kızlar cahil cahil düşünmeyin ben 3sene yüzmeye 2 fitnes yaptım 1sene ara verdim paso evde hom hom yedim bırakında olsun..
spordan asla çatlak olmaz.
verdiğim hareketler kaslandırma üzerine benim popom birtürlü erimedi küçülmedi.. kaslanıyo
kızlarr kafanızda birşeyler uydurmayın. Spor disiplin ister 10 saniye felan solulanmak yok nekadar yanarsanız nekdar acırsa okadar yağ yanıyor..kızlar squats'da mola verip vermeme konusunda bir şey söylemek istiyorum.bir arkadaş 10 dk ara demiş, o kadar uzun süre ara verirsen aradan sonra yaptıkların bir işe yaramaz bence.vücut tempoyu düşürmeden ara vermek gerekir.atıyorum 15 tane yaptın, bi 20 saniye falan kalk bacaklarını salla soluklan sonra tekrar başla. :) ama bu verilen arada hareketsiz kalırsan bir işe yaramayabilir.belli bir nabız aralığında kalori yakımı sağlanıyor diye biliyorum.
aranızda en berbat durumda olan benim ...hayatımda spor yapmadım ve sigara da var bende.....
yarın çok merak ediyorum halimi
aranızda en berbat durumda olan benim ...hayatımda spor yapmadım ve sigara da var bende.....
bende sigara içiyordum, 1bucuk sene oldu bırakalı 4sene kullandım, bence istersen bırakırsın bıraktım 1tane kaçamk yapmadım ogun bugundur sürmedim en fazla nargilem var yakarım ayda yılda bir rakıyla ohharanızda en berbat durumda olan benim ...hayatımda spor yapmadım ve sigara da var bende.....
bende sigara içiyordum, 1bucuk sene oldu bırakalı 4sene kullandım, bence istersen bırakırsın bıraktım 1tane kaçamk yapmadım ogun bugundur sürmedim en fazla nargilem var yakarım ayda yılda bir rakıyla ohh
​Bencede .. kendine yzık ediyorsun.kaç kere denemedim ki...ama artık zamanı geldi....
bi şekilde olmalı artık.....:44:
Eki Görüntüle 651481
Eki Görüntüle 651482
Hahahahahaa spor herkeste her yaşata
Eki Görüntüle 651483
Plates kaslarınızın uzun şekillenmesine sebeb olur ve süzgün bir fiziğe kavuşmanızı sağlar..
Eki Görüntüle 651484
Squats Çok önemli ve etkili bir hareket ..
Eki Görüntüle 651485
Adam yarışmalara bile katılmışş...
Eki Görüntüle 651486
bu değişimi çokk begeniyorum..
Eki Görüntüle 651487
ben varımbir ay boyunca bozmadan hemde
görüşürüz tatlımmiyi geceler kızlar
yarın için herkese azim diliyorum, görüşürüz.
daha yeni başlıycaz ama değiyor çok değişim fark ettim ebn hemde 3-4 ayda..Nasil gidiyor degiyormu, bende cocuklardan firsat bulursam baslayacagim