Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kızlar cahil cahil düşünmeyin ben 3sene yüzmeye 2 fitnes yaptım 1sene ara verdim paso evde hom hom yedim bırakında olsun..

spordan asla çatlak olmaz.

verdiğim hareketler kaslandırma üzerine benim popom birtürlü erimedi küçülmedi.. kaslanıyo
:KK34::KK34:

tamam o zaman, gaza geldim şimdi yarın sütyenimi alıp başlayayım :))

O resimler zaten aklımızı çeliyo:KK1::KK1:
Bir gün biz de öyle olacağız işte hıh:KK19::KK19:
Yarın squasha başlıyoruz öyleyse değil mi kızlar:KK19::KK19:
Ben şimdi uyuyacağım, hepinize ince beller, güzel vücutlar diliyoruuum:KK52::KK52:

Göğsünüzün falan çatlamasından korkuyorsanız yağ sürün hanımlar.. Çatlaması muhtemel yerler olduğunu düşünüyosanız devamlı nemli tutacaksınız.. (;

kızlar squats'da mola verip vermeme konusunda bir şey söylemek istiyorum.bir arkadaş 10 dk ara demiş, o kadar uzun süre ara verirsen aradan sonra yaptıkların bir işe yaramaz bence.vücut tempoyu düşürmeden ara vermek gerekir.atıyorum 15 tane yaptın, bi 20 saniye falan kalk bacaklarını salla soluklan sonra tekrar başla. :) ama bu verilen arada hareketsiz kalırsan bir işe yaramayabilir.belli bir nabız aralığında kalori yakımı sağlanıyor diye biliyorum.
kızlarr kafanızda birşeyler uydurmayın. Spor disiplin ister 10 saniye felan solulanmak yok nekadar yanarsanız nekdar acırsa okadar yağ yanıyor..

Kaslarınız kasılmadıkça devam devam.. 50 tane sözde çok geliyor yapınca en fazla titriceksiniz.

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

aranızda en berbat durumda olan benim ...hayatımda spor yapmadım ve sigara da var bende.....

yarın çok merak ediyorum halimi:KK53:

aranızda en berbat durumda olan benim ...hayatımda spor yapmadım ve sigara da var bende.....

Eee J.Lo`ya meydan okuyosun tatlım, olacak o kadar.. :-) Bu vasıta ile umarım sigaranı azaltırsın.. Spor yaparak da ciğerlerini bi güzel temizlersin.. (;

canım hedeflerine ulaşınca en taş sen olacaksın :KK52:
ama sigarayı bıraksan süper olur :112:

bende sigara içiyordum, 1bucuk sene oldu bırakalı 4sene kullandım, bence istersen bırakırsın bıraktım 1tane kaçamk yapmadım ogun bugundur sürmedim en fazla nargilem var yakarım ayda yılda bir rakıyla ohh:KK53:

bende sigara içiyordum, 1bucuk sene oldu bırakalı 4sene kullandım, bence istersen bırakırsın bıraktım 1tane kaçamk yapmadım ogun bugundur sürmedim en fazla nargilem var yakarım ayda yılda bir rakıyla ohh:KK53:

kaç kere denemedim ki...ama artık zamanı geldi....

bi şekilde olmalı artık.....:44:

iyi geceler kızlar :KK3:
yarın için herkese azim diliyorum, görüşürüz. :KK3:

Eki Görüntüle 651481

:KK14:
Eki Görüntüle 651482

Hahahahahaa spor herkeste her yaşata :63:
Eki Görüntüle 651483
Plates kaslarınızın uzun şekillenmesine sebeb olur ve süzgün bir fiziğe kavuşmanızı sağlar..
Eki Görüntüle 651484

Squats Çok önemli ve etkili bir hareket ..
Eki Görüntüle 651485

Adam yarışmalara bile katılmışş...
Eki Görüntüle 651486

bu değişimi çokk begeniyorum..
Eki Görüntüle 651487

Gercekten motive edici resimler adamda hos:))

iyi geceler kızlar :KK3:
yarın için herkese azim diliyorum, görüşürüz. :KK3:
görüşürüz tatlımm:KK54:
Nasil gidiyor degiyormu, bende cocuklardan firsat bulursam baslayacagim
daha yeni başlıycaz ama değiyor çok değişim fark ettim ebn hemde 3-4 ayda..

kızlar bende yatmaya gidiyorumi yarında ev temizliğim var geç girerim 5-6 gibi bakın SQUAT CILAR YARIN ALICAM YOKLAMA YALAN YOK ! YAPILCAK ONLAR

Kızlar banada yardım edin nolurrrrrr

ben göbek eritme ve üst bacak inceleme hareketleri en iyi nasıl yapım ve kaç defa felan.
Hatta bu 30 gun programına bendemi katılsam. Katılmak icin ne yapmam lazım

ben hem squats , hem de normal verdiğin egzersizleri yapıcam kedicim, ağır gelir mi sence , yapmamda bi sakınca var mı:KK19:

beni de alın aranızaaaa basen eritmem lazım
nası yapcaz kaç saat yapcaz

ben SqUATS programındanım canım ben dün yani pazar gecesi yaptım ya diz kapaklarım cok acıdı hatta bi müddet denge sıkıntısı yasadım acaba yanlış mı yaptım sendede olmusmuydu .yanlış bölgemi çalıştırdım acaba :KK43:((

X