evet burdada öyle bügünde sıcak gibi ama kapalı hava mutfağı bile toparlamadım ya düşün .:122:
sen hangi programdasın kuşum birde ekstra yaptığın bişeyler varmı ??
hahaha bendede öyle dün temizlik yaptım lakiiin mutfagımı toparlamayacaım istemeyyyruuummSoğuk burası ya
Benimde kahvaltım ortalıkta duruyor toplamadım artık ne zamana bilemiyorum
Allahtan gelen giden yok bu dağınıklığa
Tam net gibi birşey belki 1 sene oynarımKedi düğün tarihiniz netkeştimi daha önce 30 küsür yıl gibi bir şey yazıyordu çizelgende şimdi netleştirmişsin
Kuzumm sayfa 317 ' dede bölgesel programındaki 2 tane videove egzersizleri yapıcaksın haftada 3 gün video ve egzerszler 4.günde sadece video sonra pass .Yavrimu ben bugün başlıyorum senin topike, şimdi hangi sayfaya gidem napam minnak kelebeğimmm..
-dipnot: bölgesele aldın di mi kız beni ?
hahaha bendede öyle dün temizlik yaptım lakiiin mutfagımı toparlamayacaım istemeyyyruuumm
Tam net gibi birşey belki 1 sene oynarım
TATLIM popomla daha çok işim var ya daha pek kalkmadı düşük daha.. Benim göbüşüm düz ama yumuşak düz demek güzel demek değil benim için yemek yediğimde şişmemeli ve elimle çektiğimde esnememeli<<
bacaklarım arkasında ki yag tabakası avr bir miktar o gitcek
2haftda sonuç almaya başlarsın.
Ben 6n senelik spor geçmişim var ben bile 1 ayda sonuç aldım ama düzensiz yaptıgım için düzenlide 2 haftada aldım burdaki kızlarda aldı
Ben bölgeseldeyim canım.. Başlamadan evvel 10 dakika ısınma, arkasından bölgeselin 1.videosu tam sonra 2. videoyu kısmen yapıyorum.. 1. video tamamen bacak ve kalça odaklı.. Egzersiz hareketleri videolarda olduğu için yapmadım açıkçası.. Dolasıyla hafif geliyo program, bu sebeple bugün ek bişeylere başlamayı düşünüyorum.. Ama 1. video ve 2. video bölgesellerde gerçekten faydalı..
Sondaki fotoya öldüm yabunlar da benim conavarlarımmm :)
Sondaki fotoya öldüm yakaç yaşındalar
oYY YERİMM YAA YERİMM ! çok tatlılar allah ömür versin kuzumhemeeeen mıncıklıyorummm :)) golden 2,5a yakın cocker 1,5a yakın tam bır yas var :)
olur tatlım yapabilrsen yapmak istiyorsan zararı yokkediii
şu bölgeseldeki 2. video var ya, o videonun inner thigh yani iç bacak olanından ek olarak yapsam nasıl olur şekercim :92: 10 dk o da, hepsini tam yapamam ama :126:
olur tatlım yapabilrsen yapmak istiyorsan zararı yok