Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Merak ettim iyice. Bunu yapmadan önce tartılmak lazım tabi. Tartım da yok, yapcam bunu inşallah.

Tartım varda gram ölçüsü yok bildiğin düz tartı.Neyse 1-2 kiloda anlarız.:KK1:
Merak ettiğim gerçekten yağ yakıyormu :KK31: Deneyip göreceğiz

ooyyyyyyyyyyyyyyyy geri geldim beeennnnnnnnn dagildim yaw :KK23::KK23::KK23: 3 mil yol yürüdüm, butt workout yaptim ve zenci ablayla tepindim biraz da, insallah eritir göbek bölgemi... baska d abir sey yapmadim mecalim kalmadi :nazar:

selam :KK3:

regen,
ay ben de senin bana ayzdığını görmemişim demek ki, kusura bakma nolur, sayfalara bakmaktan görmez oluyo gözlerim :KK53:

kedi,
karnın süper ya, ben öyle olsam hç uğraşmam,ama sen daha fazlasını istiyosun, normal olarak... daha güzel olucak senin göbiş...
popon ama uğraşılmış görünüyor, çalışılmış olduğu belli :KK8: bacaklarda bi sorun yoktu herhalde senin de mi canım ?
ve ne kadar süredir yapıyosun, bi kaç haftada fark etmeye başlar mıyım ???

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik

En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.
2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.

Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.

ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektir.

Bunu iki gün uyguluyormuşuz 2 günde 2 kilo gidiyormuş.Yanis adece iki gün.O iki kiloda sadece yağdan gidiyormu.Arkadaş da yazdı demin acayip tok tutuyormuş faydasını görüyormuş

yaaa ben bunu duymustum hatta bi ara yazmistim yapayim diye... tok tutmasi normal icindekilere baksana.. arti kabizlik olmaz cünkü yogurt ve posali yiyecek, yani öyle tahmin ediyorum.. tek kötü tarafi tuz yok.. ben tuzsuz yiyemem pek :26: zráraru da yoktur hem, dogal sonucta, iki güncük yaaa öldürmez ya dimi :KK9::KK9::KK9:

aynen tatlım ya olduğu gibi zarar :KK19:

bi ara totomu kaldırıp alışverişe gidersem alcam :KK53::KK53:
lazım canım hani ben her tarafı toparlayıcı anneanne sütyeni gibi birşey takıyorum spor yaparken ama aynı işi görmüyordur tabi :KK9:

evvvvveeeeeet :KK16::KK16::KK16:

e sen simdi alisverise gitmediysen peynir de almadin kendine??? hani cok acikti mi accuk agzina atmak icin???

Kızlar yazın bile uzun çeket giyipp çıkın koşun derler.

Çünkü terlemek gerekir. teredikçe karınızdan kollarınızda her yerinizde yağ ve su kayberdesiniz :kk77:

Yaralı yani..

yagdan da gidiyosa kesin yapayim yaa, o kadar spor yapiyoruz, kalori harcarken isi sayesinde de yakalim su gicik yaglari yaaa :13:

Ben de aynı tiffany bacım gibi giyiniyrdum ve hiç terlemiyordum ya. Demek bundanmış desenize.
Bugün kediye onu diyecektim ben niye terlemiyorum diye :KK1::KK1: Artık kalın giyineyim bari. :KK31:

Ben ne çok şey bilmiyormuşum.:KK1:Kalın giyinmenin nasıl faydası varmış.Daha çok terlemek için mi acaba:26:

galiba canim yaaa dr deyince ben de hic sormadim valla neden diye.. bak kedicim de demis, hatta hollywood ünlüleri kapsonluyu giyip sapkasini da kafasina cekip kosarken kameralara yakalanirlar ya demek ki bundanmis :KK28:

çok iyi ve sıkı bi spor yaparsanız ince de giyinseniz terlersiniz bence. şahsen atlet giymem zaten, tişört bol olsa bile göbeğime dokunduğumda terlediğini farkediyorum. şapır şapır ter dökülmüyor tabi ama terliyorum sonuçta. :KK9:

selam :KK3:

regen,
ay ben de senin bana ayzdığını görmemişim demek ki, kusura bakma nolur, sayfalara bakmaktan görmez oluyo gözlerim :KK53:

kedi,
karnın süper ya, ben öyle olsam hç uğraşmam,ama sen daha fazlasını istiyosun, normal olarak... daha güzel olucak senin göbiş...
popon ama uğraşılmış görünüyor, çalışılmış olduğu belli :KK8: bacaklarda bi sorun yoktu herhalde senin de mi canım ?
ve ne kadar süredir yapıyosun, bi kaç haftada fark etmeye başlar mıyım ???

olsun canim sorun degil, yeni gelen arkadaslara mutlaka birimiz yaziyoruz.. belki de sen kedinin gelmedigi günlerde geldiysen sunu yap diyen olmamistir ondan cevapsiz kaldigini düsünmüssündür.. programi topik sahibemiz yapiyor cünkü.. onun harici video ya da hareket paylasmiyoruz.. gel bakalim sen de ver kilolari ya da topla vücudu, tas gibi bi topik olalim :KK9::KK9:

kedi verdiğin taebovideosu bana çok zor geldi bende onun 20 dk olanını buldum netten.gerçekten hem eğlenceli hemde terletici :) ben resimlerini göremiyorum buarada :KK43:

oooy kuzular bugün ilk defa aksam yapıcam sporumu.

hep öglene kadar yapardım bugun ıslerım vardı sonrada kötü habeer aldım (haberlerde izlemişssinizdir manavgatta iki kadın öldürüldü ya, tanıyordum onları :KK43: ona canım sıkıldı ınsan hayatı bu kadar ucuz)

neyse bende bı saate kadar yapıcam sporumu benımkıde maca gıdıcek o arada bende sporumu yapayım.

kedicik haşlanmıs pattes rejıme tersmıdır?

o kadar hafıf yıyorum arada agır bısey gırınce cok mıdeme dokunuyor ya yaglı gelıyor hemen en guzelı hafıf yemek hafıf olmak

yaaa ben bunu duymustum hatta bi ara yazmistim yapayim diye... tok tutmasi normal icindekilere baksana.. arti kabizlik olmaz cünkü yogurt ve posali yiyecek, yani öyle tahmin ediyorum.. tek kötü tarafi tuz yok.. ben tuzsuz yiyemem pek :26: zráraru da yoktur hem, dogal sonucta, iki güncük yaaa öldürmez ya dimi :KK9::KK9::KK9:

galiba canim yaaa dr deyince ben de hic sormadim valla neden diye.. bak kedicim de demis, hatta hollywood ünlüleri kapsonluyu giyip sapkasini da kafasina cekip kosarken kameralara yakalanirlar ya demek ki bundanmis :KK28:

Yani benide o cezbetti zararlı bilmediğimiz bi ot ek takviye bişey yok bildiğimiz yediğimiz gıdalar hepsi:KK1:

Hakikaten öyle.Bende deli gibi soyunuyorum :KK1: Sonrada terlemiyorum.En iyisi sauna eşofmanla felan yapmak

olsun canim sorun degil, yeni gelen arkadaslara mutlaka birimiz yaziyoruz.. belki de sen kedinin gelmedigi günlerde geldiysen sunu yap diyen olmamistir ondan cevapsiz kaldigini düsünmüssündür.. programi topik sahibemiz yapiyor cünkü.. onun harici video ya da hareket paylasmiyoruz.. gel bakalim sen de ver kilolari ya da topla vücudu, tas gibi bi topik olalim :KK9::KK9:

sağol canım :13: evet yapalım güzelleşelim... sıkılaşmak istiyorum ben :KK23:
bana beba cevap verdi ilk,onla ayzıştık biraz,kedi pasifti o zaman,gelince yazar sana dedi. kedi de dönerim sana dedi de, sonra baktığımda dönmemişti, ondan sordum, yani kediye 2 kez yazdım aslında. kedinin yönlendirdiğini biliyodum yani :KK34: amaan oluyor öyle işte.
sen hangilerini yapıyosun hareketlerin,ne durumdasın ?

Yani benide o cezbetti zararlı bilmediğimiz bi ot ek takviye bişey yok bildiğimiz yediğimiz gıdalar hepsi:KK1:

Hakikaten öyle.Bende deli gibi soyunuyorum :KK1: Sonrada terlemiyorum.En iyisi sauna eşofmanla felan yapmak

evet o esofmani bana bi arkadas daha demisti.. en iyisi o galiba..

sen yapacak misin peki bu ayran diyetini?? denesek mi acaba bi?? istersen birlikte baslayalim, kac kg verdik yazariz birbirimize.. dayanamazsak birakiriz yaa :44::44:

sağol canım :13: evet yapalım güzelleşelim... sıkılaşmak istiyorum ben :KK23:
bana beba cevap verdi ilk,onla ayzıştık biraz,kedi pasifti o zaman,gelince yazar sana dedi. kedi de dönerim sana dedi de, sonra baktığımda dönmemişti, ondan sordum, yani kediye 2 kez yazdım aslında. kedinin yönlendirdiğini biliyodum yani :KK34: amaan oluyor öyle işte.
sen hangilerini yapıyosun hareketlerin,ne durumdasın ?

canim ben zayiflamak istedigim icin elimden geldigince yürüyorum, leslie ile evde yürüme videolari var, onlari yapiyorum firsat olursa disarda yürümeyi tercih ediyorum, simitim ve göbegim oldugu icin göbek ve bel cevresini calistiriyorum, bir de selülitler icin butt workout videosu varya onu yapiyorum, belim icin de zenci ablanin videosunu yapiyorum.. iste istedigim kiloya ulasinca, bizim ilk videoarimiz vardi, pump it up, sanirim 25. sayfada, iste kiloma ulasinca o video serisini düzenli olarak yapcam artik sporsuz vakit gecirmek yok.. iste bel ve göbekten 4 cm felan incelmem oldu ama basenlerim aynisi duruyor, 2 kilo verdim fazla veremedim maalesef. benim böyle, insallah istedigimiz sonuca ulasiriz :KK16::KK16::KK16:

sen ne yapmak istiyorsun, sadece sIkIlasmak mi?? bebegin var galiba, allah anali babali büyütsün, sanirim dogumdan kalanalarla ugrasiyosundur???

evet o esofmani bana bi arkadas daha demisti.. en iyisi o galiba..

sen yapacak misin peki bu ayran diyetini?? denesek mi acaba bi?? istersen birlikte baslayalim, kac kg verdik yazariz birbirimize.. dayanamazsak birakiriz yaa :44::44:

Bir şey kaybetmeyiz tek kaybedeceğimiz kilolar :KK1: Yapalım uygun bir gün belirleyelim:KK19:

Bir şey kaybetmeyiz tek kaybedeceğimiz kilolar :KK1: Yapalım uygun bir gün belirleyelim:KK19:

tamam canim, benim yogurt yok yalniz, yarin alayim, carsamba persembe yapalim, baktik zor gelmiyor bir hafta sonra tekrar deneriz.. bence 2 kilo verilmez, he belki kilosu cok olanlarda olabilir bisey diyemicem, ama 1 kg versek hatta yarim olsun yine cok süper olur :KK76: ama bunu yaparken spora da devam edelim ki kas kütlesinden kaybetmeyelim :13::13::13:

hehehehehe çıkmış aklımdan canım ne yapayım ya :KK9::KK9:
ben spora kaçıyorum, görüşürüz hadin :KK3:

hadi daha fazla gecmeden yap sporunu... derin arastirmalarima göre spor icin en uygun saat aksam 4-7 arasiymis.. kolay gelsin sana :KK8:

tamam canim, benim yogurt yok yalniz, yarin alayim, carsamba persembe yapalim, baktik zor gelmiyor bir hafta sonra tekrar deneriz.. bence 2 kilo verilmez, he belki kilosu cok olanlarda olabilir bisey diyemicem, ama 1 kg versek hatta yarim olsun yine cok süper olur :KK76: ama bunu yaparken spora da devam edelim ki kas kütlesinden kaybetmeyelim :13::13::13:

Benim kilo verme derdim yok ama yağı atıyor vucuttan diyorlar belki bel bölgemdeki yağlarda bir azalma olur :KK1: 52 kiloyum zaten:KK1:

Ama perşembe olmaz,perşembe benimkinin izin günü,beraber oluruz gün boyu haliyle uygulayamam:26:

Yoğurt yağsız diyet olsun canım unutma.

canim ben zayiflamak istedigim icin elimden geldigince yürüyorum, leslie ile evde yürüme videolari var, onlari yapiyorum firsat olursa disarda yürümeyi tercih ediyorum, simitim ve göbegim oldugu icin göbek ve bel cevresini calistiriyorum, bir de selülitler icin butt workout videosu varya onu yapiyorum, belim icin de zenci ablanin videosunu yapiyorum.. iste istedigim kiloya ulasinca, bizim ilk videoarimiz vardi, pump it up, sanirim 25. sayfada, iste kiloma ulasinca o video serisini düzenli olarak yapcam artik sporsuz vakit gecirmek yok.. iste bel ve göbekten 4 cm felan incelmem oldu ama basenlerim aynisi duruyor, 2 kilo verdim fazla veremedim maalesef. benim böyle, insallah istedigimiz sonuca ulasiriz :KK16::KK16::KK16:

sen ne yapmak istiyorsun, sadece sIkIlasmak mi?? bebegin var galiba, allah anali babali büyütsün, sanirim dogumdan kalanalarla ugrasiyosundur???

hmm sen bayağı bişeyler yapıyorsun. butt workout işe yarıyo mu ne diyosun ? zaten bu yaptığın egzersizlerle bi yandna sıkılaşıyosundur ondan kilo vermen çok olmaz,aman sıkılaş da tartıdaki rakam önemli değil :)

benim alt karın,iç ve dış bacak selülitlerim var maalesef. hem de selülitler arttı,diz arkalarıma dek iniyor :KK43: evet bebek va 6.5 aylık oldu, 51 kiloyla hamile kaldım, 69la doğuma girdim, 58e kadar kendiliğinden gitti kilolar bi şekilde. şimdi 52 falanım, yürüyüş bandı kullanarak bu kiloya indim 1 ay önce. böyle işte... yalnız benim bu selülit belası doğumdan önce d evardı, ama hiç bişey yapmadım onlar için, geçmez nasılsa diye, gene de geçme umudum yok da azalsa da yetecek . sen evli bekar ? :KK8:

yeşil çayımı içeyim de leslie+jillian yapayım ben de :)

kızlar bu ayran detoksunu ne zaman yapacaksınız? ben de haftasonu ya da cuma-cumartesi deneyebilirim. 2 kilo sudan da gitse moral olur bana..

X