
Hatta bu 30 gun programına bendemi katılsam. Katılmak icin ne yapmam lazım
CANIM BEN SENİ SADECE BÖLGESELE KAYDETMİŞİM SQUATSADA KAYIT EDİYORUM HEMEN HAYIR AĞIR GELMEZ NEFES ALMAYI UNUTMAYIN GREEKİRSE YAVAŞ YAVAŞ YAPIN.ben hem squats , hem de normal verdiğin egzersizleri yapıcam kedicim, ağır gelir mi sence , yapmamda bi sakınca var mı
CANIM HOŞGELDİN , canım kilondan boyundan bahset braz daha çnce spor yaptınmı?beni de alın aranızaaaa basen eritmem lazım
nası yapcaz kaç saat yapcaz
canım ısınmadan yaptın muhtemelen , birde gece dediğin saat kaçta? saat 7 ennnnn geç 8den sonra önermiyorum egzersleri uykunuzda ağrı yapar.. ısınmadan yaparsanız etleriniz tutulur. bacaklarını omuzunun hizanında aç oturur gibi çömel , yani oturaklı tuvalete oturur gibi alaturkaya oturur giibi değil. sonra poponu sıkarak kalk.. ilklerde zorlanacaksınız. ama 2 hafta sonra biraz daha fazla isticeksiniz.ben SqUATS programındanım canım ben dün yani pazar gecesi yaptım ya diz kapaklarım cok acıdı hatta bi müddet denge sıkıntısı yasadım acaba yanlış mı yaptım sendede olmusmuydu .yanlış bölgemi çalıştırdım acaba((
günaydın tatlımmmGünaydinnnnn
evet var tatlım senide hemen kayıt ediyorum..sana zayıflama sıkılaşma dedik değil mi?Çok teşekkür ederim canım. Bugün hemen başlıycam.Dediğin gibi daha sonrasında sert sıkılaşma programına gireriz. Benim için de listede yer var mı? :)
hoş geldin tatalım tabikide burdanda sonrmak istediğin birşey olursa cevaplarımslm kızlar ben bi ünide rejim yaparken eliptik bisiklet kullanmıştımbaşkada spor yapmadım hiçhep zayıftım taki ewlelene kadar...bi kaç ay önce fitnıs yaptım nette bi ste war ordan takip ettim gerçektek çok etkiliii hareketler... ilk başlayan için hafifletilmiş bi program wardı yawaş yawaş yükseliyodu ama tabi ben yapabilirim diyerek yüksekten başladım yaptımda ama 1 hafta vicudumdaki bütün kaslarım döküldü ama kesinlikle acayip etkili hareketler....
şimdi tekrar başlıcam ama daha çok eliptik kullanıcam (ewimde war) sadece kalca ve göbek hareketleri yapcam bisiklete ek olarak... sağlıklı ve kalıcı kilo vermek gerekkk :)
takipteyim topiği :) örnekleri gördükçe insan iştahlanıyo zayıflamak için:)
evet kuzucuklar bügün kimin ne programı varsa söylesin , diğer gunlere programı olandan gununde belirtsin.. nasıl yaptınızmı zorlandınızmı kaçta kaladınız , veya çok mu kolaydı :=) kuzucugumm çok geçmiş olsun dikkat et kendine tam hastalık havası..herkese günaydıııın
bugün hastayım çok kötü grip olmuşum
ama yine de kalktım (2 set de olsa) sporumu yaptım :122:
hadi bakalım yapın gelin sizde kedi + vercek hepimize
tatlım , insan neden kas yapı incelir, çünkü yağları eriri ince uzun kaslara dönüşür.:13: ​günaydın herkese=) şimdi okula gitmem gerekiyor akşam üstü yapıcam sporumu başlıyoruz değil mibu arada ben bacaklarımı inceltmek istiyorum kas yapmak değil bi sorun olur mu:26:
evet kuzucuklar bügün kimin ne programı varsa söylesin , diğer gunlere programı olandan gununde belirtsin.. nasıl yaptınızmı zorlandınızmı kaçta kaladınız , veya çok mu kolaydı :=) kuzucugumm çok geçmiş olsun dikkat et kendine tam hastalık havası..
kuzucugum bende şöyle düşündüm bence 2-3 gun ara ver hastalıgın geçsint baştan devam etsağol canım iyileşcem yarına
ben takip ettiğim programda orta seviye 3 set yapıyorum normalde bugün fazla yorulmamak için ilk seviyeden 2 set yaptım, hergün yapıyorum aslında ama belki iki gün yap bir gün ara gidebilirim iyileşene kadar, bugünki çalışma beni zorlamadı zaten ben de bilerek böyle yaptım kedicim
kuzucugum bende şöyle düşündüm bence 2-3 gun ara ver hastalıgın geçsint baştan devam et
ay kuzucugummmm ben seni unuttum vallahai karıştı kafam ya kuzucugum ben seni squats ve zayıflayıp sıkılaşma programına yazıyorum 2 hafata sonra başka hreketleride vericem herkes'ekizlar bana ne önerirsiniz??? ben diyet yapiyorum, amacim kilo vermek, verirken de sarkmamak tabiki, zaten daha önceki verdigim kilolardan dolayi biraz sarkmisligim varplates mi en uygunu benim icin yoksa squats mi??? bana da bi öneri de bulunun yaaa lütfen
ay kuzucugummmm ben seni unuttum vallahai karıştı kafam ya kuzucugum ben seni squats ve zayıflayıp sıkılaşma programına yazıyorum 2 hafata sonra başka hreketleride vericem herkes'e
bende regl olcam birkaç güne bende regl ken yapmam dinelnirim. Bence sende zorlama hastalıgın ağırlaşmasın ben sen teşfik ederim..şimdi herkes başlamışken bırakmak istemiyorum canım yaa :26: Bi kaç gün sonra da regl olurum kopar gider iyice
Olmadı bi sete düşürürüm bugün denedim kendimi çok yormadı hani ama baktım yapamıyorum tabi ara veririm. :26:
CANIM İLK SAYFADA İLK YAZIMDA AÇIKLADIM HERŞEYİ http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...arin-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim.htmlsizin program olusturdugunuzda ben burda degildim sekerim unutman gayet normaltamam yaz ama bu programlari hangi sayfada paylastin canim?? hareketleri acaba ilk sayfaya mi toplasak herkes daha rahat bulsun diye??? ben simdi cikip bi saat yürüyüp ordan ise gitcem, hareketleri de aksama yaparim artik :44::44::44:
bende regl olcam birkaç güne bende regl ken yapmam dinelnirim. Bence sende zorlama hastalıgın ağırlaşmasın ben sen teşfik ederim..
CANIM İLK SAYFADA İLK YAZIMDA AÇIKLADIM HERŞEYİ http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...arin-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim.html
OKUYABİLİRSİN ORDA YAZIYOR HAEREKTLER NERDE FELAN
sizin program olusturdugunuzda ben burda degildim sekerim unutman gayet normalTamam yaz ama bu programlari hangi sayfada paylastin canim?? Hareketleri acaba ilk sayfaya mi toplasak herkes daha rahat bulsun diye??? Ben simdi cikip bi saat yürüyüp ordan ise gitcem, hareketleri de aksama yaparim artik :44::44::44:
evet tatlım orda zaten başında yazıyor zayıflarken sıkılama progmramı diye, orda 3tane video verdim onları yapıcaksın birde squats programına dahil ettim onuda.tamam canim baktim az önce, ben de 25. Sayfadaki videoya bakiyordum zayiflama programina dahil olanlar bunu yapiyor galiba..
evet tatlım orda zaten başında yazıyor zayıflarken sıkılama progmramı diye, orda 3tane video verdim onları yapıcaksın birde squats programına dahil ettim onuda.
hayır ben size orda 3tane video verdim 1 tane video 2tane link siz sadee ce onları yapıcaksınız, tane değil benim yazdıklarıma baksayfa 25 teanladim canim, cok cok cok tesekkür ediyorumVideolarin devamina baktim da sonuncusu 5 dk olmak üzere toplam da 8 video var Ama biz ilk ücünü ve bir de soguma hareketlerini yapip bitiriyoruz galiba :44: Yanlissam düzeltin beni.. Benim zayiflama ve sıkılasma yoldaslarim nerde yaaa,tüh ise de gitmem lazim, insallah aksama bulurum onlari Hadi hepinize kola ygelsin kizlar, güzele güzel sıkılasın