Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
TATLIM popomla daha çok işim var ya daha pek kalkmadı düşük daha.. Benim göbüşüm düz ama yumuşak düz demek güzel demek değil benim için yemek yediğimde şişmemeli ve elimle çektiğimde esnememeli<<

bacaklarım arkasında ki yag tabakası avr bir miktar o gitcek

2haftda sonuç almaya başlarsın.

Ben 6n senelik spor geçmişim var ben bile 1 ayda sonuç aldım ama düzensiz yaptıgım için düzenlide 2 haftada aldım burdaki kızlarda aldı
kedi verdiğin taebovideosu bana çok zor geldi bende onun 20 dk olanını buldum netten.gerçekten hem eğlenceli hemde terletici :) ben resimlerini göremiyorum buarada
tatlım 20dakikalık ebnde veriridim ama kilo kaybetmek istiyorsanız bence benim verdiğimi yapın , genede sen bilirsin<

nette sorun varsa göremessin sayfa yenile kuzum.
yo haşlanmış hiç birşey dokunmaz kuzum

yooook yok spor bu saate kalamazmıs geberdım valla totom cıktı :) bırazda agır gırdım galıba..

şimdi iyide ıse balayınca mecbur aksama kalıcak spor yaa

Aaaaa güzelim bu bildigin ayran corbasi.ben yaparim bunu.esimin yöresinin corbasi bu.

Ayran detoksunu işe yararsa bende yapacağım haberlerinizi bekliyorum :122: (birlikte başlamak isterdim ama yağdan gitmiyorsa kilo kaybetmek istemiyorum )

Kızzlaaarr naparsınızz nerdesin yahu sustunuzz

merhaba..ben sizden yardım isteyeceğim eğer beni yönlendirebilirseniz sevinirim..1 yıl önce sezeryan doğum yaptım kilo gitti ancak göbeğim kaldı..göbeğimi,baseni ve baldırları eritmem için nasıl bir yol izlemeliyim..yapmam gerekenler hakkında bana yardımcı olur musunuz?

Kızzlaar günaydın hadi kalkın uykuculaarrr :122:

Tatlım hoşgeldin.
elbette bildiğim kadar yardımcı olayım.

tatlıms senin şimdi biraz vucudunu spora ısıtman ve hamlaşmış kaslarını eklemlerini açman gerek senin bebeğin oldugu için ben sana özelden 1 tane 10 dakikalık video göndereyim, 2 hafta boyunca haftada 4gün yap 2 hafta sonun da sana egzersizler vereyim nedersin?

Elinden gelebildiğince yürü yokuş çık asansör kullanma ekmek olabildiğince yeme .. Emziriyorsan bile, prasa , karnıbahar , sarma , tazefasülye , salata bunlaarr çook yaaralı

yememen ve içmemen gerek şeyler:

Ekmek

şeker

büskiviler

kekler

kola ve asitli şeyler

------------

Kuzum mesela yemeken 1 saat sonra miden kazındı dolabında hep salatalık yada sevdiğin bir meyve olsun ben salatalık soyup 4'e bölüp yiyiyorum Sende öyle yap:13:

Kızzlaar günaydın hadi kalkın uykuculaarrr :122:

:13:

kediciğimmm bebeğiimmm günaydınnnn

ayyy şu bölgeseldeki videoları yaparken canım çıktı kuzum yaaa bide benim bacak bölgemde selülit var onun için de lahana yağı ile strecliyorum öldüm şöyle terdennnnn 60 squatsla başladım dün akşam video ve egzersizlerimide yaptım bakalım sonuç ne olacak bu arada ayranlı bişey var onu yapıyormuyuz teşekkürler :122:

Son düzenleme:
Evet zor ama çok işe yarayacak inan:122.:122:

:- hahah ayranlı detoks kızlar hafta sonu yapalım 2 gün dediler bende ozman yapayım diyorum

Evet zor ama çok işe yarayacak inan:122.:122:

:- hahah ayranlı detoks kızlar hafta sonu yapalım 2 gün dediler bende ozman yapayım diyorum

ayranlı detoksmuş neyse tamam bakalım bekleyelim hafta sonunu bu arada ben seni merak ediyorum kuzum ben ekledim seni ama kabul etmemişsin

Günaydın sporcu arkadaşlarım! Kahvaltımı gayet güzel yaptım, spor için kardeşimi bekliycem.. Ahh heryerim ağrıyo..

Bu arada bölgesel videolarından üst tarafa yönelik olanı dün yaptım, tamamını yapmadım çünkü kas istemiyorum, makas hareketi gerçekten çok hoş, resmen karnımın kenarında iki çizgi var (çok hafif) gayet de hoş ve fit duruyor.. (;

Günaydın sporcu arkadaşlarım! Kahvaltımı gayet güzel yaptım, spor için kardeşimi bekliycem.. Ahh heryerim ağrıyo..
Tatlım günaydınn:122: ( :122: bu bizim spor topiğinin sarı kafası oldu :122: )

Bende dün 25 tane mekik çektim göğüs üstlerim ağrıyor

Evet o makasa harketine bitiyorum zaten kolların topluysa bile kas evet sürekli yaparsak olur ma ao kollar için mükemmel bir toparlıyıcı

Süper sen de baya azimli ve çok kibarsın yazıp yazıp gdiyorsun arada kaynıyor yazıların görüyorum ama ben :13:

bebeğim kediciğim bacaklarım seninkisinden olsun istiyorum :122:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…