Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
merhaba kızlar , kahvaltımı yaptıktan bi saat sonra başladım egzersizlere.. 20 kez tekrarladım her hareketi.. iki set halinde.. sonra 50 squats yaptım o yanmayla ama kendimi harika hissediyorum, kalçalarım yanıyor ama benim hoşuma gdiyor bu yanma belki akşam bi set daha yaparım, eşimle de yürüyüşe çıkıcaz:127:

Merhabalar.. :) Keyifler nasıl? :)
Ben de uyguladım sabah; bugünlük 50'lik hareketimi.. :)

Birazdan eve geçince pilatesimi yapacağım.. :)

harikasın canımmm ohh ohhh
bu arad sözlünün adı ahmet galibaaa benim eşimin de adı ahmet

Sende harikasın kuzucuğum.
Okudum, yapmışsın bugünlük sporunu çok sevindim.
Yürüyüşe çıkacağını okumak beni de şevklendirdi, bende çıkacağım.

Evet evet, adaşlar. :))))

Sende harikasın kuzucuğum.
Okudum, yapmışsın bugünlük sporunu çok sevindim.
Yürüyüşe çıkacağını okumak beni de şevklendirdi, bende çıkacağım.

Evet evet, adaşlar. :))))

evet taytımı giydim başladım yapmaya ama beni kesmedi yürüyüşe çıkıcaz enerjimizi atıcaz biraz, sahilde oturuyoruz ayağımızın dibi
hemen aynaya bakıyom var mı bi değişiklik diye kafayı bozdum ben iyice

Ay canım benim, düzenli yapmaya devam edersek 1 ila 2 hafta arası gözle görülür farklar ortaya çıkabilir diye düşünüyorum.. :))
Sahilde oturuyorsunuz demek, ne kadar güzel..:))
İstanbulda mı? Nerede? :)
Ben bayılıyorum sahile ama taşınamıyoruz bu beton yığınının içerisinden işte..
Halbuki, hemen birkaç km ötede başlıyor sahil; ama ben de benim adam da, ailelerimiz de burada doğmuş, aynı mahallenin çocuklarıyız, kıpırdayamıyoruz.. :))

ayy inşallah 2 hafta mükemmel bi süre
istanbul pendikte canımmm, sen nerdesin:26::26:
ben çok seviyorum denizi her ne kadar yüzmeyi sevmesem de... bakmak veya kokusunu içime çekmek bile rahatlatır
inşalla evlenince aklını çelersin taşınırsınız sahil semtlerinden birine

Gaziosmanpaşadayız canım biz de.. :))
Evlenince daha zor olur, benimki tek erkek ya, aileye bakma psikolojisine bürünecek, mesajlarını veriyor.. :)
E babası da düğünü bekliyor işlerden elini eteğini çekmek için zaten..
Benim ailem de gitmeyin gitmeyin diyor, onunkiler zaten altlı üstlü oturacağız, yan bina bile olmaz diyor, hayal resmen, hayal.. :)
Çok üzücü bir şey biliyor musun.. :)
Çok şanslısın kuzum sen..

demek işleri devralıcak seninki olsun en azından maddi sıkıntı çekmezsiniz kuzum iyi yönünden bak
üzücü değil canım , haftasonları veya tatillerde gezersiniz siz de ne var
hadi ben çıkıyorum, görüşmek üzre canım öpüyorum seniii

Hiç belli olmaz canım iyi mi olur kötü mü, kısmetimiz kadarını yiyeceğiz..
Bende eve geçiyorum, paydos artık, çok öpüyorum seni..

kız haline şükret benim belim 90 yaw:)) nerede ise sizin kalçalar kadar annem ben dolmabiber gibi olmuşum bee:)

Sporsever arkadaşlarım selamlar! Bişeyler yiyip (kahvaltı yapıp) sporu yapıp dönücem.. (;

Benimde bugünkü hareketler tamam kızlar. Fazla ısınmadan yaptığımdan bacaklarım biraz ağarıyor ama yapicak bişey yok. İsinma işine daha dikkat etmeyi öğrendim :)

Hemen de aynaya baktım, ölçü aldım değişen bişey var mi diye :) ilk günden ne olacaksa :)

ben bu topiğe bugün cezalıyım

anladınız siz onu....yapamadımmmmm

ama ev işi yaptım perde taktım falan olmaz mı

Squashı yaptım da geldim...
30a kadar iyiydi, 30dan sonra anaaaammmm dedim
Doğru mu yaptım onu da bilemiyorum ya, ben otururken sıkıyorum istemeden, kalkarken diyodu ya, olmuyo öyle

bende senin gibiyim sanmak oakdar hoşuma gidiyoruki çnkü biliyorum yanmak yağ yakımı demek !
Merhabalar.. :) Keyifler nasıl? :)
Ben de uyguladım sabah; bugünlük 50'lik hareketimi.. :)

Birazdan eve geçince pilatesimi yapacağım.. :)
süpersinizzzz
hahahah bende her yaptıgımda hemen çıkartırım donu domagı bakarım haha
ısınmassan etlerin tutar.. buda seni mahveder tatlım .

ben bu topiğe bugün cezalıyım

anladınız siz onu....yapamadımmmmm

ama ev işi yaptım perde taktım falan olmaz mı
ben bütüüüüün gun ev işi süpürge paspas toz balkon yıka banyo yıka misafir odası yatak odası oyun odası salon balkonlar yıka sil süpür, yemek yaptım üstüne köpeğide çıakrtım koştum şimdi yemeğimi yedim , squatsa 1 saat sonra başlıycamsenden de bunu bekliyoruzzz!!
Squashı yaptım da geldim...
30a kadar iyiydi, 30dan sonra anaaaammmm dedim
Doğru mu yaptım onu da bilemiyorum ya, ben otururken sıkıyorum istemeden, kalkarken diyodu ya, olmuyo öyle

hahahahahahha doğru yapmışsınızdır ya omuz hizasında aç bacakalrını sandalyeye otururmuş gibi yap kalkaerken sık

yok be kedicikk moralen berbat bir gündü bide...

zaten temizlik falan sırf o hırsla yaptım...sinirden...

meğer burası tam benlikmiş.Önceden çok iyiydim evdeyken şimdi bütün gün otur otur işyerinde popo kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…