Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Aylardır içmedim.Ama yaz geliyorya o sıcak hararet insanın canı çekiyor fakat inatçıyım içmeyeceğim.Kilodan geçtin insanın cildini bozuyor

aynen tatlım ya olduğu gibi zarar

bi ara totomu kaldırıp alışverişe gidersem alcam
lazım canım hani ben her tarafı toparlayıcı anneanne sütyeni gibi birşey takıyorum spor yaparken ama aynı işi görmüyordur tabi

Regen kıyafetlerin süper, benimki kısa ama uzun ve kalın mı giysem ki :44:

bebaaaa cumaya kadar spor spor spor :122: :122: çok yemeee

evvvvveeeeeet

Kızlar yazın bile uzun çeket giyipp çıkın koşun derler.

Çünkü terlemek gerekir. teredikçe karınızdan kollarınızda her yerinizde yağ ve su kayberdesiniz

Yaralı yani..

tesekkür ederim canim valla kilo vermek istiyorum deyince doktorum bana spor yap ve yaparken de kalin giyin dedi vardir bi bildigi heralde :44:

Ben de aynı tiffany bacım gibi giyiniyrdum ve hiç terlemiyordum ya. Demek bundanmış desenize.
Bugün kediye onu diyecektim ben niye terlemiyorum diye Artık kalın giyineyim bari.

Tuğçe ne güzel az yemişsin öyle ya. acıkmadın mı?
Şu yemeyi de azaltsam göbek gidecek de azaltamıyorum ki.

Kızlar demin arkadaş da dedi daha öncede duydum ama yapmadım Ayran detoksunu biliyormusunuz:26:

2 gün yapıyormuşsunuz vucuttan direk yağları söküp atıyormuş.Çok afedersiniz ama küçük tuvaletinizi yaparken görüyormuşsunuz yağlarınızın gittiğini:26:

Aaa , anlatsana canım biliyorsan nasıl birşeymiş.

Çok merak ettim.:26:

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik

En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.
2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.

Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.

ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektir.

Bunu iki gün uyguluyormuşuz 2 günde 2 kilo gidiyormuş.Yanis adece iki gün.O iki kiloda sadece yağdan gidiyormu.Arkadaş da yazdı demin acayip tok tutuyormuş faydasını görüyormuş

form krakerleri o kadar tok tutyor ki anlatamam

hem kaloriside az

Ben de alayım bari, ağız boş durmasa da faydalı olsun

verdiğin tarif ayran aşı çorbasına benziyor canım.
peki o bulguru filan atıp kaynatacak mıyız orayı anlamadım

Ben de alayım bari, ağız boş durmasa da faydalı olsun

verdiğin tarif ayran aşı çorbasına benziyor canım.
peki o bulguru filan atıp kaynatacak mıyız orayı anlamadım

Evet aynı o Yok soğuk olacak kaynatılmayacak.Bende yapmadım duydum ama denemedim.Deminde bi arkadaş deyince size bi sorayım dedim bilen yapan faydasını gören varmı diye

Evet aynı o Yok soğuk olacak kaynatılmayacak.Bende yapmadım duydum ama denemedim.Deminde bi arkadaş deyince size bi sorayım dedim bilen yapan faydasını gören varmı diye

Sıcak olsaydı ama ya ne de güzeldir o çorba. Ben bu hafta sonu denesem diyorum aslında.

Çok garipmiş yahu şaşırdım açıkcası böyle bir tarif beklemiyordum.

Garipmiş kilo için değil de yağ yakmak için mi yapsam

Sıcak olsaydı ama ya ne de güzeldir o çorba. Ben bu hafta sonu denesem diyorum aslında.

Googlede aratınca kk da deneyenler var.Hatta faydasını gördüklerini yazmışlar.Günde 700 gr 600 gr felan verenler var.Ama nasıl yağ yakıyor anlamadım ne özelliği var.Acaba ödemimi atıyor.Ama afedersin küçük tuvaletini yaparken o yağın gittiğini görüyormuşsun böylede bir iddası var.Deneyerek bi şey kaybedilmez işte bildiğimiz çorba

Çok garipmiş yahu şaşırdım açıkcası böyle bir tarif beklemiyordum.

Garipmiş kilo için değil de yağ yakmak için mi yapsam

Bildiğin basit çorba denemekten bir zarar gelmez ayda 2 gün felan yapılıyormuş.Bende denemeyi düşünüyorum da.İçine onca şeyi attıktan sonra nasıl içeceğimi bilemiyorum

Merak ettim iyice. Bunu yapmadan önce tartılmak lazım tabi. Tartım da yok, yapcam bunu inşallah.

arkadaşlar resimlerde gördüm bu jillianın 30 dayini deneyip sonuç alan var mı bende denemek istiyorum ekstra olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…