kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr iste bunlar da benim spor kiyafetleriiiiiiiiiiiiimmmmmmmm sIkI tutuyorlar
Eki Görüntüle 679944
TATLIM popomla daha çok işim var ya daha pek kalkmadı düşük daha.. Benim göbüşüm düz ama yumuşak düz demek güzel demek değil benim için yemek yediğimde şişmemeli ve elimle çektiğimde esnememeli<<selam
regen,
ay ben de senin bana ayzdığını görmemişim demek ki, kusura bakma nolur, sayfalara bakmaktan görmez oluyo gözlerim
kedi,
karnın süper ya, ben öyle olsam hç uğraşmam,ama sen daha fazlasını istiyosun, normal olarak... daha güzel olucak senin göbiş...
popon ama uğraşılmış görünüyor, çalışılmış olduğu bellibacaklarda bi sorun yoktu herhalde senin de mi canım ?
ve ne kadar süredir yapıyosun, bi kaç haftada fark etmeye başlar mıyım ???
tatlım 20dakikalık ebnde veriridim ama kilo kaybetmek istiyorsanız bence benim verdiğimi yapın , genede sen bilirsin<kedi verdiğin taebovideosu bana çok zor geldi bende onun 20 dk olanını buldum netten.gerçekten hem eğlenceli hemde terletici :) ben resimlerini göremiyorum buarada
yo haşlanmış hiç birşey dokunmaz kuzumoooy kuzular bugün ilk defa aksam yapıcam sporumu.
hep öglene kadar yapardım bugun ıslerım vardı sonrada kötü habeer aldım (haberlerde izlemişssinizdir manavgatta iki kadın öldürüldü ya, tanıyordum onlarıona canım sıkıldı ınsan hayatı bu kadar ucuz)
neyse bende bı saate kadar yapıcam sporumu benımkıde maca gıdıcek o arada bende sporumu yapayım.
kedicik haşlanmıs pattes rejıme tersmıdır?
o kadar hafıf yıyorum arada agır bısey gırınce cok mıdeme dokunuyor ya yaglı gelıyor hemen en guzelı hafıf yemek hafıf olmak
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.
2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektir.
Kızzlaaarr naparsınızz nerdesin yahu sustunuzz
Tatlım hoşgeldin.merhaba..ben sizden yardım isteyeceğim eğer beni yönlendirebilirseniz sevinirim..1 yıl önce sezeryan doğum yaptım kilo gitti ancak göbeğim kaldı..göbeğimi,baseni ve baldırları eritmem için nasıl bir yol izlemeliyim..yapmam gerekenler hakkında bana yardımcı olur musunuz?
Kızzlaar günaydın hadi kalkın uykuculaarrr :122:
:13:
Evet zor ama çok işe yarayacak inan:122.:122:kediciğimmm bebeğiimmm günaydınnnn
ayyy şu bölgeseldeki videoları yaparken canım çıktı kuzum yaaa bide benim bacak bölgemde selülit var onun için de lahana yağı ile strecliyorum öldüm şöyle terdennnnn 60 squatsla başladım dün akşam video ve egzersizlerimide yaptım bakalım sonuç ne olacak bu arada ayranlı bişey var onu yapıyormuyuz teşekkürler :122:
Evet zor ama çok işe yarayacak inan:122.:122:
:- hahah ayranlı detoks kızlar hafta sonu yapalım 2 gün dediler bende ozman yapayım diyorum
Bana istek gelmedi ama ben gönderdim şimdi sana :122:ayranlı detoksmuşneyse tamam bakalım bekleyelim hafta sonunu bu arada ben seni merak ediyorum kuzum ben ekledim seni ama kabul etmemişsin
Tatlım günaydınn:122: ( :122: bu bizim spor topiğinin sarı kafası oldu :122: )Günaydın sporcu arkadaşlarım!Kahvaltımı gayet güzel yaptım, spor için kardeşimi bekliycem.. Ahh heryerim ağrıyo..
Evet o makasa harketine bitiyorum zaten kolların topluysa bile kas evet sürekli yaparsak olur ma ao kollar için mükemmel bir toparlıyıcıBu arada bölgesel videolarından üst tarafa yönelik olanı dün yaptım, tamamını yapmadım çünkü kas istemiyorum, makas hareketi gerçekten çok hoş, resmen karnımın kenarında iki çizgi var (çok hafif) gayet de hoş ve fit duruyor.. (;
bebeğim kediciğim bacaklarım seninkisinden olsun istiyorum:122: