- 27 Nisan 2012
- 333
- 179
:-
:122::122:
Kuzum , olursunuz elbett utandırmyaın benide :*
sıkı ve düzenl bir sporla olursunuz
olacak demi canım olacak tabiii yaaa pes etmek yookkkkk :122:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:-
:122::122:
Kuzum , olursunuz elbett utandırmyaın benide :*
sıkı ve düzenl bir sporla olursunuz
Tatlım günaydınn:122: ( :122: bu bizim spor topiğinin sarı kafası oldu :122: )
Bende dün 25 tane mekik çektim göğüs üstlerim ağrıyor
Evet o makasa harketine bitiyorum zaten kolların topluysa bile kas evet sürekli yaparsak olur ma ao kollar için mükemmel bir toparlıyıcı
Süper sen de baya azimli ve çok kibarsın yazıp yazıp gdiyorsun arada kaynıyor yazıların görüyorum ama ben :13:
:122: Evet topiğimizle gayet uyumlu.. Aslında arada aksattığım oldu ama spor gönlümüzde.. (; Arkadaşların azmini seviyorum, gelişmeleri takip etmek teşvik edici oluyor.. İyi ki açtın tatlım bu topiği.. (;
O ağrılar can ya, güzel hissediyo insan..
Benim üst tarafım gerçekten çok fit, üstümü hiç çalıştırmamam gerek esasen ama ara ara makas çok iyi oluyo, alt karnı çalıştırarak hemen toparlayabiliyor abartısız.. Bacak ve kalça da üst gibi fit olursa sadece korumak için spor yapmam gerekir..
Elbeteki pes etmek yok güzel ve meşakatli bir yol amna sonucu süper düşünsene kız arkadaşların eşin sevgilin seni fit görseler.olacak demi canım olacak tabiii yaaa pes etmek yookkkkk :122:
:) spor yap a bende hayatımda ne olrusa olsun spor olsun hamile bile olsam yoga ve spor yapıcam
:122: Evet topiğimizle gayet uyumlu.. Aslında arada aksattığım oldu ama spor gönlümüzde.. (; Arkadaşların azmini seviyorum, gelişmeleri takip etmek teşvik edici oluyor.. İyi ki açtın tatlım bu topiği.. (;
O ağrılar can ya, güzel hissediyo insan..
Benim üst tarafım gerçekten çok fit, üstümü hiç çalıştırmamam gerek esasen ama ara ara makas çok iyi oluyo, alt karnı çalıştırarak hemen toparlayabiliyor abartısız.. Bacak ve kalça da üst gibi fit olursa sadece korumak için spor yapmam gerekir..
canımcım sende mi bacak ve basenden müzdaripsin
:) spor yap a bende hayatımda ne olrusa olsun spor olsun hamile bile olsam yoga ve spor yapıcam
Makas hareketini hep unutuyorum ben hangisiydi :26:
Maalesef tatlım.. Ama sporla halledicez diye düşünüyorum.. (; Sporsuz gerçekten imkanı yok; fakat sporla da sıkılaşmaktan başka çaresi yok.. (; Bacaklarımı ciddi bi şekilde sıkılaştırmam gerekiyor.. Görürüz umarım o günleri de..
Aynen canım sporsuz gitmeyecek gibi ama kalınlaşmadan incelse çok ii olucak inşallah yaza ince ve dümdüz gireriz
Kalınlaşma olmaz canım, en az 4 cm falan incelme olur diye düşünüyorum sıkılaştığımız takdirde.. Güzel düşünelim, güzel olsun.. (;
evet burdada öyle bügünde sıcak gibi ama kapalı hava mutfağı bile toparlamadım ya düşün .:122:Günaydın Kızlarr.Havalar ısınıyor derken tekrar soğudu İçim karardı şu kasvetli yağmurlu havalardan
hahaha köpeklerinin fotosunu paylaşırmısınnnnn lüttfeen çok merak ettim.:13:veee sporrrr zamanııı benim ki köpüşlerle duble ter döktürüyor :)
Kuzum bölgeseldeki 2.videoda ilk hareketMakas hareketini hep unutuyorum ben hangisiydi :26: