Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Kedi düğün tarihiniz netkeştimi daha önce 30 küsür yıl gibi bir şey yazıyordu çizelgende şimdi netleştirmişsin

sen hangi programdasın kuşum birde ekstra yaptığın bişeyler varmı ??

Ben bölgeseldeyim canım.. Başlamadan evvel 10 dakika ısınma, arkasından bölgeselin 1.videosu tam sonra 2. videoyu kısmen yapıyorum.. 1. video tamamen bacak ve kalça odaklı.. Egzersiz hareketleri videolarda olduğu için yapmadım açıkçası.. Dolasıyla hafif geliyo program, bu sebeple bugün ek bişeylere başlamayı düşünüyorum.. Ama 1. video ve 2. video bölgesellerde gerçekten faydalı..

Yavrimu ben bugün başlıyorum senin topike, şimdi hangi sayfaya gidem napam minnak kelebeğimmm..

-dipnot: bölgesele aldın di mi kız beni ?

Soğuk burası ya
Benimde kahvaltım ortalıkta duruyor toplamadım artık ne zamana bilemiyorum
Allahtan gelen giden yok bu dağınıklığa
hahaha bendede öyle dün temizlik yaptım lakiiin mutfagımı toparlamayacaım istemeyyyruuumm
Kedi düğün tarihiniz netkeştimi daha önce 30 küsür yıl gibi bir şey yazıyordu çizelgende şimdi netleştirmişsin
Tam net gibi birşey belki 1 sene oynarım

Yavrimu ben bugün başlıyorum senin topike, şimdi hangi sayfaya gidem napam minnak kelebeğimmm..

-dipnot: bölgesele aldın di mi kız beni ?
Kuzumm sayfa 317 ' dede bölgesel programındaki 2 tane videove egzersizleri yapıcaksın haftada 3 gün video ve egzerszler 4.günde sadece video sonra pass .

mesela

pazartesi salı çarşamba egzersiz ve videolar perşembe sadece videolar sonra pas birdahaki pazartesiye

inşallah, sanki hiç bu yağlar gitmeyecek benden öyle geliyor eğer giderse,biraz olsun düzelirse inanamıycam ona bile,o derece umutsuzum aslında... aman ne bileyim işte, bugün yaptım sporumu,duşumu aldım, rahatladım. kızım da beni izliyor yaparken

evet kaslandır biraz karnını, daha güzel olur, baktırır yani bacaklar böyle çok hoş görünüyo senin, yağ tabakası görünmüyo ama sen daha iyi iblirsin kndi vücudunu, ufak bi yağ tabakan bile kalmasın

bunlar da benim conavarlarımmm :)

Eklentiler

• $DSC05271.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSC05355 - Kopya.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSC05364.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSC05379.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSC05381.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSC03604.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 67
ayyy köpişler çok şiriiiiiiiiiiiin allahım kucağına alıp böyle sıkıcan sıkıcan sağa sola sallıycan oohhh :116::116::116::116::116:

aynen canım bende bölgeseldeyim dediğin gibi 1. video tam bu 2. video da makas ta tıkanıyorum sonuna kadar yapamıyorum hiç ama oda olucak inş zamanla :116:

senin o tüy yumaklarını elime geçirmiyimm yarimmmmmmmmmm

Allah çok tatlıllarr yaaa ölürüm onlara benim yermede mıncıkla

kediii
şu bölgeseldeki 2. video var ya, o videonun inner thigh yani iç bacak olanından ek olarak yapsam nasıl olur şekercim :92: 10 dk o da, hepsini tam yapamam ama :126:

kediii
şu bölgeseldeki 2. video var ya, o videonun inner thigh yani iç bacak olanından ek olarak yapsam nasıl olur şekercim :92: 10 dk o da, hepsini tam yapamam ama :126:
olur tatlım yapabilrsen yapmak istiyorsan zararı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…