evet görmedim tatlım şimdi gördüm senide ekledim squats ve bölgesel programına sayfa 25ten bakabilirsin hareketlere
kuzucugum squatsı nekadar yazıyorsa ogun okadar yapıcaksınız yani şöyle yapayım
: mesela ssenin squats programına kayıtlısın hemde bölgesel programa demi
Ve sein spor gunlerin pazartesi salı çarşamba
pazartesi bölgesel programında ki hareletlerini yaptın 1dakika diinlen sonra gene aynı hareketleri yaptın 1dakika dinlendin birdaha ayn hareketlerini yaptın 3part oldumu bitti BÖLGESEL PROGRAMIN
30GÜN SQUATS PROGRAMINDAKİ BELİRTİLEN SAYIDA SQUATS HAREKETİNİ YAPIYORSUN. BİTİYOR GİDİP DUUŞUNU ALIYORSUN. YANİ SQUATSIN OGUN BAŞKA TEKRAR YOK BUGUN 30 TANE YAZIYOR PROGRAMDA YAPTIN BİTTİ YARIN 40 YAZIYOR YAPTIN BİTTİ
Teşekkürleer.. Çok şey istiyor olacağım ben de ama sadece bölgesel olsa olmaz mı? Squats popo büyütüyor filan denilmişti büyümesinler daha fazla
büyütür mü canım biz sıkılaştırmak için yapacağız işte. :) büyütmüyor ama dikleştirdiği için büyümüş gibi gelmiştir söyleyenlere. :)
nasıl yani resimmi resimse kopyala de burayada yapıştır de yazıysa bilemiyorum:26:
hayır olanı kaslandırıyor tabikide istemessen çıkartırım heemnTeşekkürleer.. Çok şey istiyor olacağım ben de ama sadece bölgesel olsa olmaz mı? Squats popo büyütüyor filan denilmişti büyümesinler daha fazla
üzülme kuzucugumm istersen ssenide dahil edeyim inan birilerinle beraber oldgunu bilems insana hırs veriyor brde bnları yapaerken abur cubur ekmek yememk laızm yoksayedikleriniz eriri.Bende 1 aydir spor yapiyorum ama henuz hic incelme belirtisi olmadi.gerci asiri zorlamadan basladim.önce 20 dakika sonra 25 sonra 30 sonra 50 dakika oldu.ama insanin ümidi kalmiyor..ama ilk defa inat ettim.simdilik istikrarli gidiyoru ama yinede gram kilo bioe verememek bazen insani üzüyor.
büyütür mü canım biz sıkılaştırmak için yapacağız işte. :) büyütmüyor ama dikleştirdiği için büyümüş gibi gelmiştir söyleyenlere. :)
hahahahahahahahhaha hayır kızz ogun 50 squats mı yazıyor hepsini tek seferdehayır kedicik ben diyorum ki mesela 20 de kaydım ben ....
diğer 30 nu 10 dakka sonra yapılır mı?
dinimiz amin kuzuNe bileyim korktum birazcık
Otobüslambasının adımın karşısına yazdığı yoruma da çok güldümOlurum inşallah, hepimiz olalım
hayır olanı kaslandırıyor tabikide istemessen çıkartırım heemn
dinimiz amin kuzu
bende yarım bady gibi nikeninkızlar size sormayı unuttum spor sütyeni mi kullanıyorsunuz, ben kullanmıyorum sarkma filan yapar mı ki? :18:
kuzum 30dan başlıyor tek seferde 250ye kadar çıkıyor son gun 250 taneBilemedim ki şimdi benim gibi kararsıza zor bir soru buöyle 55-60 da tek sefer çokmuş.. Az az arada yapsam olma mı?
bende yarım bady gibi nikenin
bunun gibi var yani nike değil pazardan almıştım 5tlye .
ama sütyen kalıbı yok bildiğin kuplu yarım
ya kılzar bende size birşey sorucam benim göğüslerim çatlıcak gibi zaten kalçamın yanları bacak içim ve dizkapağı arkassında var ama çok göze batmıyor allahtan selilütüm yok ama göğüsüm çatlama ihtimali avrmı ya küçükler ya 75ler .. öffffffffffff
kuzum 30dan başlıyor tek seferde 250ye kadar çıkıyor son gun 250 tanesquatsı ara ara yaapbbilirisn tabi ama nekadar işe yarar
ya en fazla 2-3 kilo oynayıp dururum.. spordan zaten olmazalayım ben de o zaman yaa sarkar filan sinir olurum zaten küçülüyolar kilo verince
canım hiç duymadım göğüste çatlak, ama spor kaynaklı olmaz bence kilo alıp vermekten olur.
hyır kuzucugum spordan çatlak olmaz spor yaparsın çatlak olşumunu engeller, çatlakları yok dnecek kıvama getiri çünkü vucudu geriyor çatlaklar flu gibi durcak çoooooooooooooooğuuuuuuuu fitness karısında çatlak varYapayım inşallah canım ya gittiği yere kadarYapamazsam söylerim çıkartırsın olur mu?
Ben de çatlaktan çok korkuyorum, bacaklarımda var benim de, bu sporlar sonrası da olur mu? Yüklenicez, sıkıcaz ya ben de ondan tırsıyorum:18::18:
Yapayım inşallah canım ya gittiği yere kadarYapamazsam söylerim çıkartırsın olur mu?
Ben de çatlaktan çok korkuyorum, bacaklarımda var benim de, bu sporlar sonrası da olur mu? Yüklenicez, sıkıcaz ya ben de ondan tırsıyorum:18::18:
ya en fazla 2-3 kilo oynayıp dururum.. spordan zaten olmaz
hyır kuzucugum spordan çatlak olmaz spor yaparsın çatlak olşumunu engeller, çatlakları yok dnecek kıvama getiri çünkü vucudu geriyor çatlaklar flu gibi durcak çoooooooooooooooğuuuuuuuu fitness karısında çatlak var
bakın ilk gunden 50 -
ikinci gun 55
3gün 60 - sonra 1gun mola ...
yani 70-80-130-150n 180-200-150 son diye gidiyor. 1 ay da 7gun mola 23 gun hep squats.. Bunu bırakmak yok ! diğer ayda devam ederiz! iycene kaslanıp şekle girer..
kızlar cahil cahil düşünmeyin ben 3sene yüzmeye 2 fitnes yaptım 1sene ara verdim paso evde hom hom yedim bırakında olsun..ben de korktum şimdi :26: olur mu ki gerçekten?
bide ben belimi inceltcem derken göğüs ve popodan olmaktan bi daha da büyümemelerinden korkuyorum. :26: