Aylardır içmedim.Ama yaz geliyorya o sıcak hararet insanın canı çekiyor fakat inatçıyım içmeyeceğim.Kilodan geçtin insanın cildini bozuyor
canim alti bosverde sütyen lazim yaa, sey bir de benimkiler dik olmadiklari icin daha cok sallanip aciyorlarcok iyi tutuyor bunlar, alt esofman öyle sIkI degil mesela, tamam normal penyelerden daha iyi o ayri... ama sütyeni iyiki almisim, bi gittigimde de pembesini alayim diyorum
ben de evlendikten sonra kaynanamlarla otururken yine ayniydim da, hatta kilo bile verdim, ama kendi evime tasininca aldim kilo.. ben de diyorum bu hale gelene kadar nasil farketmeidm diye
ooooo o zaman ben gidiyorum spora basliyorum hemen bir saate gelirim
Regen kıyafetlerin süper, benimki kısa ama uzun ve kalın mı giysem ki :44:
bebaaaa cumaya kadar spor spor spor :122: :122: çok yemeee
tesekkür ederim canimvalla kilo vermek istiyorum deyince doktorum bana spor yap ve yaparken de kalin giyin dedi vardir bi bildigi heralde :44:
Ne güzel beslenmişsin
Bu kadar az yiyemiyorum.Öğleni hele o kadar az asla geçiremem
Kc 'ye bakıcaksın canım Kjuull başka bir hesaba göre yapılıyorsabah saat 10 da yedim
öğlen 14.30
akşam da 19.00 herşeyi alırken kalorilerine bakıyorum fakat kj mı yoksa kcalamı bakacam bilmiyorum :26:
Tuğçe ne güzel az yemişsin öyle ya. acıkmadın mı?
Şu yemeyi de azaltsam göbek gidecek de azaltamıyorum ki.
Aaa , anlatsana canım biliyorsan nasıl birşeymiş.Kızlar demin arkadaş da dedi daha öncede duydum ama yapmadım Ayran detoksunu biliyormusunuz:26:
2 gün yapıyormuşsunuz vucuttan direk yağları söküp atıyormuş.Çok afedersiniz ama küçük tuvaletinizi yaparken görüyormuşsunuz yağlarınızın gittiğini:26:
Kc 'ye bakıcaksın canım Kjuull başka bir hesaba göre yapılıyor
form krakerleri o kadar tok tutyor ki anlatamam
hem kaloriside az
Kızlar demin arkadaş da dedi daha öncede duydum ama yapmadım Ayran detoksunu biliyormusunuz:26:
2 gün yapıyormuşsunuz vucuttan direk yağları söküp atıyormuş.Çok afedersiniz ama küçük tuvaletinizi yaparken görüyormuşsunuz yağlarınızın gittiğini:26:
Ben de alayım bari, ağız boş durmasa da faydalı olsun
verdiğin tarif ayran aşı çorbasına benziyor canım.
peki o bulguru filan atıp kaynatacak mıyız orayı anlamadım
Evet aynı oYok soğuk olacak kaynatılmayacak.Bende yapmadım duydum ama denemedim.Deminde bi arkadaş deyince size bi sorayım dedim bilen yapan faydasını gören varmı diye
Çok garipmiş yahu şaşırdım açıkcası böyle bir tarif beklemiyordum.1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.
2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektir.
Sıcak olsaydı ama ya ne de güzeldir o çorba. Ben bu hafta sonu denesem diyorum aslında.
Çok garipmiş yahu şaşırdım açıkcası böyle bir tarif beklemiyordum.
Garipmiş kilo için değil de yağ yakmak için mi yapsam
Evet aynı oYok soğuk olacak kaynatılmayacak.Bende yapmadım duydum ama denemedim.Deminde bi arkadaş deyince size bi sorayım dedim bilen yapan faydasını gören varmı diye
Googlede aratınca kk da deneyenler var.Hatta faydasını gördüklerini yazmışlar.Günde 700 gr 600 gr felan verenler var.Ama nasıl yağ yakıyor anlamadım ne özelliği var.Acaba ödemimi atıyor.Ama afedersin küçük tuvaletini yaparken o yağın gittiğini görüyormuşsun böylede bir iddası var.Deneyerek bi şey kaybedilmez işte bildiğimiz çorba