- 4 Aralık 2012
- 14.266
- 10.145
anlatmak istersen dinlerimyok be kedicikk moralen berbat bir gündü bide...
zaten temizlik falan sırf o hırsla yaptım...sinirden...
ahhaha hoşgeldin tatlım sana ne lazım dı anlat kendini birazmeğer burası tam benlikmiş.Önceden çok iyiydim evdeyken şimdi bütün gün otur otur işyerinde popo kalmadı
ben de canım sıkkın oldumu temizliğe veririm kendimisen gene de sporunu yap onla da baya enerji atarsın daha gün bitmedi
ohhhhhhhhhhhh sağlık olsuunn bacıma bizde sahilde oturuyoruz sevgilimle ailemin evide burda sevgilimle kalıyorum ara arar şşşşşşşş kimse duymasınsahili , gidiş dönüş olmak üzere turladık ve sabahki sporun ardından yürüyüş daha da iyi geldi:13:
ama şu an tabanlarım ağrıyor resmen ilk gün diye heralde
canım hoş geldin aramıza, istersen senide programa kayıt eddelim ? sayfalara teker teker bakarsan birsürü video ve hareekt paylaştımMerhaba bende katılmak istiyorum
Geçen sene spora gittim yararını gördüm fakat bu sene üniversiteye hazırlandığım için salona gidemiyorum evde bir kaç şey yapmak istiyorum. Alkolü 1 ay boyunca aşırı tükettiğim için belden aşşağısı lömbür lömbür oldu ayıptır söylemesi
59.9 kilodan 55.6ya indim 1 ayda tekrardan göbek bölgemide erittim fakat genetik birazda popom ve üst bacağım biraz kalın ve memnun değilim. İç bacak hareketlerini yapmak istiyorum sayfadakileri kaydettim eğer elinizde başka yardımcılar varsa çok mutlu olurum
anlatmak istersen dinlerimbende siirlennce sevgilimle kavga edince hemen temziliğe başlarım
ahhaha hoşgeldin tatlım sana ne lazım dı anlat kendini biraz
ohhhhhhhhhhhh sağlık olsuunn bacıma bizde sahilde oturuyoruz sevgilimle ailemin evide burda sevgilimle kalıyorum ara arar şşşşşşşş kimse duymasın
bende her sabah akşam çıakrım koşarım yürürüm hele burda da bir hava var missss sıcacıkEki Görüntüle 654672 Eki Görüntüle 654673 buda manzaram :
canım hoş geldin aramıza, istersen senide programa kayıt eddelim ? sayfalara teker teker bakarsan birsürü video ve hareekt paylaştım
meğer burası tam benlikmiş.Önceden çok iyiydim evdeyken şimdi bütün gün otur otur işyerinde popo kalmadı
hahahahahahha doğru yapmışsınızdır ya omuz hizasında aç bacakalrını sandalyeye otururmuş gibi yap kalkaerken sık
kuzum allah bin kat güzellerini size versin inşallllaaah (amin)offf kediiiii o ne manzara öyleeee
darısı başıma yaa....aşka geldim
allahım en en güzellerini isteyen herkes 'e eversin tatlım evet izmir güzelyalıayyy kıskanmamak elde değilll süperrrr, güle güle otur
tamam şşşş kimse duymasın aramızda sır
izmirdesin galiba, ben de aydında okumuştum üniversitede, oraların havası çok güzel bayılıyorum yaa
kızlaaarr bana hemen gaz verin pislik yapın birşey yapın yanımda kek duruyor ve yeni yeemk yedim saat geç ve zor tutuyorum kendimi..... :18::18::18::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kızlaaarr bana hemen gaz verin pislik yapın birşey yapın yanımda kek duruyor ve yeni yeemk yedim saat geç ve zor tutuyorum kendimi..... :18::18::18::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ama şimdi çayla da iyi giderdi heeetamam tamam sakın yemeeeee kilolara sonnn, çıtı pıtı mankenleri düşünn onlar gibi olucaz
bişi olmaz, bir daha mı geleceksin dünyaya
bol bol ye
süpersiniz ya koptum koptummYe bacım yaaa, gözünde kalacağına midende kalsın nolcaakderdim ki... dur yapma böyle mi bitsin bu mücadele diyorum
süpersiniz ya koptum koptumm
aman bütün gün ev işi yaptım bil aç squatsmı yapayımda yemem heralde
hergece bir hamburger yersek karnımızı istediğimiz şekle sokamayız kuzumev işi yaptıysan enerjiye ihtiyacın var
ben gecenın bır yarısı hamburger sıparış verıyorum
bende platese başladım 2 gündür
reklamlardaki gibi, '' istediğin şeyi yiyemeyeceksen, sabahtan akşama kadar spor yapmanın ne anlamı var''